(+36-30) 585-5751
(+36-1) 452-0050
info--.at.--patronet.hu
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 5.
(+36-30) 585-5751
Széleskörű, stabil szolgáltatások magas színvonalon
Alfától az omegáig, vagyis minden, ami a hatékony online jelenléthez szükséges – ezt kínáljuk mindazoknak, akik szeretik, ha jól működő szolgáltatásokat kapnak pénzükért és pontosan láthatják, hogy mi mennyibe kerül.

Honlap készítés, webdesign


Egy weboldalnak sokféle funkciója lehet. Az egyszerűbb site-ok csupán ritkán frissülő, kevés tartalmat kínáló online névjegyek. Az összetettebb feladatok ellátására is képes CMS (content management system) rendszerek azonban sokrétű funkcionalitásukkal hosszú távon képesek ellátni a hatékony online jelenlét igényéből fakadó teendőket. A PatroNet által kifejlesztett CMS ilyen rendszer.

Azoknak a cégeknek ajánljuk, amelyek azt várják honlapjuktól, hogy az üzleti eredményeik javításához hozzájáruló aktív értékesítési és/vagy infokommunikációs eszköz legyen. Rendszerünk használatával az oldalon webes szakismeret nélkül, könnyen és gyorsan lehet elvégezni a napi adminisztrációt, karbantartani a tartalmat. A PatroNet CMS egyik legfőbb előnye sokoldalúsága mellett a költséghatékonyság: a kedvező áron és a tervezhető havidíjon kívül működtetése is olcsó, hiszen alapszintű szövegszerkesztői ismeretekkel bárki elvégezheti a napi üzemeltetési feladatokat.

Megjelenése testreszabható; ügyfeleink egyéni igényeinek, a vállalatok arculati elemeire épülve készítjük el a webergonómiailag korszerű és felhasználóbarát felületeket. Természetesen lehetőség van arra is, hogy megbízóink által preferált grafikus által tervezett tervekből építsük fel a weboldal sablonját. A rendszer használatával adatait is a legnagyobb biztonságban tudhatja: a PatroNet CMS-sel a honlapok adatbázisairól rendszeresen készülnek biztonsági mentések. Ezen kívül pedig több szintű egyéni és csoportos jogosultsági vizsgálat üzemel, ami lehetővé teszi az adminisztrációs feladatok kiosztását, és a honlap látogatóinak testreszabott kiszolgálását.
SZERETNÉK EGY HATÉKONY, VEVŐSZERZŐ HONLAPOT!

PatroNet Consulting Kft.

 

(+36-1) 452-0050

(+36-30) 585-5751

 

info--.at.--patronet.hu

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 5.
GPS: N 47° 30' 25.815"
E 19° 5' 11.4786"