(+36-30) 585-5751
(+36-1) 452-0050
info--.at.--patronet.hu
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 5.
(+36-30) 585-5751

Optimalizáció - Keresőmarketing

Keresőmarketing és keresőoptimalizálás szolgáltatásainkkal „kiemeljük” weboldalát abból a folyamatosan gyarapodó adat és információtengerből, amellyel az Interneten böngésző szembesül. Keresőoptimalizálással, Google AdWords és Etarget kampányokkal tesszük online jelenlétét erőteljesebbé.

A keresőoptimalizálás a honlap látogatottságának növelése oly módon, hogy a honlap témájához kapcsolódó kulcsszavakra keresve, honlapunk minél előrébb szerepeljen a keresők találati rangsorában; valójában a honlapok célzott reklámozása.

Ennek a reklámnak az eszközei a keresők; alapvetően a Google. A keresőoptimalizálás segítségével jelentősen növelhető a honlap témája iránt érdeklődő látogatók száma. Egy megfelelően kialakított és optimalizált honlap látogatóinak 70—80%-a érkezhet a keresők felől, azon belül 80—90% a Google keresőjéből.

Egy honlap keresőoptimalizálása során több, egymástól elkülönülő tevékenység együttes alkalmazásával honlapunknak jó esélye van a keresők rangsorának élére kerülni.

- Ehhez értékes és bőséges tartalomra van szükség.
- Ugyancsak fontos a honlap szabványos, a keresők elvárásainak megfelelő technikai kialakítása.
- Növelni kell a külső hivatkozások számát.
- Mindezt pedig folyamatos tartalmi és technikai karbantartással tehetjük hosszú távon hatékonyan működő rendszerré

Egy honlap alap szintű keresőoptimalizálásához elegendő néhány egyszerű és könnyen elsajátítható feladat elvégzése és némi időráfordítás. A komolyabb, úgynevezett ipari keresőoptimalizálás már költséges tevékenységeket és infrastruktúrát követel meg. Itt már nem elegendő egy weblap, hanem érdemes kialakítani egy honlap-parkot, amelynek hivatkozás-rendszere összehangoltan támogatja a kiemelt honlapunk, illetve honlapjaink látogatottságát.

Mi az, ami NEM keresőoptimalizálás?

Abban az esetben, ha valamilyen módon "felpörgetjük" honlapunk látogatottságát, de az nem valódi érdeklődőket, hanem véletlenszerű látogatókat generál - nem beszélhetünk optimalizálásról. Az ilyen látogató, amint észreveszi, hogy nem az őt érdeklő honlapra érkezett, gyorsan tovább is áll. Így honlapunk statisztikáiban magasabb számokat fogunk találni, de a hatékonyság növekedését nem fogjuk tapasztalni.
A keresőoptimalizás tehát azt is jelenti, hogy olyan látogatókat generálunk honlapunk számára, akiket az általunk nyújtott szolgáltatások, vagy a honlapunkon értékesített termékek valóban érdekelnek. Egy minta oldalon illusztráltuk, hogyan néz ki egy olyan oldal, amelyet— csak a példa kedvéért — a fénykocka és a világító jégkocka szóra illetve szókapcsolatra optimalizáltunk. Szerezzen látogatókat hatékony optimalizálással, vegye igénybe keresőmarketing szolgáltatásunkat!

Miért érdemes minket választani?
1
Testreszabott megoldások
Mert egyedi fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünk hosszú távra teszi lehetővé a legkülönbözőbb igények költséghatékony megvalósítását.
2
100 százalékos garancia
Mert számunkra fontos a bizalom – ha már egyszer megszereztük, minél hosszabb ideig szeretnénk meg is tartani. Ennek egyik eszközeként cégünk örökgaranciát vállal a PatroNet CMS alaprendszerében üzemeltetett honlapjaink működésére.
3
Átlátható árképzés
Mert arra törekszünk, hogy mindenki számára teljesen világos legyen: mi mennyibe kerül. Nálunk nincsenek „apró betűs” trükközések, járulékos költségek.
+
1 Biztos partner
Mert ügyfeleink válláról levesszük azokat a terheket, amelyekkel belső erőforrások és idő híján nem tudnak foglalkozni. Biztosak lehetnek abban, hogy ránk hosszú távon számíthatnak.
SZERETNÉK EGY HATÉKONY, VEVŐSZERZŐ HONLAPOT!

PatroNet Consulting Kft.

 

(+36-1) 452-0050

(+36-30) 585-5751

 

info--.at.--patronet.hu

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 5.
GPS: N 47° 30' 25.815"
E 19° 5' 11.4786"