(+36-30) 585-5751
(+36-1) 452-0050
info--.at.--patronet.hu
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 5.
(+36-30) 585-5751

Cégünkről

Ingyenes és sablon-megoldások helyett –

egyedileg, marketing szemlélettel kidolgozott online értékesítési csatornák, melyek hatékonyságát maximalizáljuk az Önök által megfogalmazott üzleti célok elérése érdekében!

Robosztus, átláthatatlan rendszerek helyett –

összetett, nagy tudású és bővíthető tartalomkezelő rendszer, melynek használatával a titkárnője is könnyedén boldogul.

Változatlanság helyett -

Stabil háttérrel, felkészült fejlesztői csapattal és kiszámítható költségekkel könnyedén követhetőek az online világ változásai, az új trendek és a Google által diktált irányelvek.

Az ettől eltérő webszemlélet hosszú távon nem kifizetődő és üzletileg nem célra vezető.

Mi ebben hiszünk.

Azt viszont tudjuk is, hogy saját fejlesztésű PatroNet CMS rendszerünket Partnereink megelégedéssel használják:

„A Patronet Kft-vel való együttműködésünk, melynek első állomása vállalatunk honlapjának létrehozása volt, több évre tekint vissza. Az egyszeri megbízásból mára szoros, szinte partneri együttműködés alakult ki a két vállalat között. A Patronet szakemberei nem csupán végrehajtják a feladatokat, de azzal azonosulva testre szóló megoldásokat kínálnak minden helyzetben. Szakértelmüknek köszönhetően számos esetben tanácsadási szolgáltatásokkal is segítik a közös munkát.

A szakembereik segítőkész hozzáállásával és az elkészült megoldásokkal elégedettek vagyunk. A rendszerek egyszerűen, rugalmasan használhatóak, ugyanakkor komplexek és professzionálisak.”

Klenovszki János
www.nrc.hu

„A PatroNet Kft. egyik legnagyobb előnye számunkra, hogy bármilyen kérdésünk merül fel, azonnal tudunk kihez fordulni. Bármikor hívhatjuk őket, szolgálatkészek, gyorsan megoldják a felmerülő problémát, és nagyon jó minőségű, professzionális munkát végeznek. Nagyon kényelmes és egyszerű velük dolgozni.”

Liptai László
www.lhsport.hu

 

 „A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Internetes Portáljának kialakításakor elsődleges cél volt egy olyan egyszerű felületű, könnyen átlátható és egyben sok információt megjelenítő Portál kialakítása, amely eleget tesz a Miniszterelnöki Hivatalnak „a központi államigazgatás szervezetei által működtetett honlapok tartalmi és formai követelményeire” vonatkozó 19. számú ajánlásában megfogalmazottaknak és pozitívan elősegíti a digitális közigazgatás fejlődését.

Ezen célok megvalósítása, a Portál megjelenítése, naprakész frissítése 2006. január 1. óta a PatroNet szoftver segítségével zökkenőmentesen, folyamatosan 99,8%-os rendelkezésre állással történik.

A PatroNet CMS rendszer lehetővé teszi, hogy a Hivatal hazai és Európai Uniós jogszabályok által előírt igen sokrétű tevékenységeihez tartozó nagyon gyakran változó eljárások leírásait, a formanyomtatványok frissítését a különböző jogosultsági szintekkel rendelkező rovatszerkesztők végezzék. A szerkesztés felhasználó barát, könnyen megtanulható, informatikai ismereteket nem igényel.

A PatroNet CMS rendszerrel a friss híreket gyorsan és kényelmesen tudjuk feltölteni. Egyszerűen tudunk a különböző témakörökre bejelentkezett ügyfeleknek hírlevelet küldeni és véleményeket bekérni.

A Portál a kereső oldalak találati listáinak első oldalán jelenik meg a Hivatal, mivel a PatroNet CMS rendszer egyszerű megoldást ad a http-s oldalak és a speciálisan kialakított könyvtár fájlaihoz kapcsolandó meta-adatok kitöltésére. Továbbá biztosítja, hogy a Portálra felkerült anyagok közvetlenül kereshetőek a kormányzati Közadattárban.

A PatroNet CMS rendszer segítségével automatikusan hozzuk létre a vakok és gyengénlátók számára szükséges oldalakat, valamint automatikusan épülnek be a rendszerbe az oldalak idegen nyelvű változatai.

Az elektronikus ügyintézés érdekében a PatroNet CMS rendszer összekapcsolja a Hivatal Portálját a Kormányzati Portállal, elősegítve ezzel, hogy a Hivatali Portálra belépő ügyfelek, ügyfélkapus azonosítójuk segítségével on line intézzék a Hivatalunkra vonatkozó ügyeiket. Az ügyfelek lekérdezhetik ügyük állását, illetve elektronikus aláírással ellátott beadványt küldhetnek be, ami közvetlenül bekerül a Hivatal elektronikus dokumentumkezelő rendszerébe.

Jelen referencia levél kizárólag a PatroNet Kft. portálján való megjelenítés céljából készült, kifejezve ezzel a Hivatal két és fél év alatt szerzett igen pozitív tapasztalatait a protál-rendszerrel kapcsolatban.”

Varga Zoltánné

www.mkeh.gov.hu

Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal

"Folyamatosan kapjuk a pozitív visszajelzéseket a hallgatóktól, látogatóktól és az oktatóktól is. Mi is úgy értékeljük, hogy szép kivitelben, logikus elrendezésben, gyors információk közlésére képes a honlap. Ezt annak köszönhetjük, hogy minden kívánságunknak helyt adtatok és figyelembe vettétek összes kérésünket. Jó választás volt, hogy titeket kértünk meg a honlap elkészítésére."

Bíró Kati és Torma-Leopold Linda
www.aurakronostudio.hu

" Mindannyian nagyon lelkesek és izgatottak vagyunk, tökéletesen eltaláltátok, hogy mit szerettünk volna!!"

Jászay Dorottya
www.artcon.hu

 

 

Miért érdemes minket választani?
1
Testreszabott megoldások
Mert egyedi fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünk hosszú távra teszi lehetővé a legkülönbözőbb igények költséghatékony megvalósítását.
2
100 százalékos garancia
Mert számunkra fontos a bizalom – ha már egyszer megszereztük, minél hosszabb ideig szeretnénk meg is tartani. Ennek egyik eszközeként cégünk örökgaranciát vállal a PatroNet CMS alaprendszerében üzemeltetett honlapjaink működésére.
3
Átlátható árképzés
Mert arra törekszünk, hogy mindenki számára teljesen világos legyen: mi mennyibe kerül. Nálunk nincsenek „apró betűs” trükközések, járulékos költségek.
+
1 Biztos partner
Mert ügyfeleink válláról levesszük azokat a terheket, amelyekkel belső erőforrások és idő híján nem tudnak foglalkozni. Biztosak lehetnek abban, hogy ránk hosszú távon számíthatnak.
SZERETNÉK EGY HATÉKONY, VEVŐSZERZŐ HONLAPOT!

PatroNet Consulting Kft.

 

(+36-1) 452-0050

(+36-30) 585-5751

 

info--.at.--patronet.hu

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 5.
GPS: N 47° 30' 25.815"
E 19° 5' 11.4786"