(+36-30) 585-5751
(+36-1) 452-0050
info--.at.--patronet.hu
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 5.
(+36-30) 585-5751

Weboldal-PatroNet CMS

Egy weboldalnak sokféle funkciója lehet. Az egyszerűbb site-ok csupán ritkán frissülő, kevés tartalmat kínáló online névjegyek. Az összetettebb feladatok ellátására is képes CMS (contant management system) rendszerek azonban sokrétű funkcionalitásukkal  hosszú távon képesek ellátni a hatékony online jelenlét igényéből  fakadó teendőket. A PatroNet által kifejlesztett CMS ilyen rendszer.

Azoknak a cégeknek ajánljuk, amelyek azt várják honlapjuktól, hogy az üzleti eredményeik javításához hozzájáruló aktív értékesítési és/vagy infokommunikációs eszköz legyen. Rendszerünk használatával az oldalon webes szakismeret nélkül, könnyen és gyorsan lehet elvégezni a napi adminisztrációt, karbantartani a tartalmat.

A PatroNet CMS egyik legfőbb előnye sokoldalúsága mellett a költséghatékonyság: a kedvező áron és a tervezhető havidíjon kívül működtetése is olcsó, hiszen alapszintű szövegszerkesztői ismeretekkel bárki elvégezheti a napi üzemeltetési feladatokat.

Megjelenése testreszabható; ügyfeleink egyéni igényei szerint, a vállalatok arculati elemeire épülve készítjük el a webergonómiailag korszerű és felhasználóbarát felületeket. Természetesen lehetőség van arra is, hogy a Megbízónk által preferált grafikus által tervezett tervekből építsük fel a weboldalt grafikailag.

A rendszer használatával adatait is a legnagyobb biztonságban tudhatja: a PatroNet CMS-sel a honlapok adatbázisairól rendszeresen készülnek biztonsági mentések. Ezen kívül pedig több szintű egyéni és csoportos jogosultsági vizsgálat üzemel, ami lehetővé teszi az adminisztrációs feladatok kiosztását, és a honlap látogatóinak testreszabott kiszolgálását.

 

Miért érdemes minket választani?
1
Testreszabott megoldások
Mert egyedi fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünk hosszú távra teszi lehetővé a legkülönbözőbb igények költséghatékony megvalósítását.
2
100 százalékos garancia
Mert számunkra fontos a bizalom – ha már egyszer megszereztük, minél hosszabb ideig szeretnénk meg is tartani. Ennek egyik eszközeként cégünk örökgaranciát vállal a PatroNet CMS alaprendszerében üzemeltetett honlapjaink működésére.
3
Átlátható árképzés
Mert arra törekszünk, hogy mindenki számára teljesen világos legyen: mi mennyibe kerül. Nálunk nincsenek „apró betűs” trükközések, járulékos költségek.
+
1 Biztos partner
Mert ügyfeleink válláról levesszük azokat a terheket, amelyekkel belső erőforrások és idő híján nem tudnak foglalkozni. Biztosak lehetnek abban, hogy ránk hosszú távon számíthatnak.
SZERETNÉK EGY HATÉKONY, VEVŐSZERZŐ HONLAPOT!

PatroNet Consulting Kft.

 

(+36-1) 452-0050

(+36-30) 585-5751

 

info--.at.--patronet.hu

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 5.
GPS: N 47° 30' 25.815"
E 19° 5' 11.4786"