(+36-30) 585-5751
(+36-1) 452-0050
info--.at.--patronet.hu
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 5.
(+36-30) 585-5751

Webáruház

Az internetes vásárlói szokásokat és a már működő webáruházaink tapasztalatát figyelembe véve fejlesztettük ki a PatroNet CMS részeként korszerű webáruház rendszerünket.

Ez az online értékesítési modul a honlap szerves részét képezheti, amely ugyanolyan egyszerűen kezelhető, frissíthető, jól áttekinthető és logikus struktúrájú, mint a teljes PatroNet CMS rendszer maga. Ez egyrészt egyszerűvé teszi a webshop adminisztrációját, másrészt a felhasználók számára gyors, kényelmes és megbízható vásárlási lehetőséget jelent. Mindemellett e-kereskedelmi megoldásunk biztosítja, hogy az értékesítési felület mellett, egyben hatékony marketing eszköz szerepét is betöltse.

A webes világnak kétségtelenül a leggyorsabban fejlődő felhasználási területe az online értékesítés; a webáruházak száma és forgalma folyamatosan növekszik, az értékesítés egyre nagyobb része kerül át az offline csatornákról az online felületekre. Ezek a trendek ráadásul nemcsak a termékek, de egyre inkább a szolgáltatások piacán is megfigyelhetők: dinamikusan növekedik az online elérhető és megvásárolható, sőt gyakran igénybe vehető szolgáltatások száma is.

Az elektronikus kereskedelem kiterjeszti a piacot az egész világra, új üzleti lehetőségeket generálva. A PatroNet CMS webáruház fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy ügyfeleink költséghatékony és eredményes online kereskedelmet tudjanak megvalósítani rendszerünk használatával.

A webáruház funkciói és a PatroNet CMS rendszer tulajdonságai lehetővé teszik:

- a hatékony érdeklődő generálást, vevőszerzést és megtartást
- az egyszerű adminisztrációt, valamint automatizált folyamatokat
- a felhasználóbarát kialakítást; könnyű navigálást, korszerű megjelenést
- a vásárlóérték növelésének számtalan lehetőségét
- a korszerű fizetési módokat
- a fejlett keresőoptimalizálási lehetőségeket

Miért érdemes minket választani?
1
Testreszabott megoldások
Mert egyedi fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünk hosszú távra teszi lehetővé a legkülönbözőbb igények költséghatékony megvalósítását.
2
100 százalékos garancia
Mert számunkra fontos a bizalom – ha már egyszer megszereztük, minél hosszabb ideig szeretnénk meg is tartani. Ennek egyik eszközeként cégünk örökgaranciát vállal a PatroNet CMS alaprendszerében üzemeltetett honlapjaink működésére.
3
Átlátható árképzés
Mert arra törekszünk, hogy mindenki számára teljesen világos legyen: mi mennyibe kerül. Nálunk nincsenek „apró betűs” trükközések, járulékos költségek.
+
1 Biztos partner
Mert ügyfeleink válláról levesszük azokat a terheket, amelyekkel belső erőforrások és idő híján nem tudnak foglalkozni. Biztosak lehetnek abban, hogy ránk hosszú távon számíthatnak.
SZERETNÉK EGY HATÉKONY, VEVŐSZERZŐ HONLAPOT!

PatroNet Consulting Kft.

 

(+36-1) 452-0050

(+36-30) 585-5751

 

info--.at.--patronet.hu

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 5.
GPS: N 47° 30' 25.815"
E 19° 5' 11.4786"