PatroNet CMS
Piackutatási hírek 
az NRC piackutatótól
Kutatás a lakás-takarékpénztárakról 2023
Wed, 09 Aug 2023 09:39:24
2018 őszén egy csapásra megszüntették a lakástakarékpénztári befizetések utáni állami támogatást, ami kutatásaink szerint a termék fő vonzereje volt, gyakorlatilag az biztosította, hogy egyáltalán volt a betéti résznek hozama, míg a hiteloldali termék igénybe vétele egyáltalán nem volt általános. A Digi@Bank Monitor kutatásunk alapján ez egy kifejezetten népszerű termék volt, a lakáscélú megtakarítás pedig valós, ... A Kutatás a lakás-takarékpénztárakról 2023 bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Mi fán terem a service designer és a facilitátor Magyarországon?
Sun, 09 Jul 2023 13:00:16
Csernátony Fannival és Barna Mátéval a MOME oktatóival és hamarosan induló Service Design egyetemi képzés vezetőivel beszélgetve jártuk körbe Service Designnal kapcsolatos legtöbbször elhangzó kérdéseket: Mi a Service Design és miért fontos alapja a research a folyamatnak? Van-e elég service designer itthon? Mi vár egy ügyfélre, ha úgy érzi, hogy a “makacs problémájára” egy Service ... A Mi fán terem a service designer és a facilitátor Magyarországon? bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Most akkor féljünk az AI – tól?
Sat, 24 Jun 2023 06:18:25
Mit tudtunk meg eddig? A mesterséges intelligencia alkalmazások nem csak a világban, de Magyarországon is rendkívül gyorsan terjednek. Májusig ~800.000 internetező próbált ki valamilyen mesterséges intelligencia alkalmazást, penetrációban ennek felét a ChatGPT adja. A rendszeres ChatGPT használók száma 2023. májusában 200-300.000 főre tehető. A meghökkentő terjedési dinamika mellett az is speciális, hogy a fiatalok rendkívül ... A Most akkor féljünk az AI – tól? bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Felpörögtek az események – adatok és kérdések az OpenAI – ról
Mon, 05 Jun 2023 07:15:41
Csak egy újabb hype? Van már abban tapasztalatunk, sőt, az NRC-nél külön figyelünk rá, hogy az egyre gyorsabban felbukkanó, az életünkre is ható technológiai változásokat azonnal elkezdjük mérni. Így volt tulajdonképpen magánál az internetnél is, izgalmas volt látni a mérésekben, hogy a heti rendszerességgel internetezők arányai hogyan nőnek negyedévről negyedévre. De ilyen volt például a ... A Felpörögtek az események – adatok és kérdések az OpenAI – ról bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Kvalitatív kutatások és a digitális világ
Wed, 10 May 2023 05:47:04
Egy nagyon jót beszélgettünk Dr. Babocsay Ádám pszichológussal, kvalitatív kutatási szakemberrel: A “GOT MILK” kampányról,  a kvalitatív kutatások értelméről és hasznáról,  a fogyasztói insightokról,  a legnagyobb kvalitatív kutatói hibáról,  az online kvalitatív kutatások covid általi berobbanásáról,  a mélyinterjún és fókuszcsoporton túlmutató online kutatási módszerekről és arról, hogy kell-e félnie a kvalitatív kutatónak a mesterséges intelligenciától ... A Kvalitatív kutatások és a digitális világ bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Ne hagyd, hogy a konkurencia elhúzzon melletted!
Szívesen értesítünk új tippjeinkről, melyekkel Te előzheted be őket!

adasdasdad

Szöveg szöveg szöveg

altszöveg

Szöveg szöveg szöveg

“That’s why we won’t sleep a whole lot the next week," Knicks coach Mike D’Antoni said the other day. "I think everybody’s a little nervous about it, but that’s because of the high stakes out there. This sets the course of the franchise for the next 10 years.”

Not just the course of the Knicks’ franchise. Given James’ prowess as a player, it might even determine the course of the NBA, from here to 2020.“That’s why we won’t sleep a whole lot the next week," Knicks  coach Mike D’Antoni said the other day. "I think everybody’s a little nervous  about it, but that’s because of the high stakes out there. This sets the course  of the franchise for the next 10 years.”</p>2010.06.29.
<p>Not just the course of the Knicks’ franchise. Given James’  prowess as a player, it might even determine the course of the NBA, from here to  2020.

10:33:43


 

<p>“That’s why we won’t sleep a whole lot the next week," Knicks  coach Mike D’Antoni said the other day. "I think everybody’s a little nervous  about it, but that’s because of the high stakes out there. This sets the course  of the franchise for the next 10 years.”</p>
<p>Not just the course of the Knicks’ franchise. Given James’  prowess as a player, it might even determine the course of the NBA, from here to  2020.</p>
<p>“That’s why we won’t sleep a whole lot the next week," Knicks  coach Mike D’Antoni said the other day. "I think everybody’s a little nervous  about it, but that’s because of the high stakes out there. This sets the course  of the franchise for the next 10 years.”</p>
<p>Not just the course of the Knicks’ franchise. Given James’  prowess as a player, it might even determine the course of the NBA, from here to  2020.</p>

ez itt egy

 

teszt teszt
 

 

 

Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.