PatroNet CMS
Piackutatási hírek 
az NRC piackutatótól
Kvalitatív kutatások és a digitális világ
Wed, 10 May 2023 05:47:04
Egy nagyon jót beszélgettünk Dr. Babocsay Ádám pszichológussal, kvalitatív kutatási szakemberrel: A “GOT MILK” kampányról,  a kvalitatív kutatások értelméről és hasznáról,  a fogyasztói insightokról,  a legnagyobb kvalitatív kutatói hibáról,  az online kvalitatív kutatások covid általi berobbanásáról,  a mélyinterjún és fókuszcsoporton túlmutató online kutatási módszerekről és arról, hogy kell-e félnie a kvalitatív kutatónak a mesterséges intelligenciától ... A Kvalitatív kutatások és a digitális világ bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Chat trendek, lakossági elvárások, vállalati lehetőségek és egy kis chatGPT
Sun, 09 Apr 2023 18:51:46
A 26. adás végére ugyan elszomorodtunk egy kicsit, de azért érdemes meghallgatni a legújabb NRC research & more adásunkat, ahol a lakossági chat használati szokásokról, a vállalati lehetőségekről, a lakossági elvárásokról, az ügyfélélményről, a chatGPT és társairól, továbbá a legújabb chat trendekről is beszélgettünk Molnár Zoltánnal és Sági Ferenccel az NRC kutatási igazgatóival. Hallgassatok ránk ... A Chat trendek, lakossági elvárások, vállalati lehetőségek és egy kis chatGPT bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Greenwashing: kinek a felelőssége a környezet kímélése?
Thu, 23 Mar 2023 08:17:28
A címben szereplő kérdésről a lakosság véleményére voltunk kíváncsiak a legutóbbi Fenntarthatóság Trackingünkben. Általában elmondhatjuk, hogy a fenntartható működéssel kapcsolatos elvárások az előző időszakhoz képest kis mértékben visszaestek. Bár továbbra sem teljesen egyértelmű, hogy mit jelent a fenntarthatóság fogalma, folyamatosan növekszik azok aránya, akik tisztában vannak a fogalommal. Továbbra is szimpatikusabbak azok a vállalatok, melyek fenntartható ... A Greenwashing: kinek a felelőssége a környezet kímélése? bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Adat, információ és adatvizualizáció: Beszélgetés Kovács Gyula szakértővel
Tue, 07 Mar 2023 16:38:13
Mi az adat? Mi az információ és hogyan tud fejlődni egy adatelemző? Mik a tipikus elemzői hibák? Ki készítette az első vonal- és kör-diagrammot? Mi a vizualizáció célja és mi az elágazó ösvények problémája? Hány másodpercet szán egy topmenedzser az adatokra? Hogyan építs fel egy prezentációt? Mi legyen az első dián? Miért nincs szükség a ... A Adat, információ és adatvizualizáció: Beszélgetés Kovács Gyula szakértővel bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

A szék, a gyereknevelés és az adatok problémája: megbízható és érvényes
Wed, 01 Mar 2023 06:41:03
Egy szék létrehozása szaktudást igényel, de egy jó széket akár 1 hét alatt is elkészíthetünk, még hobbiasztalosként is. A szék használati alkalmasságáról nagyon könnyen meggyőződhetünk: ha ráülünk és nem esünk hanyatt, akkor az egy jó szék. Persze lehet, hogy fintorogva ülünk rá, mert annyira csúnyának találjuk, de ha megtart minket, akkor bizony ellátja a funkcióját. ... A A szék, a gyereknevelés és az adatok problémája: megbízható és érvényes bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Ne hagyd, hogy a konkurencia elhúzzon melletted!
Szívesen értesítünk új tippjeinkről, melyekkel Te előzheted be őket!

adasdasdad

Szöveg szöveg szöveg

altszöveg

Szöveg szöveg szöveg

“That’s why we won’t sleep a whole lot the next week," Knicks coach Mike D’Antoni said the other day. "I think everybody’s a little nervous about it, but that’s because of the high stakes out there. This sets the course of the franchise for the next 10 years.”

Not just the course of the Knicks’ franchise. Given James’ prowess as a player, it might even determine the course of the NBA, from here to 2020.“That’s why we won’t sleep a whole lot the next week," Knicks  coach Mike D’Antoni said the other day. "I think everybody’s a little nervous  about it, but that’s because of the high stakes out there. This sets the course  of the franchise for the next 10 years.”</p>2010.06.29.
<p>Not just the course of the Knicks’ franchise. Given James’  prowess as a player, it might even determine the course of the NBA, from here to  2020.

10:33:43


 

<p>“That’s why we won’t sleep a whole lot the next week," Knicks  coach Mike D’Antoni said the other day. "I think everybody’s a little nervous  about it, but that’s because of the high stakes out there. This sets the course  of the franchise for the next 10 years.”</p>
<p>Not just the course of the Knicks’ franchise. Given James’  prowess as a player, it might even determine the course of the NBA, from here to  2020.</p>
<p>“That’s why we won’t sleep a whole lot the next week," Knicks  coach Mike D’Antoni said the other day. "I think everybody’s a little nervous  about it, but that’s because of the high stakes out there. This sets the course  of the franchise for the next 10 years.”</p>
<p>Not just the course of the Knicks’ franchise. Given James’  prowess as a player, it might even determine the course of the NBA, from here to  2020.</p>

ez itt egy

 

teszt teszt
 

 

 

Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.