PatroNet CMS

PatroNet CMS modulok

A PatroNet CMS tartalommenedzsment-rendszer rendelkezik bizonyos alapfunkciókkal, melyek minden változatban elérhetők az Ön számára:

 • Tartalomszerkesztő

A tartalmi oldalak kialakítását megkönnyítő funkció lehetővé teszi a honlap adminisztrációját úgy, hogy miközben az anyagok felvitele történik, folyamatosan a készülő oldal képét láthatja az adminisztrátor. Minden szükséges elem beillesztése és formázása néhány kattintással megoldható, HTML ismeretek nélkül. Használatával a szöveges tartalmak beillesztésén túlmenően létrehozható honlap térkép, címfelirat, beilleszthetők szöveges tartalmak, diagram, űrlap és multimédiás tartalmak is.

 • Arculatszerkesztő

Az Arculatszerkesztő felel a honlap kinézetének alapbeállításaiért. Szemben sok más CMS rendszerrel a PatroNet CMS lehetőséget biztosít felhasználói számára, hogy honlapja oldalainak bármely felületét ( háttérszín, hasábolás, méretezés, stb. ) módosíthassák, méghozzá webes szakértelem nélkül. A felhasználók kialakíthatnak új grafikai sablonokat vagy módosíthatják a meglévőt. A honlapon szereplő minden oldalon kiválaszthatják, hogy melyik arculatban jelenjen meg.

 • Képgaléria

A Képgaléria modul kategorizálva jeleníti meg az ott publikált képeket és azok leírásait. A képek feltöltése – akár tömegesen is – néhány perc alatt elvégezhető.

 • Menüszerkesztő

A menü-szerkesztő segítségével gyorsan alakíthatunk ki navigációs menüket a honlapon. A kialakított menü lehet egyszerű egyszintű, vagy több szintű, hierarchikus menü. Minden menüpont lehet kép, illetve szöveges.

 • Stíluslap szerkesztő

A honlap egységes tipográfiai kialakítását teszi lehetővé. Előre meghatározhatók a honlapon használatos szövegstílusok, így egy-egy tartalmi elem felvitelekor az előre meghatározott stílusban, egységesen jelenhet meg.

 • Blokk-rendszer szerkesztő

A holnap több oldalán ismétlődő elemeket elég csak egyszer, egy központi felületen beállítani és az a honlap összes kijelölt oldalán megjelenik.

 • Statisztikák

Pontos látogatói statisztika, amely a honlap minden látogatójának minden mozgását regisztrálja.
Ezekből az adatokból az arra jogosult kezelők különböző kimutatásokhoz juthatnak a webhely, illetve egy-egy oldal látogatottságáról, a látogatók technikai hátteréről és a látogatók által bejárt útvonalakról, amit később felhasználhat oldala fejlesztésénél.

 • Kapcsolatfelvételi űrlap modul

Biztonsági funkció, ami szerveren keresztüli kommunikációt tesz lehetővé. Használatával az oldalon a címzettek e-mail címeinek megjelenése nélkül vehető fel a kapcsolat az érintettekkel, így a munkatársak e-mail címeire a későbbiekben sem lehet kéretlen üzeneteket juttatni.

 • Médiatár

Multimédiás tartalmak (zene, képek, flash, stb.) tárolására, nyilvántartására és feltöltésére alkalmas.

A standard funkciók mellett a rendszer az Ön igényeinek megfelelően bővíthető további modulokkal:

 • Hírpublikáció, RSS

A hírpublikációs modullal a honlapján megjeleníteni kívánt cikkeket, híreket tarthatja egyszerűen karban. A funkció a honlap naprakészségén túl még keresőoptimalizálás szempontjából is fontos, hiszen a keresők azokat az oldalakat helyezik listáikban előkelő helyekre, amelyek gazdag tartalommal rendelkeznek, és gyakran mutatnak változást.

 • Hírlevél szerkesztés és kiküldés

Hírlevél kiküldés történhet az Ön által összeállított címlista alapján vagy az Ön hírlevelére feliratkozott érdeklődőknek egyaránt. A rendelkezésre álló listák több szempont alapján szűrhetők. A rendszer azt is jelzi, hogy hányan és kik nyitották meg a nekik küldött hírlevelünket.

 • Dokumentumtár

A honlapon publikált különböző formátumú dokumentumok ( Word, Power Point, PDF, stb. ) egységesen kereshetően és áttekinthetően kerülnek tárolásra és publikálásra.

 • E-könyvtár

Használatával egy helyen tárolhatja honlapja összes dokumentumát, melyeket a megfelelő jogosultsággal rendelkező személyek számára letölthetővé tehet. A könnyebb átláthatóság érdekében könyvtárakat hozhat létre, így kategorizálva dokumentumait. Közvetlen csatlakozással rendelkezik a Nemzeti Digitális Adattárhoz.

 • Szavazás

A honlap látogatói lehetőséget kapnak, hogy a feltett kérdésre egy alkalommal válaszoljanak. A rendszer automatikusan feldolgozza a szavazatokat, melyek grafikus és szöveges formában is lekérhetőek, azokból százalékos értékelést készít és diagramon ábrázolja is azt. A rendszerben lekérdezhető a szavazás pillanatnyi állása is.

 • Kérdőív szerkesztő

Online kérdőívek készítésére és lekérdezésére nyújt lehetőséget a honlapon. Akár többféle kérdéstípusból - egy- vagy többválaszos, nyitott, táblázatos, skálás kérdések, stb. - állíthat össze akár több oldalas kérdőívet, így információkat kaphat vevői igényeiről, szokásairól anélkül, hogy jelentős összegeket költene piackutatásra.

 • Űrlapszerkesztő

E funkció használatával tetszőleges számú kérdést tartalmazó űrlapot készíthet vevői, partnerei számára. Az űrlap bármilyen információ bekérésére alkalmas.

 • E-mail fiókok karbantartása és aktualizálása

Használatával gyorsan és könnyedén hozhatunk létre e-mail címeket, vagy törölhetjük azokat, aktualizálva ezzel cégünk aktív állományának levelezését.

 • Felhasználók adminisztrációja és jogosultságkezelés

Jogokat oszthat ki a honlap adminisztrációját végző munkatársainak és a regisztrált látogatóknak bizonyos, Ön által meghatározott funkciókra.

 • Rendszernapló

Biztonsági funkció, mely regisztrálja a rendszerbe való be- és kilépéseket, illetve az abban végzett módosításokat. Használatával minden változtatás visszakereshető és felhasználóhoz köthető.

 • Nyelvkezelés

A rendszer többnyelvű megjelenésre alkalmas az adminisztrációs és publikációs felületen egyaránt. A magyar és az idegen nyelvű oldalakat a rendszer külön mapparendszerben tartja nyilván, melynek segítségével a különböző nyelvű oldalak akár más-más menürendszerben is megjeleníthetők.

 • Webáruház

Az Ön által megálmodott design-nal rendelkező web-áruház korlátlan számú termék kezelésére képes, melyek egyéni kategóriákba csoportosíthatóak. Minden kategóriában a listázásra kerülő termékek tovább szűkíthetőek előre beállított paraméterekre vonatkozóan. Az egyes termékeket akciós árral lehet ellátni, mennyiségi kedvezmények adhatók, melyik időtartama akár dátum alapján előre is beállítható. Az árukészletét beszállítók és gyártók, vagy más paraméterek szerint egyszerűen nyilvántartja a rendszer. Többféle fizetési mód beállítására is lehetőség van.

 • Fórum

Üzenőfalon megjelenő, maradandó közösségi kommunikációs felület, mely bármilyen témában indítható.

 • FAQ / GYIK: Gyakran Ismételt Kérdések

A honlap szerkesztőjét mentesíti ugyanannak a kérdésnek a többszöri megválaszolásától. A látogatók a felsorolt, leggyakoribb kérdések közül az őket érdeklőre kattintanak és meg is kapják rá a választ. A kérdések tetszőlegesen bővíthetők a látogatók által feltett kérdésekkel, melyek megválaszolás után megjelenek az oldalon, de az adminisztrátor is írhat olyan kérdéseket, melyeket fontosak tart az adott témában.

 • Könyvesbolt

Speciálisan könyvértékesítésre kifejlesztett online értékesítési modul. A könyvekből borító, összefoglaló és előzetes bemutatására alkalmas, a termékek ISDN szám, kiadó, szerző vagy könyvcím alapján csoportosíthatók. Árak, akciós árak, mennyiségi kedvezmények beállítására is lehetőséget nyújt, nyilvántartja az aktuális árukészletet.

 • Külső felhasználók számára jogosultság feltöltésre

Jogosultsággal bíró, nem adminisztrátor felhasználók tartalmakat küldhetnek a dokumentumtárba vagy képgalériába, melyek az illetékesek jóváhagyását, esetleg korrektúráját követően publikálásra kerülnek az oldalon.

Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.