PatroNet CMS

Referenciáinkból

Legfrissebb munkáinkból

Moneytech Kft.

www.moneytech.hu


AGRO.bio Hungary Kft.

www.bactofil.info

Feladat:
Az AgroBio Kft. szabadalommal védett, BactoFil mikrobiológiai termékcsaládjának nemzetközi bemutatkozó oldala.  Az angol nyelvű honlap a BactoFil termékcsaláddal kapcsolatos információkat tartalmaz, valamint a kutatási területen elért sikerekről és a termékek felhasználási eredményességéről publikál a témában cikkeket.

ELTE BTK Könyv- és Jegyzetbolt

www.jegyzetelte.hu

Feladat:
Az ELTE BTK Könyv- és Jegyzetbolt webáruházát a PatroNet Könyváruház modul segítségével alakítottuk ki. A Könyváruház speciális webáruház, ahol a termékadat-beviteli mezőket kifejezetten könyvadatoknak megfelelően paramétereztük (cím, szerző, szerkesztő, fordító, ISBN-szám, kiadási év stb.). A könyvekhez kritikákat és ajánlókat tölthetnek fel a honlap adminisztrátorai, a látogatók pedig  hozzászólásokat küldhetnek be. A  PatroNet Hírek modul segítségével adnak hírt a Kar kulturális eseményeiről és rendezvényeiről.

Magyarok Húsa Kft.
Tudó Emberek Iskolája

www.magyarokhusa.hu

Feladat:
A domain név alatt két honlapot alakítottunk ki, ahol egy intro oldal segítségével juthat el a látogató az őt érdeklő felületre. A Tudó Emberek Iskolája az iskola képzéseit, tanfolyamait, elődásait bemutató információs honlap, a Magyarok Húsa pedig 100%-ban magyar élelmiszereket és húskészítményeket forgalmazó webáruház.

Zárka Kft.

www.zarkakft.hu

Feladat:
Megbízásuk alapján a honlap kialakításánál a legfőbb szempont olyan keresőoptimalizált weboldal létrehozása volt, amely a keresők találati listáin előkelő helyezést ér el. A biztonsági ajtókat forgalmazó Zárka Kft-nek olyan egyedi fejlesztésű, keresőoptimalizált termékkatalógust alakítottunk ki, ahol minden egyes termékkategória és termék egyedi url-címzéssel rendelkezik. Minket bíztak meg a honlap német nyelvű duplikációjának elkészítésével és keresőoptimalizálásával is. Google AdWords kampányukat is cégünk menedzseli.

Conness Kft.

www.prizmanet.hu

Feladat:
A Conness Kft. új termékük, a Prizma online kutatási panel család két tagjának kialakításával bízta meg cégünket. Ez a honlap a termékcsalád első tagja. A honlapot a PatroNet CMS rendszerben adminisztrálják. Online meghívásos kutatásaikat a PatroNet által fejlesztett NetPanel-rendszer végzi.  Online közvélemény kutatásaik az autós társadalom véleményét, viselkedését, attitűdjeit vizsgálják.

Conness Kft.

www.media.prizmanet.hu

Feladat:
A Prizma termékcsalád újabb tagjának elkészítését is cégünktől rendelte meg a Conness Kft. A honlap, az első Prizma termékhez hasonlóan CMS rendszerben működik. Online kutatásaik elindítását és a lekérdezett adatok kezelését a meghívásos NetPanel-rendszerben adminisztrálják. A honlapon keresztül történő kutatásaikkal a médiaipart szólítják meg.

MIC Biztosítási Alkusz Kft.

www.micalkusz.hu

Feladat:
Az MIC Biztosítási Alkusz Kft. olyan honlap kialakításával bízott meg minket, amelynek elsődleges funkciója egy olyan virtuális munkaállomás kialakítása, amely az alkuszok mindennapi munkáját segíti és informálását teszi lehetővé. A honlapon védett területeket alakítottunk ki, ahol csupán a belső munkatársaknak van hozzáférése bizonyos dokumentumokhoz, illetve van lehetősége segédanyagok letöltésére. Az eseménynaptár modulunk segítségével informálják munkatársaikat céges képzéseik és szemináriumaik időpontjáról és helyszíneiről.

 


 

Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal

www.mkeh.gov.hu

Feladat:
A Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal azzal a feladattal bízott meg minket, hogy hozzunk létre számukra egy olyan portált, amely megfelel a KIETB 19. sz. ajánlásában megfogalmazott formai elvárásoknak, továbbá a portál látogatói számára áttekinthető módon nyújtson tájékoztatást.
A portálon kialakításra került az elektronikus ügyintézést elősegítő funkció, aminek segítségével a hivatal ügyfelei online tudják igényléseiket a hivatal számára eljuttatni, valamint azok állapotáról tájékozódni.

Termékinformációs Pont

www.termekpont.hu

Európai uniós jogszabályok adatbázisa, a tagállamok eltérő engedélyeztetési eljárásáról.
Az adatbázist Magyarországon a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal üzemelteti.

Oppala Kft.

www.oppala.hu

Feladat:
Az egyedi reklámajándékok forgalmazásával foglalkozó cég online katalógus-áruházát a PatroNet CMS Webáruház moduljával alakítottuk ki, ahol a cég ügyfelei ajánlatkérést állíthatnak össze a kiválasztott termékekre. A folyamatos fejlesztés és háttértámogatás mellett az is biztosított, hogy a keresőkben jól megtalálható a honlap, így a termékek iránt ténylegesen érdeklődő látogatókat vonz.

Black Hole Entertainment

Egyedi alkalmazásfejlesztés.

Energy Regulators Regional Association

ERRA - Energy Regulators Regional Association

www.erranet.org

Feladat:
Az ERRA elavult, statikus honlapját újította meg a PatroNet CMS segítségével. A kezdeti - viszonylag egyszerű felépítésű - honlap mára már megújult grafikai megjelenéssel, majd' kétezer oldalas terjedelemmel, és több gigabájtnyi letöltető dokumentummal várja a látogatókat. Az új portál tartalmát saját munkatársaik tartják karban.

 

Móra Könyvkiadó Zrt.

A Kiadó honlapja és online értékesítei rendszere.
www.mora.hu

Feladat:
A Móra Könyvkiadó 2007 óta partnerünk. Feladatunk a Kiadó portáljának kialakítása volt, azt a célt szem előtt tartva, hogy a honlap ne csupán a Kiadó online jelenlétét biztosítsa, hanem hosszútávon, rugalmasan képes legyen ellátni online értékesítési tevékenységüket a megrendeléstől kezdve a szállításig. Régi könyváruházuk termékadatait átemelve hoztuk létre a Móra Könyváruházat, amelynek funkcionalitását egészében könyvek értékesítésére alakítottunk ki.
Könyváruházukat optimalizáltuk a keresőkre, könyveik egyedi címzéssel (shortlink) rendelkeznek. 2009-ben új funkcióként beépítettük az Iwiw közösségi oldal Presentilo Card alkalmazását is a könyváruházba. Könyváruház teljes tartalmát saját maguk frissítik, adminisztrálják a könyvek felvitelétől, a megrendelésen, marketing akciókon át, a kiszállítás, valamint  értékesítési statisztikák lehívásának folyamatáig.
A honlap grafikáját Lantos István készítette.

L&H Sport nagykereskedés - online áruház

A nagykereskedés honlapja és online értékesítési rendszere.
www.lhsport.hu

Feladat:
Az L&H Sport webáruházban fő cél a széleskörű tájékoztatás, a szakértő értékesítés megvalósítása volt, a keresőmarketing szempontrendszerének maximális figyelembevételével. A portál tudásbázisként is funkcionál a célközönség számára, így a téma iránt érdeklődőket nagy számban vonzza a kereső oldalakról is, ezzel is segítve az online értékesítést.

ITHAKA - Információs Társadalom- és Hálózatkutató Központ

ITHAKA Információs Társadalom Nonprofit Kft.

www.ithaka.hu

 Feladat:
A ITHAKA Nonprofit Kft. információs weboldala.

C. Service Logisztikai Kft.

www.cservice.hu

Feladat:
A logisztikai vállalat bemutatkozó honlapja.

GRAWE Életbiztosító Zrt.

www.grawe.hu

Feladat:
A patinás biztosítótársaság honlapjának megalkotásakor fő szempont volt, hogy alkalmas legyen folyamatosan változó termékpalettájuk bemutatására, és ezek frissítését saját hatáskörben, könnyedén el tudják végezni.

Fitness Akadéma

www.fitness.hu

A Fitness Akadémia honlapja és az iskola hallgatói rendszere.

Netpanel.hu

NetPanel

Az NRC Piackutató Kft. online kutatási felülete és meghívásos kutatási rendszere.
www.netpanel.hu


Feladat:
A NetPanel, az NRC online kutatásait bonyolító meghívásos kutatási rendszere a kutatások indítását, és a lekérdezett adatok kezelését végzi.

NRC Piackutató Kft.

Az NRC Piackutató Kft. vállalati honlapja, hír puplikációs rendszere és archívuma.
www.nrc.hu

Feladat:
Az NRC Magyarország - az online piackutatás egyik piacvezető cége - honlapjának kialakításánál fontos szempont volt, hogy a tartalmak frissítését, cikkek és tanulmányok publikálását saját munkatársaik tudják végezni, valamint képes legyen a téma iránt érdeklődőket elérni. A honlap jól teljesít a keresők találati listáiban, így az NRC számára fontos keresőszavakra előkelő helyezéseket

 NLP Intézet

www.nlpintezet.hu

Feladat:
Az NLP Intézet, humán erőforrás fejlesztő és tanácsadó szervezet bemutatkozó honlapja.

 AFM - Association of the Future Markets

www.afmorg.net

Feladat:
A Határidős Piacok Szervezete olyan angol nyelvű honlapot rendelt tőlünk, amely konferenciáik szervezéséről nyújt naprakész információt, és aktualitásaik publikálásáról maguk gondoskodhatnak. Az eddig megrendezésre került konferenciáik anyagai E-Library-ben letölthetők. Az oldal kreatív tervezését - megelégedésükre - szintén cégünk végezte.

 Anthemon Kft.

www.anthemon.hu

Feladat:
A rendezvényszervező és tréner cég megbízásából olyan 3 nyelvű keresőoptimalizált honlapot fejlesztettünk, amely a keresők találati listáján előkelő helyen szerepel angol és német nyelven is. Az oldal teljes tartalmát – beleértve a friss hírek publikálását is – saját maguk szerkesztik. 

Perpetum Humane

 Perpetum Humane

www.perpetumhumane.hu

Feladat:
A humánerőforrás tanácsadó cég megbízásából olyan honlapot hoztunk létre, amely alkalmas tréningjeik online támogatására, hírek, aktuális információk közlésére. E-könyvtárukban található letölthető anyagaik pedig kulcsszó, szerző, cím és dátum alapján is kereshetők. Anyagaik feltöltését, aktualizálását saját maguk végzik.Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.