(+36-30) 585-5751
(+36-1) 452-0050
info--.at.--patronet.hu
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 5.
(+36-30) 585-5751

Weboldal árak és csomagok

Mi igazodunk az Ön igényeihez! Miért fizessen többet, ha nem muszáj?!
Különböző méretű és tevékenységű ügyfeleink számára eltérő tartalmú és árú CMS-csomagokat kínálunk. Három különböző funkcionalitással rendelkező csomagot állítottunk össze az alapján, hogy ügyfeleink jellemzően milyen igényekkel keresnek meg minket. Természetesen rendszerünk teljesen rugalmas, átjárhatóságot biztosítunk a standard csomagok között, a modulok szabadon kombinálhatóak.

Meghallgatjuk, hogy mire van szüksége és összeállítjuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

GRAFIKAI TERVEZÉS
PatroNet Smart
PatroNet Sortiment
PatroNet Prestige
+
Egyedi grafika
Sablonok és sablonosság helyett az egyediségben hiszünk, ezért a nálunk készülő honlapokhoz minden esetben egyedi grafikát készítünk.
+
Reszponzív megjelenés
Az okostelefonra vagy táblagépre is optimalizált kialakítás ma már olyannyira alap elvárás, hogy a Google is figyelembe veszi, amikor találati listájának rangsorát készíti. Éppen ezért az általunk készített egyedi weboldal grafikák minden esetben reszponzívak.
CMS ADMINISZTRÁCIÓ
+
PatroNet CMS tartalomszerkesztő
Professzionális honlapszerkesztő rendszerünkkel felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel módosíthatóak a honlapon elhelyezett tartalmak (formázott szövegek, képek, táblázatok, diagramok, hivatkozások, stb.), programozói segítség igénybevétele nélkül.
+
Könnyen használható WYSWYG tartalomszerkesztő felület, szerkesztési előnézettel
Ezzel a Word-höz hasonló szerkesztőfelülettel nem érhetik meglepetések újabb oldalak létrehozásakor vagy a meglévők módosításakor. A gyors és egyszerű tartalomfelvitel vagy -módosítás után előnézetben megtekinthető, hogy hogyan is fog kinézni a szóban forgó oldal, és ha a látvány még további módosításokat, finomításokat igényel, azokat könnyedén meg is teheti. Így nem kell attól tartania, hogy módosításai nem a kívánt módon jelennek meg a honlapon.
+
Korlátlan tartalmi oldal létrehozás
max. 50 oldal
Nem tudhatjuk, hogy Önnek hány honlapoldal szükséges ahhoz, hogy tevékenységét hatékonyan megjelenítse, ezért e tekintetben nem is szabunk korlátokat!
+
Korlátlan képfeltöltés
Egy honlapon a képek gyakorolják a legnagyobb hatást a látogatókra, a képekkel tehát nem érdemes spórolni. E tekintetben mi sem támasztunk gátakat, használjon annyi képet, amennyi az optimális hatás kiváltásához csak szükséges! (500MB tárterület erejéig)
+
Professzionális képkezelés
A honlapra feltölteni kívánt képek a saját gépről egyetlen mozdulattal - akár tömegesen is - behúzhatók a rendszerbe és aránytartással átméretezhetőek. Minden képhez helyettesítő szöveg is megadható, ami keresőoptimalizálási szempontból is előnyös.
+
Korlátlan menüpont létrehozás, kezelés
Az admin felületen korlátlanul hozhat létre új menüpontokat vagy módosíthatja a meglévőket programozói ismeretek nélkül! A menüszerkesztő segítségével gyorsan alakíthat ki navigációs menüt a honlapján, mely lehet egyszintű, több szintű vagy hierarchikus menü. Minden menüpont lehet kép, illetve szöveges.
+
Ismétlődő tartalmak, blokkok szerkesztése
A holnap több oldalán ismétlődő elemeket elég csak egyszer, egy központi felületen beállítani, és az a honlap összes kijelölt oldalán megjelenik.
+
Egységes megjelenés Stíluslap szerkesztővel
Előre meghatározhatók a honlapon bizonyos szövegstílusok, bizonyos tartalmi elemekhez rendelve. A funkció használata biztosítja a honlap egységes, következetes megjelenését, bizonyos tartalmak (pl. cím, alcím, kiemelések, stb.) előre beállított megjelenésével.
+
Arculatszerkesztő
A honlap oldalainak bármely felülete (pl. háttérszín, hasábolás, méretezés, stb.) módosítható és új grafikai sablonok kialakítására is van lehetőség, programozói ismeretek nélkül!
+
E-könyvtár
Integrált dokumentum-kezelő rendszerünk segítségével a honlapon megoszthatók bármilyen formátumú dokumentumok (PDF, Word, Excel, PowerPoint stb.), melyek hivatkozásai bármelyik oldalba beilleszthetők.
+
Multimédiás tartalmak kezelése a Médiatárban
Multimédiás tartalmak (zene, képek, flash, stb.) tárolására, nyilvántartására és feltöltésére alkalmas.
+
Kapcsolatfelvételi űrlap
Kapcsolatfelvételi űrlap használata külső levelezőrendszer használata nélküli üzenetküldést tesz lehetővé. A felhasználó azt is kiválaszthatja, hogy mely témában, osztállyal vagy kollégával kíván kapcsolatba lépni.
+
Letölthető anyagok elhelyezése
Online kézikönyvek, termékadatlapok és más, leggyakrabban pdf formátumú anyagok letölthetővé tétele- akár jogosultságkezeléssel is - néhány kattintással elvégezhető.
+
Felhasználók adminisztrációja, jogosultságkezelés
A honlap admin felületét többen is használhatják. A jogosultságok Önök által oszthatóak ki és módosíthatóak, amely használatával az adminisztrátorok akár eltérő jogosultságokkal is rendelkezhetnek, ki-ki a munkájához tartozó tartalmakhoz és funkciókhoz férhet hozzá a rendszerben. A többszintű hozzáférés a honlap látogatókra is alkalmazható: a honlapra regisztrált felhasználók pl. több joggal rendelkezhetnek (pl. bizonyos tartalmakhoz való hozzáféréssel), mint a regisztráció nélküli látogatók.
+
Admin naplózás
Ha egy honlapot többen is kezelnek adminisztrátor jogosultsággal, az Admin naplózással könnyedén visszakövethető, hogy ki, mikor, milyen módosítást hajtott végre a honlapon. 
+
You Tube vagy saját videó kezelés
Egy weboldalt a képek mellett a videók tehetnek sokkal vonzóbbá. Ezek You Tube-ra feltöltve könnyedén beszúrhatók, vagy saját szerverről is futtathatók.
FUNKCIÓK
+
Hírek modul
Segítségével a friss híreket, aktuálitásokat publikálhat honlapján néhány perc alatt. A hírvarázsló lépésről-lépésre kéri be a publikálandó hír adatait (cím, bevezető, főszöveg, rovat stb.), melyet aztán automatikusan - akár időzítve is - megjelenít. A frissülő tartalmak pedig nemcsak a honlapot teszik élővé, de a Google is díjazza, és előkelőbb pozícióval jutalmazza a találati listáján.
+
Űrlapszerkesztő modul
Kapcsolatfelvételi, ajánlatkérési, megrendelési űrlap, hogy csak a legelterjedtebbeket említsük. E funkcióval lehetősége van a honlap tetszőleges oldalára, tetszőlegesen összeállított űrlapokat kihelyezni, amit egy egyszerű felületen át is tud alakítani. A látogatók által kitöltött űrlapok egy előre beállított e-mail címre továbbítódnak, és az űrlapkitöltőknek előre generált válaszüzenet is beállítható kitöltés után.
+
Hírlevél szerkesztő modul
A hírlevél az egyik leghatékonyabb online értékesítési és információ átadási csatorna. E funkcióval a honlap látogatóinak lehetőségük van feliratkozni a honlap hírlevelére, vagy a hírlevél-adatbázis külső adatbázisból is feltölthető. A rendelkezésre álló listák több szempont alapján szűrhetők. A hírlevél adatbázisban szereplő címekre formázott HTML hírlevelek küldhetők ki, melyek a honlap arculatában jelennek meg a címzetteknél. A hírlevél arculata tetszőlegesen alakítható. A rendszer azt is jelzi, hogy hányan és kik nyitották meg a nekik küldött hírlevelet.
+
Képgaléria
A képek igen nagy jelentőséggel bírnak egy honlapon! E funkció a honlap képeit és azok leírásait kategorizálva jeleníti meg. A képek feltöltése – akár tömegesen is – néhány perc alatt önállóan elvégezhető. A galéria több, különböző témájú képet is képes kezelni, ahol minden téma külön kategóriába rendezhető, hogy a látogatók jobban kiismerjék magukat az oldalon.
+
Fórum
Interaktív funkció, mely lehetőséget ad a honlap látogatóinak, hogy az ott megnyitott témákhoz hozzászóljanak, vagy új témákat indítsanak. A megjelenő üzenetek moderálhatók és igény esetén cenzúrázva jeleníthetők meg. Egy aktív fórum élővé teszi az oldalt, és biztosítja az állandó tartalomfrissülést, melyet a Google kereső jobb helyezéssel hálál meg.
+
Eseménynaptár
Az oldalon elhelyezett naptár havi bontásban mutatja be az adott időszak eseményeit (pl. tréningek, foglalások, elő-, fő- és utószezon időszaka, stb.), melyen a bejelölt napokra kattintva további információt közölhetünk az eseményről (pl. indulás helyszíne, időpontja, szervezők, program, stb.). E modulon belül is üzemel a jogosultságkezelés, azaz külön beállítható, hogy mely események mely felhasználói csoport számára legyenek láthatóak és hozzáférhetőek.
+
Termékkatalógus
Ezen összetett funkció alkalmas teljes termékpalettájának, szolgáltatásainak jól strukturált, tematikus bemutatására. A termékkatalógusban szereplő termékek alkategóriákba sorolhatók, illetve további szintekig szegmentálhatók. A kategóriákban elhelyezett konkrét termékek képekkel, termékadatokkal, szöveges leírással is rendelkeznek. Egy komplett webáruháztól csak az különbözteti meg, hogy itt nincs kosár és vásárlási lehetőség, de a cél itt nem is az eladás, hanem a szortiment áttekinthető, részletes bemutatása.
+
Blog
Látogatóival, ügyfeleivel fontos információkat, érdekességeket, gondolatokat oszthat meg bejegyzések formájában, melyeket az olvasók kommentelhetnek is. A kommentek üzenetek moderálhatók és igény esetén cenzúrázva jeleníthetők meg.
+
Gyakran Ismételt Kérdések
Ha a felhasználók kérdéseket intéznek hozzánk, az jó hír, hiszen tevékenységünk felkeltette az érdeklődésüket. De fárasztó, ha újra és újra ugyanazokat a kérdéseket teszik fel. A GYIK modul használata mentesíti a honlap szerkesztőjét ugyanannak a kérdésnek a többszöri megválaszolásától. A látogatók a felsorolt, leggyakoribb kérdések közül az őket érdeklőre kattintanak és meg is kapják rá a választ. A kérdések tetszőlegesen bővíthetők a látogatók által feltett kérdésekkel, melyek megválaszolás után megjelenek az oldalon, de az adminisztrátor is írhat olyan kérdéseket, melyeket fontosak tart az adott témában.
+
Vendégkönyv
Honlapja látogatóinak teremt lehetőséget, hogy megosszák véleményüket cége szolgáltatásairól, termékeiről, eseményeiről. Az itt beérkezett vélemények elsőosztályú referencia anyag gyűjteményként is funkcionálhatnak.
+
Nyelvkezelés
Kérjen ajánlatot!
Kérjen ajánlatot!
Kérjen ajánlatot!
Rendszerünk lehetőséget nyújt a honlapon közölt információk idegen nyelveken történő megjelentetésére is az adminisztrációs és publikációs felületen egyaránt. A magyar és az idegen nyelvű oldalakat a rendszer külön mapparendszerben tartja nyilván, melynek segítségével a különböző nyelvű oldalak akár más-más menürendszerben is megjeleníthetők.
+
Akadálymentes holnap vakok és gyengén-látók számára
Kérjen ajánlatot!
Kérjen ajánlatot!
Kérjen ajánlatot!
Az akadálymentes megjelenés elérhetővé teszi a honlapon közzétett információkat vakok es gyengén-látók számára is.
+
Kérdőív szerkesztő
Kérdőívek készítésére és lekérdezésére nyújt lehetőséget a honlapon, mely a felhasználók, érdeklődők igényeinek, vagy meglévő ügyfeleik elégedettségének vizsgálatára is alkalmas. Akár többféle kérdéstípusból - egy- vagy többválaszos, nyitott, táblázatos, skálás kérdések, stb. - állíthat össze akár több oldalas kérdőívet, így információkat kaphat vevői igényeiről, szokásairól anélkül, hogy jelentős összegeket költene piackutatásra. A lekérdezések eredményei adatbázisba tárolódnak, és Excel formátumban exportálhatók.
+
Beépített szótár, rövidítés-tár, autolink funkció
A beépített szótár/rövidítés-tár és autolink konverzióval a gyakran előforduló, magyarázatra szoruló rövidítések, szómagyarázatok vagy hivatkozások (linkek) automatikusan kerülnek a megjelenített szövegre, jelentősen meggyorsítva a honlap adminiszrációt.
+
Google térkép
Google térképpel, mely leggyakrabban a Kapcsolat oldalon kap helyet, könnyedén megjelenítheti boltja, vállalkozása helyét.
+
Szavazás
Bizonyos dolgokról nehéz az íróasztal mögül dönteni. Jobb, ha megkérdezzük azokat, akiknek szánjuk termékünket vagy szolgáltatásunkat. A szavazás funkcióval egy-egy kérdést intézhetünk a honlap látogatóihoz. A rendszer automatikusan feldolgozza a szavazatokat, melyek grafikus és szöveges formában is lekérhetőek, azokból százalékos értékelést készít és diagramon ábrázolja is azt. A rendszerben lekérdezhető a szavazás pillanatnyi állása is.
+
Szabadszavas kereső
Szabadszavas keresőnk minden modul, ill. funkció tartalmában keres. A találati lista RSS formátumban is lekérhető.
+
Oldaltérkép
Előfordult már Önnel, hogy nem talált vissza egy honlap adott oldalára, mert sehogy sem tudta, hogy hogy is jutott el ide? Az oldaltérkép a felhasználóknak nyújt segítséget az oldalon való könnyebb tájékozódásban, illetve a kereső robotok munkáját is segíti, így keresőoptimalizálási szempontból sem elhanyagolható.
MARKETING, LÁTOGATOTTSÁGNÖVELÉS
+
Marketingtudatos felépítés
Senki nem azért készíttet honlapot, hogy legyen. Mindenkinek célja van vele: tevékenység bemutatás, értékesítés, tartalom megosztás, és a többi. A PatroNet rendszert eleve úgy építettük fel, hogy az ne csak egy tartalomkezelő rendszer legyen, hanem rendelkezzen azokkal a tulajdonságokkal, melyekkel egy honlap aktív infokommunikációs és értékesítési csatornává válik és a vállalkozás marketing stratégiájának meghatározó elemévé léphet elő.
+
Keresőoptimalizált kialakítás
Rendszerünket a keresőoptimalizálás szabályainak megfelelően építettük fel és frissítjük, hogy az Ön honlapját a Google könnyen megtalálja és előkelő helyre sorolja a találati listán.
+
Egyedi érkező oldalak kampányokhoz
Marketing kampányainak eredményességét jelentősen növelheti, ha az egyes kampányokhoz külön fogadóoldalakat készít. Rendszerünkben erre korlátlan lehetősége nyílik.
+
Mobilra és táblagépekre is kompatibilis, reszponzív megjelenés kezelés
Az okostelefonok és tabletek korában ugrásszerűen nő az internetet ezen eszközökről használók száma, akik gyorsan elpártolnak weboldalunkról, ha az nem az adott készüléken megfelelően kezelhető formátumban érhető el. Ezzel szemben egy okostelefonra vagy tabletre optimalizált megjelenés szinte csábít a használatra és a vásárlásra! Honlaprendszerünk képes az okostelefonokra és tabletre is optimalizált - reszponzív - megjelenés kezelésére. Ehhez rendelkezésre kell állnia a honkap reszponzív grafikai terveinek is.
+
Statisztikák
A PatroNet CMS látogatói statisztikai rendszere minden látogató minden lépését regisztrálja a honlapon, így hasznos statisztikai adatokhoz juthat annak látogatottságáról, melyet marketing tevékenysége elemzéséhez is felhasználhat. Néhány ezek közül: összes látogatószám, összes oldalletöltés, honnan érkeztek a látogatók, milyen keresőszóra találtak a honlapra, mely oldalakat nézték meg a legtöbbször, hol hagyták el a honlapot a legtöbbször. A kimutatások táblázatos és grafikon formában egyaránt megtekinthetők, és Excelbe lementhetők.
+
Facebook like, Twitter és Google+ gombok, bokszok beépítése
Érdemes kihasználni a közösségi oldalakban rejlő kommunikációs és üzleti lehetőségeket, melynek érdekében Facebook like, Twitter és G+ gomb vagy rajongói boksz beépítésére is lehetőség van.
+
Google Analytics látogatottságelemző bekötése
A Google Analytics egy ingyenesen használható statisztikai elemzőprogram, mely számos hasznos információval egészíti ki a PatroNet rendszer által nyújtott statisztikai adatokat. Segítségével könnyedén elemezhető honlapja teljesítménye, ezáltal marketing tevékenysége is. Szolgáltatásunk részeként beregisztráljuk Önt az Analytics rendszerébe és beágyazzuk a Google Analytics nyomkövető kódját, ami lehetővé teszi az Analytics elemzésekhez való hozzáférést.
+
Megosztás
Szájról-szájra! Ez a legjobb reklám! A honlap látogatóinak lehetőségük van bizonyos tartalmi elemeket megosztani a különböző közösségi portálokon.
+
Keresőbarát URL-ek
Rendszerünk felismerhetetlen karakterekből álló webcímek helyett a felhasználó és a kereső robot számára is könnyen felismerhető és megjegyezhető URL-eket használ: pl. http://www.patronet.hu/szolgaltatasaink/honlaptervezes a http://www.patronet.hu/index.php?name=Blog&file=index helyett
+
Lapozható termékajánló
A színes, váltakozó képi elemek, vagy termékajánló - szakszóval slideshow - a mai webdesign tervek elengedhetetlen része. A slideshow elemei - a grafika által meghatározott méretű képek feltöltésével - az admin felületen programozói segítség nélkül cserélhetőek, módosíthatóak. Így minden újabb marketing kampányt látványos és hatásos elemmel erősítik.
+
Minden oldalon megjelenő, kiemelt infóboxok 
Vannak olyan fontos információk, kiemelt ajánlatok (pl. hírlevél feliratkozás, akciók, ingyenes házhozszállítás, stb.), melyeket nem elég egyszer, egy helyen feltüntetni a honlapon. Az ilyen információkat érdemes kiemelt boxokban, minden oldalon következetesen megjeleníteni. A boxok tartalma az admin felületen programozói segítség nélkül bármikor módosítható, és azokból újabbak is létrehozhatóak.
+
Google Webmaster Tools integráció
A Google Webmasters tools integráció lehetővé teszi, hogy további statisztikai adatokat kapjunk a honap látogatottságáról, a konverziókról és a Google találati listáján elért pozíciókról.
+
Google Adwords kampánytervezés
PatroNet Sortiment és PatroNet Prestige csomagunk részeként megtervezünk Önnek egy Google Adwords kampányt. Kulcsszóelemzéssel és -keresésselmegadjuk, hogy melyek azok a kucsszavak, amelyekre hatékonyan lehetne hirdetni, megtervezzük a hirdetések szövegeit, és kidolgozzuk a kampány struktúráját is. Ezek birtokában Ön jól felépített Adwords kampányokat menedzselhet weboldalához kapcsolódóan.
+
Egyedi érkező oldal készítése Adwords kampányhoz
PatroNet Prestige csomag részeként létrehozott Google Adwords kampányhoz egyedi érkező oldalt (landing page) tervezünk és alakítunk ki, mely az oldal szövegírását is tartalmazza.
TÁMOGATÁS,TECHNOLÓGIA
+
Örökgarancia
Örökgaranciát vállalunk saját fejlesztésű, PatroNet CMS rendszerben üzemeltetett honlapjaink működésére.
+
Böngészőfüggetlen kialakítás
Rendszerünk a legnagyobb arányban használt böngészők (pl. Explorer, Firefox, Chrome) alatt kifogástalanul üzemel, így a felhasználók szinte bármilyen böngészőt használjanak is, tökéletesen megjelenő, profi oldallal találkozhatnak.
+
Verziókövetés
Új operációs rendszerek, böngésző-programok, új szabványok megjelenése a legjobb rendszerek működését is képes ellehetetleníteni. Szolgáltatásunk része a verziókövetes, így az általunk üzemeltetett honlapok adminisztrációs rendszere évek múlva is képes lesz megfelelni a böngészők által megkívánt aktuális technikai elvárásoknak.
+
Továbbfejleszthető szerkezet
Rendszerünk a későbbiekben a megváltozott igényeknek megfelelően, moduláris felépítésének köszönhetően, bármely további funkcióval kiegészíthető, bővíthető. Így lehet a kis, bemutatkozó honlapból később akár egy funkciógazdag, interaktív portál.
+
Ingyenes rendszeroktatás
Bár honlaprendszerünk adminisztrációs felületeinek kezelése nem igényel különösebb webes szakismereteket, ám a rendszerben rejlő számos beállítási lehetőség és a széleskörű funkcionalitás indokolttá teszi az egyszeri, fél napos rendszeroktatást, melyet ingyenesen biztosítunk Partnereink számára.
+
Online súgó
Rendszerünk minden lépését online súgó is támogatja.
+
Telefonos vagy Skype support
havi 2 óra
Ha az online súgó helyett jobban szeretnéd, hogy egy kollégánk vezessen és segítsen végig telefonon vagy Skype-on keresztül az Általad végezni kívánt tartalomkezelési folyamaton, PatroNet Sortiment és PatroNet Prestige csomagunkban erre is van lehetőség!
CSOMAGÁRAK
220.000 Ft
290.000 Ft
390.000 Ft
HAVIDÍJ
2.500 Ft
4.500 Ft
9.500 Ft

Csomagjaink

▼ PatroNet Smart
GRAFIKAI TERVEZÉS
+
Egyedi grafika
Sablonok és sablonosság helyett az egyediségben hiszünk, ezért a nálunk készülő honlapokhoz minden esetben egyedi grafikát készítünk.
+
Reszponzív megjelenés
Az okostelefonra vagy táblagépre is optimalizált kialakítás ma már olyannyira alap elvárás, hogy a Google is figyelembe veszi, amikor találati listájának rangsorát készíti. Éppen ezért az általunk készített egyedi weboldal grafikák minden esetben reszponzívak.
CMS ADMINISZTRÁCIÓ
+
PatroNet CMS tartalomszerkesztő
Professzionális honlapszerkesztő rendszerünkkel felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel módosíthatóak a honlapon elhelyezett tartalmak (formázott szövegek, képek, táblázatok, diagramok, hivatkozások, stb.), programozói segítség igénybevétele nélkül.
+
Könnyen használható WYSWYG tartalomszerkesztő felület, szerkesztési előnézettel
Ezzel a Word-höz hasonló szerkesztőfelülettel nem érhetik meglepetések újabb oldalak létrehozásakor vagy a meglévők módosításakor. A gyors és egyszerű tartalomfelvitel vagy -módosítás után előnézetben megtekinthető, hogy hogyan is fog kinézni a szóban forgó oldal, és ha a látvány még további módosításokat, finomításokat igényel, azokat könnyedén meg is teheti. Így nem kell attól tartania, hogy módosításai nem a kívánt módon jelennek meg a honlapon.
+
Korlátlan tartalmi oldal létrehozás
max. 50 oldal
Nem tudhatjuk, hogy Önnek hány honlapoldal szükséges ahhoz, hogy tevékenységét hatékonyan megjelenítse, ezért e tekintetben nem is szabunk korlátokat!
+
Korlátlan képfeltöltés
Egy honlapon a képek gyakorolják a legnagyobb hatást a látogatókra, a képekkel tehát nem érdemes spórolni. E tekintetben mi sem támasztunk gátakat, használjon annyi képet, amennyi az optimális hatás kiváltásához csak szükséges! (500MB tárterület erejéig)
+
Professzionális képkezelés
A honlapra feltölteni kívánt képek a saját gépről egyetlen mozdulattal - akár tömegesen is - behúzhatók a rendszerbe és aránytartással átméretezhetőek. Minden képhez helyettesítő szöveg is megadható, ami keresőoptimalizálási szempontból is előnyös.
+
Korlátlan menüpont létrehozás, kezelés
Az admin felületen korlátlanul hozhat létre új menüpontokat vagy módosíthatja a meglévőket programozói ismeretek nélkül! A menüszerkesztő segítségével gyorsan alakíthat ki navigációs menüt a honlapján, mely lehet egyszintű, több szintű vagy hierarchikus menü. Minden menüpont lehet kép, illetve szöveges.
+
Ismétlődő tartalmak, blokkok szerkesztése
A holnap több oldalán ismétlődő elemeket elég csak egyszer, egy központi felületen beállítani, és az a honlap összes kijelölt oldalán megjelenik.
+
Egységes megjelenés Stíluslap szerkesztővel
Előre meghatározhatók a honlapon bizonyos szövegstílusok, bizonyos tartalmi elemekhez rendelve. A funkció használata biztosítja a honlap egységes, következetes megjelenését, bizonyos tartalmak (pl. cím, alcím, kiemelések, stb.) előre beállított megjelenésével.
+
Arculatszerkesztő
A honlap oldalainak bármely felülete (pl. háttérszín, hasábolás, méretezés, stb.) módosítható és új grafikai sablonok kialakítására is van lehetőség, programozói ismeretek nélkül!
+
E-könyvtár
Integrált dokumentum-kezelő rendszerünk segítségével a honlapon megoszthatók bármilyen formátumú dokumentumok (PDF, Word, Excel, PowerPoint stb.), melyek hivatkozásai bármelyik oldalba beilleszthetők.
+
Multimédiás tartalmak kezelése a Médiatárban
Multimédiás tartalmak (zene, képek, flash, stb.) tárolására, nyilvántartására és feltöltésére alkalmas.
+
Kapcsolatfelvételi űrlap
Kapcsolatfelvételi űrlap használata külső levelezőrendszer használata nélküli üzenetküldést tesz lehetővé. A felhasználó azt is kiválaszthatja, hogy mely témában, osztállyal vagy kollégával kíván kapcsolatba lépni.
+
Letölthető anyagok elhelyezése
Online kézikönyvek, termékadatlapok és más, leggyakrabban pdf formátumú anyagok letölthetővé tétele- akár jogosultságkezeléssel is - néhány kattintással elvégezhető.
+
You Tube vagy saját videó kezelés
Egy weboldalt a képek mellett a videók tehetnek sokkal vonzóbbá. Ezek You Tube-ra feltöltve könnyedén beszúrhatók, vagy saját szerverről is futtathatók.
FUNKCIÓK
+
Hírek modul
Segítségével a friss híreket, aktuálitásokat publikálhat honlapján néhány perc alatt. A hírvarázsló lépésről-lépésre kéri be a publikálandó hír adatait (cím, bevezető, főszöveg, rovat stb.), melyet aztán automatikusan - akár időzítve is - megjelenít. A frissülő tartalmak pedig nemcsak a honlapot teszik élővé, de a Google is díjazza, és előkelőbb pozícióval jutalmazza a találati listáján.
+
Űrlapszerkesztő modul
Kapcsolatfelvételi, ajánlatkérési, megrendelési űrlap, hogy csak a legelterjedtebbeket említsük. E funkcióval lehetősége van a honlap tetszőleges oldalára, tetszőlegesen összeállított űrlapokat kihelyezni, amit egy egyszerű felületen át is tud alakítani. A látogatók által kitöltött űrlapok egy előre beállított e-mail címre továbbítódnak, és az űrlapkitöltőknek előre generált válaszüzenet is beállítható kitöltés után.
+
Nyelvkezelés
Kérjen ajánlatot!
Rendszerünk lehetőséget nyújt a honlapon közölt információk idegen nyelveken történő megjelentetésére is az adminisztrációs és publikációs felületen egyaránt. A magyar és az idegen nyelvű oldalakat a rendszer külön mapparendszerben tartja nyilván, melynek segítségével a különböző nyelvű oldalak akár más-más menürendszerben is megjeleníthetők.
+
Akadálymentes holnap vakok és gyengén-látók számára
Kérjen ajánlatot!
Az akadálymentes megjelenés elérhetővé teszi a honlapon közzétett információkat vakok es gyengén-látók számára is.
+
Beépített szótár, rövidítés-tár, autolink funkció
A beépített szótár/rövidítés-tár és autolink konverzióval a gyakran előforduló, magyarázatra szoruló rövidítések, szómagyarázatok vagy hivatkozások (linkek) automatikusan kerülnek a megjelenített szövegre, jelentősen meggyorsítva a honlap adminiszrációt.
+
Google térkép
Google térképpel, mely leggyakrabban a Kapcsolat oldalon kap helyet, könnyedén megjelenítheti boltja, vállalkozása helyét.
+
Szabadszavas kereső
Szabadszavas keresőnk minden modul, ill. funkció tartalmában keres. A találati lista RSS formátumban is lekérhető.
+
Oldaltérkép
Előfordult már Önnel, hogy nem talált vissza egy honlap adott oldalára, mert sehogy sem tudta, hogy hogy is jutott el ide? Az oldaltérkép a felhasználóknak nyújt segítséget az oldalon való könnyebb tájékozódásban, illetve a kereső robotok munkáját is segíti, így keresőoptimalizálási szempontból sem elhanyagolható.
MARKETING, LÁTOGATOTTSÁGNÖVELÉS
+
Marketingtudatos felépítés
Senki nem azért készíttet honlapot, hogy legyen. Mindenkinek célja van vele: tevékenység bemutatás, értékesítés, tartalom megosztás, és a többi. A PatroNet rendszert eleve úgy építettük fel, hogy az ne csak egy tartalomkezelő rendszer legyen, hanem rendelkezzen azokkal a tulajdonságokkal, melyekkel egy honlap aktív infokommunikációs és értékesítési csatornává válik és a vállalkozás marketing stratégiájának meghatározó elemévé léphet elő.
+
Egyedi érkező oldalak kampányokhoz
Marketing kampányainak eredményességét jelentősen növelheti, ha az egyes kampányokhoz külön fogadóoldalakat készít. Rendszerünkben erre korlátlan lehetősége nyílik.
+
Mobilra és táblagépekre is kompatibilis, reszponzív megjelenés kezelés
Az okostelefonok és tabletek korában ugrásszerűen nő az internetet ezen eszközökről használók száma, akik gyorsan elpártolnak weboldalunkról, ha az nem az adott készüléken megfelelően kezelhető formátumban érhető el. Ezzel szemben egy okostelefonra vagy tabletre optimalizált megjelenés szinte csábít a használatra és a vásárlásra! Honlaprendszerünk képes az okostelefonokra és tabletre is optimalizált - reszponzív - megjelenés kezelésére. Ehhez rendelkezésre kell állnia a honkap reszponzív grafikai terveinek is.
+
Statisztikák
A PatroNet CMS látogatói statisztikai rendszere minden látogató minden lépését regisztrálja a honlapon, így hasznos statisztikai adatokhoz juthat annak látogatottságáról, melyet marketing tevékenysége elemzéséhez is felhasználhat. Néhány ezek közül: összes látogatószám, összes oldalletöltés, honnan érkeztek a látogatók, milyen keresőszóra találtak a honlapra, mely oldalakat nézték meg a legtöbbször, hol hagyták el a honlapot a legtöbbször. A kimutatások táblázatos és grafikon formában egyaránt megtekinthetők, és Excelbe lementhetők.
+
Facebook like, Twitter és Google+ gombok, bokszok beépítése
Érdemes kihasználni a közösségi oldalakban rejlő kommunikációs és üzleti lehetőségeket, melynek érdekében Facebook like, Twitter és G+ gomb vagy rajongói boksz beépítésére is lehetőség van.
+
Google Analytics látogatottságelemző bekötése
A Google Analytics egy ingyenesen használható statisztikai elemzőprogram, mely számos hasznos információval egészíti ki a PatroNet rendszer által nyújtott statisztikai adatokat. Segítségével könnyedén elemezhető honlapja teljesítménye, ezáltal marketing tevékenysége is. Szolgáltatásunk részeként beregisztráljuk Önt az Analytics rendszerébe és beágyazzuk a Google Analytics nyomkövető kódját, ami lehetővé teszi az Analytics elemzésekhez való hozzáférést.
+
Keresőbarát URL-ek
Rendszerünk felismerhetetlen karakterekből álló webcímek helyett a felhasználó és a kereső robot számára is könnyen felismerhető és megjegyezhető URL-eket használ: pl. http://www.patronet.hu/szolgaltatasaink/honlaptervezes a http://www.patronet.hu/index.php?name=Blog&file=index helyett
+
Minden oldalon megjelenő, kiemelt infóboxok 
Vannak olyan fontos információk, kiemelt ajánlatok (pl. hírlevél feliratkozás, akciók, ingyenes házhozszállítás, stb.), melyeket nem elég egyszer, egy helyen feltüntetni a honlapon. Az ilyen információkat érdemes kiemelt boxokban, minden oldalon következetesen megjeleníteni. A boxok tartalma az admin felületen programozói segítség nélkül bármikor módosítható, és azokból újabbak is létrehozhatóak.
+
Google Webmaster Tools integráció
A Google Webmasters tools integráció lehetővé teszi, hogy további statisztikai adatokat kapjunk a honap látogatottságáról, a konverziókról és a Google találati listáján elért pozíciókról.
TÁMOGATÁS,TECHNOLÓGIA
+
Örökgarancia
Örökgaranciát vállalunk saját fejlesztésű, PatroNet CMS rendszerben üzemeltetett honlapjaink működésére.
+
Böngészőfüggetlen kialakítás
Rendszerünk a legnagyobb arányban használt böngészők (pl. Explorer, Firefox, Chrome) alatt kifogástalanul üzemel, így a felhasználók szinte bármilyen böngészőt használjanak is, tökéletesen megjelenő, profi oldallal találkozhatnak.
+
Verziókövetés
Új operációs rendszerek, böngésző-programok, új szabványok megjelenése a legjobb rendszerek működését is képes ellehetetleníteni. Szolgáltatásunk része a verziókövetes, így az általunk üzemeltetett honlapok adminisztrációs rendszere évek múlva is képes lesz megfelelni a böngészők által megkívánt aktuális technikai elvárásoknak.
+
Továbbfejleszthető szerkezet
Rendszerünk a későbbiekben a megváltozott igényeknek megfelelően, moduláris felépítésének köszönhetően, bármely további funkcióval kiegészíthető, bővíthető. Így lehet a kis, bemutatkozó honlapból később akár egy funkciógazdag, interaktív portál.
+
Ingyenes rendszeroktatás
Bár honlaprendszerünk adminisztrációs felületeinek kezelése nem igényel különösebb webes szakismereteket, ám a rendszerben rejlő számos beállítási lehetőség és a széleskörű funkcionalitás indokolttá teszi az egyszeri, fél napos rendszeroktatást, melyet ingyenesen biztosítunk Partnereink számára.
+
Online súgó
Rendszerünk minden lépését online súgó is támogatja.
CSOMAGÁR
220.000 Ft
+
HAVIDÍJ
2.500 Ft
▼ PatroNet Sortiment
GRAFIKAI TERVEZÉS
+
Egyedi grafika
Sablonok és sablonosság helyett az egyediségben hiszünk, ezért a nálunk készülő honlapokhoz minden esetben egyedi grafikát készítünk.
+
Reszponzív megjelenés
Az okostelefonra vagy táblagépre is optimalizált kialakítás ma már olyannyira alap elvárás, hogy a Google is figyelembe veszi, amikor találati listájának rangsorát készíti. Éppen ezért az általunk készített egyedi weboldal grafikák minden esetben reszponzívak.
CMS ADMINISZTRÁCIÓ
+
PatroNet CMS tartalomszerkesztő
Professzionális honlapszerkesztő rendszerünkkel felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel módosíthatóak a honlapon elhelyezett tartalmak (formázott szövegek, képek, táblázatok, diagramok, hivatkozások, stb.), programozói segítség igénybevétele nélkül.
+
Könnyen használható WYSWYG tartalomszerkesztő felület, szerkesztési előnézettel
Ezzel a Word-höz hasonló szerkesztőfelülettel nem érhetik meglepetések újabb oldalak létrehozásakor vagy a meglévők módosításakor. A gyors és egyszerű tartalomfelvitel vagy -módosítás után előnézetben megtekinthető, hogy hogyan is fog kinézni a szóban forgó oldal, és ha a látvány még további módosításokat, finomításokat igényel, azokat könnyedén meg is teheti. Így nem kell attól tartania, hogy módosításai nem a kívánt módon jelennek meg a honlapon.
+
Korlátlan tartalmi oldal létrehozás
Nem tudhatjuk, hogy Önnek hány honlapoldal szükséges ahhoz, hogy tevékenységét hatékonyan megjelenítse, ezért e tekintetben nem is szabunk korlátokat!
+
Korlátlan képfeltöltés
Egy honlapon a képek gyakorolják a legnagyobb hatást a látogatókra, a képekkel tehát nem érdemes spórolni. E tekintetben mi sem támasztunk gátakat, használjon annyi képet, amennyi az optimális hatás kiváltásához csak szükséges! (500MB tárterület erejéig)
+
Professzionális képkezelés
A honlapra feltölteni kívánt képek a saját gépről egyetlen mozdulattal - akár tömegesen is - behúzhatók a rendszerbe és aránytartással átméretezhetőek. Minden képhez helyettesítő szöveg is megadható, ami keresőoptimalizálási szempontból is előnyös.
+
Korlátlan menüpont létrehozás, kezelés
Az admin felületen korlátlanul hozhat létre új menüpontokat vagy módosíthatja a meglévőket programozói ismeretek nélkül! A menüszerkesztő segítségével gyorsan alakíthat ki navigációs menüt a honlapján, mely lehet egyszintű, több szintű vagy hierarchikus menü. Minden menüpont lehet kép, illetve szöveges.
+
Ismétlődő tartalmak, blokkok szerkesztése
A holnap több oldalán ismétlődő elemeket elég csak egyszer, egy központi felületen beállítani, és az a honlap összes kijelölt oldalán megjelenik.
+
Egységes megjelenés Stíluslap szerkesztővel
Előre meghatározhatók a honlapon bizonyos szövegstílusok, bizonyos tartalmi elemekhez rendelve. A funkció használata biztosítja a honlap egységes, következetes megjelenését, bizonyos tartalmak (pl. cím, alcím, kiemelések, stb.) előre beállított megjelenésével.
+
Arculatszerkesztő
A honlap oldalainak bármely felülete (pl. háttérszín, hasábolás, méretezés, stb.) módosítható és új grafikai sablonok kialakítására is van lehetőség, programozói ismeretek nélkül!
+
E-könyvtár
Integrált dokumentum-kezelő rendszerünk segítségével a honlapon megoszthatók bármilyen formátumú dokumentumok (PDF, Word, Excel, PowerPoint stb.), melyek hivatkozásai bármelyik oldalba beilleszthetők.
+
Multimédiás tartalmak kezelése a Médiatárban
Multimédiás tartalmak (zene, képek, flash, stb.) tárolására, nyilvántartására és feltöltésére alkalmas.
+
Kapcsolatfelvételi űrlap
Kapcsolatfelvételi űrlap használata külső levelezőrendszer használata nélküli üzenetküldést tesz lehetővé. A felhasználó azt is kiválaszthatja, hogy mely témában, osztállyal vagy kollégával kíván kapcsolatba lépni.
+
Letölthető anyagok elhelyezése
Online kézikönyvek, termékadatlapok és más, leggyakrabban pdf formátumú anyagok letölthetővé tétele- akár jogosultságkezeléssel is - néhány kattintással elvégezhető.
+
Felhasználók adminisztrációja, jogosultságkezelés
A honlap admin felületét többen is használhatják. A jogosultságok Önök által oszthatóak ki és módosíthatóak, amely használatával az adminisztrátorok akár eltérő jogosultságokkal is rendelkezhetnek, ki-ki a munkájához tartozó tartalmakhoz és funkciókhoz férhet hozzá a rendszerben. A többszintű hozzáférés a honlap látogatókra is alkalmazható: a honlapra regisztrált felhasználók pl. több joggal rendelkezhetnek (pl. bizonyos tartalmakhoz való hozzáféréssel), mint a regisztráció nélküli látogatók.
+
Admin naplózás
Ha egy honlapot többen is kezelnek adminisztrátor jogosultsággal, az Admin naplózással könnyedén visszakövethető, hogy ki, mikor, milyen módosítást hajtott végre a honlapon. 
+
You Tube vagy saját videó kezelés
Egy weboldalt a képek mellett a videók tehetnek sokkal vonzóbbá. Ezek You Tube-ra feltöltve könnyedén beszúrhatók, vagy saját szerverről is futtathatók.
FUNKCIÓK
+
Hírek modul
Segítségével a friss híreket, aktuálitásokat publikálhat honlapján néhány perc alatt. A hírvarázsló lépésről-lépésre kéri be a publikálandó hír adatait (cím, bevezető, főszöveg, rovat stb.), melyet aztán automatikusan - akár időzítve is - megjelenít. A frissülő tartalmak pedig nemcsak a honlapot teszik élővé, de a Google is díjazza, és előkelőbb pozícióval jutalmazza a találati listáján.
+
Űrlapszerkesztő modul
Kapcsolatfelvételi, ajánlatkérési, megrendelési űrlap, hogy csak a legelterjedtebbeket említsük. E funkcióval lehetősége van a honlap tetszőleges oldalára, tetszőlegesen összeállított űrlapokat kihelyezni, amit egy egyszerű felületen át is tud alakítani. A látogatók által kitöltött űrlapok egy előre beállított e-mail címre továbbítódnak, és az űrlapkitöltőknek előre generált válaszüzenet is beállítható kitöltés után.
+
Hírlevél szerkesztő modul
A hírlevél az egyik leghatékonyabb online értékesítési és információ átadási csatorna. E funkcióval a honlap látogatóinak lehetőségük van feliratkozni a honlap hírlevelére, vagy a hírlevél-adatbázis külső adatbázisból is feltölthető. A rendelkezésre álló listák több szempont alapján szűrhetők. A hírlevél adatbázisban szereplő címekre formázott HTML hírlevelek küldhetők ki, melyek a honlap arculatában jelennek meg a címzetteknél. A hírlevél arculata tetszőlegesen alakítható. A rendszer azt is jelzi, hogy hányan és kik nyitották meg a nekik küldött hírlevelet.
+
Termékkatalógus
Ezen összetett funkció alkalmas teljes termékpalettájának, szolgáltatásainak jól strukturált, tematikus bemutatására. A termékkatalógusban szereplő termékek alkategóriákba sorolhatók, illetve további szintekig szegmentálhatók. A kategóriákban elhelyezett konkrét termékek képekkel, termékadatokkal, szöveges leírással is rendelkeznek. Egy komplett webáruháztól csak az különbözteti meg, hogy itt nincs kosár és vásárlási lehetőség, de a cél itt nem is az eladás, hanem a szortiment áttekinthető, részletes bemutatása.
+
Gyakran Ismételt Kérdések
Ha a felhasználók kérdéseket intéznek hozzánk, az jó hír, hiszen tevékenységünk felkeltette az érdeklődésüket. De fárasztó, ha újra és újra ugyanazokat a kérdéseket teszik fel. A GYIK modul használata mentesíti a honlap szerkesztőjét ugyanannak a kérdésnek a többszöri megválaszolásától. A látogatók a felsorolt, leggyakoribb kérdések közül az őket érdeklőre kattintanak és meg is kapják rá a választ. A kérdések tetszőlegesen bővíthetők a látogatók által feltett kérdésekkel, melyek megválaszolás után megjelenek az oldalon, de az adminisztrátor is írhat olyan kérdéseket, melyeket fontosak tart az adott témában.
+
Nyelvkezelés
Kérjen ajánlatot!
Rendszerünk lehetőséget nyújt a honlapon közölt információk idegen nyelveken történő megjelentetésére is az adminisztrációs és publikációs felületen egyaránt. A magyar és az idegen nyelvű oldalakat a rendszer külön mapparendszerben tartja nyilván, melynek segítségével a különböző nyelvű oldalak akár más-más menürendszerben is megjeleníthetők.
+
Akadálymentes holnap vakok és gyengén-látók számára
Kérjen ajánlatot!
Az akadálymentes megjelenés elérhetővé teszi a honlapon közzétett információkat vakok es gyengén-látók számára is.
+
Beépített szótár, rövidítés-tár, autolink funkció
A beépített szótár/rövidítés-tár és autolink konverzióval a gyakran előforduló, magyarázatra szoruló rövidítések, szómagyarázatok vagy hivatkozások (linkek) automatikusan kerülnek a megjelenített szövegre, jelentősen meggyorsítva a honlap adminiszrációt.
+
Google térkép
Google térképpel, mely leggyakrabban a Kapcsolat oldalon kap helyet, könnyedén megjelenítheti boltja, vállalkozása helyét.
+
Szavazás
Bizonyos dolgokról nehéz az íróasztal mögül dönteni. Jobb, ha megkérdezzük azokat, akiknek szánjuk termékünket vagy szolgáltatásunkat. A szavazás funkcióval egy-egy kérdést intézhetünk a honlap látogatóihoz. A rendszer automatikusan feldolgozza a szavazatokat, melyek grafikus és szöveges formában is lekérhetőek, azokból százalékos értékelést készít és diagramon ábrázolja is azt. A rendszerben lekérdezhető a szavazás pillanatnyi állása is.
+
Szabadszavas kereső
Szabadszavas keresőnk minden modul, ill. funkció tartalmában keres. A találati lista RSS formátumban is lekérhető.
+
Oldaltérkép
Előfordult már Önnel, hogy nem talált vissza egy honlap adott oldalára, mert sehogy sem tudta, hogy hogy is jutott el ide? Az oldaltérkép a felhasználóknak nyújt segítséget az oldalon való könnyebb tájékozódásban, illetve a kereső robotok munkáját is segíti, így keresőoptimalizálási szempontból sem elhanyagolható.
MARKETING, LÁTOGATOTTSÁGNÖVELÉS
+
Marketingtudatos felépítés
Senki nem azért készíttet honlapot, hogy legyen. Mindenkinek célja van vele: tevékenység bemutatás, értékesítés, tartalom megosztás, és a többi. A PatroNet rendszert eleve úgy építettük fel, hogy az ne csak egy tartalomkezelő rendszer legyen, hanem rendelkezzen azokkal a tulajdonságokkal, melyekkel egy honlap aktív infokommunikációs és értékesítési csatornává válik és a vállalkozás marketing stratégiájának meghatározó elemévé léphet elő.
+
Egyedi érkező oldalak kampányokhoz
Marketing kampányainak eredményességét jelentősen növelheti, ha az egyes kampányokhoz külön fogadóoldalakat készít. Rendszerünkben erre korlátlan lehetősége nyílik.
+
Mobilra és táblagépekre is kompatibilis, reszponzív megjelenés kezelés
Az okostelefonok és tabletek korában ugrásszerűen nő az internetet ezen eszközökről használók száma, akik gyorsan elpártolnak weboldalunkról, ha az nem az adott készüléken megfelelően kezelhető formátumban érhető el. Ezzel szemben egy okostelefonra vagy tabletre optimalizált megjelenés szinte csábít a használatra és a vásárlásra! Honlaprendszerünk képes az okostelefonokra és tabletre is optimalizált - reszponzív - megjelenés kezelésére. Ehhez rendelkezésre kell állnia a honkap reszponzív grafikai terveinek is.
+
Statisztikák
A PatroNet CMS látogatói statisztikai rendszere minden látogató minden lépését regisztrálja a honlapon, így hasznos statisztikai adatokhoz juthat annak látogatottságáról, melyet marketing tevékenysége elemzéséhez is felhasználhat. Néhány ezek közül: összes látogatószám, összes oldalletöltés, honnan érkeztek a látogatók, milyen keresőszóra találtak a honlapra, mely oldalakat nézték meg a legtöbbször, hol hagyták el a honlapot a legtöbbször. A kimutatások táblázatos és grafikon formában egyaránt megtekinthetők, és Excelbe lementhetők.
+
Facebook like, Twitter és Google+ gombok, bokszok beépítése
Érdemes kihasználni a közösségi oldalakban rejlő kommunikációs és üzleti lehetőségeket, melynek érdekében Facebook like, Twitter és G+ gomb vagy rajongói boksz beépítésére is lehetőség van.
+
Google Analytics látogatottságelemző bekötése
A Google Analytics egy ingyenesen használható statisztikai elemzőprogram, mely számos hasznos információval egészíti ki a PatroNet rendszer által nyújtott statisztikai adatokat. Segítségével könnyedén elemezhető honlapja teljesítménye, ezáltal marketing tevékenysége is. Szolgáltatásunk részeként beregisztráljuk Önt az Analytics rendszerébe és beágyazzuk a Google Analytics nyomkövető kódját, ami lehetővé teszi az Analytics elemzésekhez való hozzáférést.
+
Megosztás
Szájról-szájra! Ez a legjobb reklám! A honlap látogatóinak lehetőségük van bizonyos tartalmi elemeket megosztani a különböző közösségi portálokon.
+
Keresőbarát URL-ek
Rendszerünk felismerhetetlen karakterekből álló webcímek helyett a felhasználó és a kereső robot számára is könnyen felismerhető és megjegyezhető URL-eket használ: pl. http://www.patronet.hu/szolgaltatasaink/honlaptervezes a http://www.patronet.hu/index.php?name=Blog&file=index helyett
+
Lapozható termékajánló
A színes, váltakozó képi elemek, vagy termékajánló - szakszóval slideshow - a mai webdesign tervek elengedhetetlen része. A slideshow elemei - a grafika által meghatározott méretű képek feltöltésével - az admin felületen programozói segítség nélkül cserélhetőek, módosíthatóak. Így minden újabb marketing kampányt látványos és hatásos elemmel erősítik.
+
Minden oldalon megjelenő, kiemelt infóboxok 
Vannak olyan fontos információk, kiemelt ajánlatok (pl. hírlevél feliratkozás, akciók, ingyenes házhozszállítás, stb.), melyeket nem elég egyszer, egy helyen feltüntetni a honlapon. Az ilyen információkat érdemes kiemelt boxokban, minden oldalon következetesen megjeleníteni. A boxok tartalma az admin felületen programozói segítség nélkül bármikor módosítható, és azokból újabbak is létrehozhatóak.
+
Google Webmaster Tools integráció
A Google Webmasters tools integráció lehetővé teszi, hogy további statisztikai adatokat kapjunk a honap látogatottságáról, a konverziókról és a Google találati listáján elért pozíciókról.
+
Google Adwords kampánytervezés
PatroNet Sortiment és PatroNet Prestige csomagunk részeként megtervezünk Önnek egy Google Adwords kampányt. Kulcsszóelemzéssel és -keresésselmegadjuk, hogy melyek azok a kucsszavak, amelyekre hatékonyan lehetne hirdetni, megtervezzük a hirdetések szövegeit, és kidolgozzuk a kampány struktúráját is. Ezek birtokában Ön jól felépített Adwords kampányokat menedzselhet weboldalához kapcsolódóan.
TÁMOGATÁS,TECHNOLÓGIA
+
Örökgarancia
Örökgaranciát vállalunk saját fejlesztésű, PatroNet CMS rendszerben üzemeltetett honlapjaink működésére.
+
Böngészőfüggetlen kialakítás
Rendszerünk a legnagyobb arányban használt böngészők (pl. Explorer, Firefox, Chrome) alatt kifogástalanul üzemel, így a felhasználók szinte bármilyen böngészőt használjanak is, tökéletesen megjelenő, profi oldallal találkozhatnak.
+
Verziókövetés
Új operációs rendszerek, böngésző-programok, új szabványok megjelenése a legjobb rendszerek működését is képes ellehetetleníteni. Szolgáltatásunk része a verziókövetes, így az általunk üzemeltetett honlapok adminisztrációs rendszere évek múlva is képes lesz megfelelni a böngészők által megkívánt aktuális technikai elvárásoknak.
+
Továbbfejleszthető szerkezet
Rendszerünk a későbbiekben a megváltozott igényeknek megfelelően, moduláris felépítésének köszönhetően, bármely további funkcióval kiegészíthető, bővíthető. Így lehet a kis, bemutatkozó honlapból később akár egy funkciógazdag, interaktív portál.
+
Ingyenes rendszeroktatás
Bár honlaprendszerünk adminisztrációs felületeinek kezelése nem igényel különösebb webes szakismereteket, ám a rendszerben rejlő számos beállítási lehetőség és a széleskörű funkcionalitás indokolttá teszi az egyszeri, fél napos rendszeroktatást, melyet ingyenesen biztosítunk Partnereink számára.
+
Online súgó
Rendszerünk minden lépését online súgó is támogatja.
+
Telefonos vagy Skype support
havi 2 óra
Ha az online súgó helyett jobban szeretnéd, hogy egy kollégánk vezessen és segítsen végig telefonon vagy Skype-on keresztül az Általad végezni kívánt tartalomkezelési folyamaton, PatroNet Sortiment és PatroNet Prestige csomagunkban erre is van lehetőség!
CSOMAGÁR
290.000 Ft
+
HAVIDÍJ
4.500 Ft
▼ PatroNet Prestige
GRAFIKAI TERVEZÉS
+
Egyedi grafika
Sablonok és sablonosság helyett az egyediségben hiszünk, ezért a nálunk készülő honlapokhoz minden esetben egyedi grafikát készítünk.
+
Reszponzív megjelenés
Az okostelefonra vagy táblagépre is optimalizált kialakítás ma már olyannyira alap elvárás, hogy a Google is figyelembe veszi, amikor találati listájának rangsorát készíti. Éppen ezért az általunk készített egyedi weboldal grafikák minden esetben reszponzívak.
CMS ADMINISZTRÁCIÓ
+
PatroNet CMS tartalomszerkesztő
Professzionális honlapszerkesztő rendszerünkkel felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel módosíthatóak a honlapon elhelyezett tartalmak (formázott szövegek, képek, táblázatok, diagramok, hivatkozások, stb.), programozói segítség igénybevétele nélkül.
+
Könnyen használható WYSWYG tartalomszerkesztő felület, szerkesztési előnézettel
Ezzel a Word-höz hasonló szerkesztőfelülettel nem érhetik meglepetések újabb oldalak létrehozásakor vagy a meglévők módosításakor. A gyors és egyszerű tartalomfelvitel vagy -módosítás után előnézetben megtekinthető, hogy hogyan is fog kinézni a szóban forgó oldal, és ha a látvány még további módosításokat, finomításokat igényel, azokat könnyedén meg is teheti. Így nem kell attól tartania, hogy módosításai nem a kívánt módon jelennek meg a honlapon.
+
Korlátlan tartalmi oldal létrehozás
Nem tudhatjuk, hogy Önnek hány honlapoldal szükséges ahhoz, hogy tevékenységét hatékonyan megjelenítse, ezért e tekintetben nem is szabunk korlátokat!
+
Korlátlan képfeltöltés
Egy honlapon a képek gyakorolják a legnagyobb hatást a látogatókra, a képekkel tehát nem érdemes spórolni. E tekintetben mi sem támasztunk gátakat, használjon annyi képet, amennyi az optimális hatás kiváltásához csak szükséges! (500MB tárterület erejéig)
+
Professzionális képkezelés
A honlapra feltölteni kívánt képek a saját gépről egyetlen mozdulattal - akár tömegesen is - behúzhatók a rendszerbe és aránytartással átméretezhetőek. Minden képhez helyettesítő szöveg is megadható, ami keresőoptimalizálási szempontból is előnyös.
+
Korlátlan menüpont létrehozás, kezelés
Az admin felületen korlátlanul hozhat létre új menüpontokat vagy módosíthatja a meglévőket programozói ismeretek nélkül! A menüszerkesztő segítségével gyorsan alakíthat ki navigációs menüt a honlapján, mely lehet egyszintű, több szintű vagy hierarchikus menü. Minden menüpont lehet kép, illetve szöveges.
+
Ismétlődő tartalmak, blokkok szerkesztése
A holnap több oldalán ismétlődő elemeket elég csak egyszer, egy központi felületen beállítani, és az a honlap összes kijelölt oldalán megjelenik.
+
Egységes megjelenés Stíluslap szerkesztővel
Előre meghatározhatók a honlapon bizonyos szövegstílusok, bizonyos tartalmi elemekhez rendelve. A funkció használata biztosítja a honlap egységes, következetes megjelenését, bizonyos tartalmak (pl. cím, alcím, kiemelések, stb.) előre beállított megjelenésével.
+
Arculatszerkesztő
A honlap oldalainak bármely felülete (pl. háttérszín, hasábolás, méretezés, stb.) módosítható és új grafikai sablonok kialakítására is van lehetőség, programozói ismeretek nélkül!
+
E-könyvtár
Integrált dokumentum-kezelő rendszerünk segítségével a honlapon megoszthatók bármilyen formátumú dokumentumok (PDF, Word, Excel, PowerPoint stb.), melyek hivatkozásai bármelyik oldalba beilleszthetők.
+
Multimédiás tartalmak kezelése a Médiatárban
Multimédiás tartalmak (zene, képek, flash, stb.) tárolására, nyilvántartására és feltöltésére alkalmas.
+
Kapcsolatfelvételi űrlap
Kapcsolatfelvételi űrlap használata külső levelezőrendszer használata nélküli üzenetküldést tesz lehetővé. A felhasználó azt is kiválaszthatja, hogy mely témában, osztállyal vagy kollégával kíván kapcsolatba lépni.
+
Letölthető anyagok elhelyezése
Online kézikönyvek, termékadatlapok és más, leggyakrabban pdf formátumú anyagok letölthetővé tétele- akár jogosultságkezeléssel is - néhány kattintással elvégezhető.
+
Felhasználók adminisztrációja, jogosultságkezelés
A honlap admin felületét többen is használhatják. A jogosultságok Önök által oszthatóak ki és módosíthatóak, amely használatával az adminisztrátorok akár eltérő jogosultságokkal is rendelkezhetnek, ki-ki a munkájához tartozó tartalmakhoz és funkciókhoz férhet hozzá a rendszerben. A többszintű hozzáférés a honlap látogatókra is alkalmazható: a honlapra regisztrált felhasználók pl. több joggal rendelkezhetnek (pl. bizonyos tartalmakhoz való hozzáféréssel), mint a regisztráció nélküli látogatók.
+
Admin naplózás
Ha egy honlapot többen is kezelnek adminisztrátor jogosultsággal, az Admin naplózással könnyedén visszakövethető, hogy ki, mikor, milyen módosítást hajtott végre a honlapon. 
+
You Tube vagy saját videó kezelés
Egy weboldalt a képek mellett a videók tehetnek sokkal vonzóbbá. Ezek You Tube-ra feltöltve könnyedén beszúrhatók, vagy saját szerverről is futtathatók.
FUNKCIÓK
+
Hírek modul
Segítségével a friss híreket, aktuálitásokat publikálhat honlapján néhány perc alatt. A hírvarázsló lépésről-lépésre kéri be a publikálandó hír adatait (cím, bevezető, főszöveg, rovat stb.), melyet aztán automatikusan - akár időzítve is - megjelenít. A frissülő tartalmak pedig nemcsak a honlapot teszik élővé, de a Google is díjazza, és előkelőbb pozícióval jutalmazza a találati listáján.
+
Űrlapszerkesztő modul
Kapcsolatfelvételi, ajánlatkérési, megrendelési űrlap, hogy csak a legelterjedtebbeket említsük. E funkcióval lehetősége van a honlap tetszőleges oldalára, tetszőlegesen összeállított űrlapokat kihelyezni, amit egy egyszerű felületen át is tud alakítani. A látogatók által kitöltött űrlapok egy előre beállított e-mail címre továbbítódnak, és az űrlapkitöltőknek előre generált válaszüzenet is beállítható kitöltés után.
+
Hírlevél szerkesztő modul
A hírlevél az egyik leghatékonyabb online értékesítési és információ átadási csatorna. E funkcióval a honlap látogatóinak lehetőségük van feliratkozni a honlap hírlevelére, vagy a hírlevél-adatbázis külső adatbázisból is feltölthető. A rendelkezésre álló listák több szempont alapján szűrhetők. A hírlevél adatbázisban szereplő címekre formázott HTML hírlevelek küldhetők ki, melyek a honlap arculatában jelennek meg a címzetteknél. A hírlevél arculata tetszőlegesen alakítható. A rendszer azt is jelzi, hogy hányan és kik nyitották meg a nekik küldött hírlevelet.
+
Képgaléria
A képek igen nagy jelentőséggel bírnak egy honlapon! E funkció a honlap képeit és azok leírásait kategorizálva jeleníti meg. A képek feltöltése – akár tömegesen is – néhány perc alatt önállóan elvégezhető. A galéria több, különböző témájú képet is képes kezelni, ahol minden téma külön kategóriába rendezhető, hogy a látogatók jobban kiismerjék magukat az oldalon.
+
Fórum
Interaktív funkció, mely lehetőséget ad a honlap látogatóinak, hogy az ott megnyitott témákhoz hozzászóljanak, vagy új témákat indítsanak. A megjelenő üzenetek moderálhatók és igény esetén cenzúrázva jeleníthetők meg. Egy aktív fórum élővé teszi az oldalt, és biztosítja az állandó tartalomfrissülést, melyet a Google kereső jobb helyezéssel hálál meg.
+
Eseménynaptár
Az oldalon elhelyezett naptár havi bontásban mutatja be az adott időszak eseményeit (pl. tréningek, foglalások, elő-, fő- és utószezon időszaka, stb.), melyen a bejelölt napokra kattintva további információt közölhetünk az eseményről (pl. indulás helyszíne, időpontja, szervezők, program, stb.). E modulon belül is üzemel a jogosultságkezelés, azaz külön beállítható, hogy mely események mely felhasználói csoport számára legyenek láthatóak és hozzáférhetőek.
+
Termékkatalógus
Ezen összetett funkció alkalmas teljes termékpalettájának, szolgáltatásainak jól strukturált, tematikus bemutatására. A termékkatalógusban szereplő termékek alkategóriákba sorolhatók, illetve további szintekig szegmentálhatók. A kategóriákban elhelyezett konkrét termékek képekkel, termékadatokkal, szöveges leírással is rendelkeznek. Egy komplett webáruháztól csak az különbözteti meg, hogy itt nincs kosár és vásárlási lehetőség, de a cél itt nem is az eladás, hanem a szortiment áttekinthető, részletes bemutatása.
+
Blog
Látogatóival, ügyfeleivel fontos információkat, érdekességeket, gondolatokat oszthat meg bejegyzések formájában, melyeket az olvasók kommentelhetnek is. A kommentek üzenetek moderálhatók és igény esetén cenzúrázva jeleníthetők meg.
+
Gyakran Ismételt Kérdések
Ha a felhasználók kérdéseket intéznek hozzánk, az jó hír, hiszen tevékenységünk felkeltette az érdeklődésüket. De fárasztó, ha újra és újra ugyanazokat a kérdéseket teszik fel. A GYIK modul használata mentesíti a honlap szerkesztőjét ugyanannak a kérdésnek a többszöri megválaszolásától. A látogatók a felsorolt, leggyakoribb kérdések közül az őket érdeklőre kattintanak és meg is kapják rá a választ. A kérdések tetszőlegesen bővíthetők a látogatók által feltett kérdésekkel, melyek megválaszolás után megjelenek az oldalon, de az adminisztrátor is írhat olyan kérdéseket, melyeket fontosak tart az adott témában.
+
Vendégkönyv
Honlapja látogatóinak teremt lehetőséget, hogy megosszák véleményüket cége szolgáltatásairól, termékeiről, eseményeiről. Az itt beérkezett vélemények elsőosztályú referencia anyag gyűjteményként is funkcionálhatnak.
+
Nyelvkezelés
Kérjen ajánlatot!
Rendszerünk lehetőséget nyújt a honlapon közölt információk idegen nyelveken történő megjelentetésére is az adminisztrációs és publikációs felületen egyaránt. A magyar és az idegen nyelvű oldalakat a rendszer külön mapparendszerben tartja nyilván, melynek segítségével a különböző nyelvű oldalak akár más-más menürendszerben is megjeleníthetők.
+
Akadálymentes holnap vakok és gyengén-látók számára
Kérjen ajánlatot!
Az akadálymentes megjelenés elérhetővé teszi a honlapon közzétett információkat vakok es gyengén-látók számára is.
+
Kérdőív szerkesztő
Kérdőívek készítésére és lekérdezésére nyújt lehetőséget a honlapon, mely a felhasználók, érdeklődők igényeinek, vagy meglévő ügyfeleik elégedettségének vizsgálatára is alkalmas. Akár többféle kérdéstípusból - egy- vagy többválaszos, nyitott, táblázatos, skálás kérdések, stb. - állíthat össze akár több oldalas kérdőívet, így információkat kaphat vevői igényeiről, szokásairól anélkül, hogy jelentős összegeket költene piackutatásra. A lekérdezések eredményei adatbázisba tárolódnak, és Excel formátumban exportálhatók.
+
Beépített szótár, rövidítés-tár, autolink funkció
A beépített szótár/rövidítés-tár és autolink konverzióval a gyakran előforduló, magyarázatra szoruló rövidítések, szómagyarázatok vagy hivatkozások (linkek) automatikusan kerülnek a megjelenített szövegre, jelentősen meggyorsítva a honlap adminiszrációt.
+
Google térkép
Google térképpel, mely leggyakrabban a Kapcsolat oldalon kap helyet, könnyedén megjelenítheti boltja, vállalkozása helyét.
+
Szavazás
Bizonyos dolgokról nehéz az íróasztal mögül dönteni. Jobb, ha megkérdezzük azokat, akiknek szánjuk termékünket vagy szolgáltatásunkat. A szavazás funkcióval egy-egy kérdést intézhetünk a honlap látogatóihoz. A rendszer automatikusan feldolgozza a szavazatokat, melyek grafikus és szöveges formában is lekérhetőek, azokból százalékos értékelést készít és diagramon ábrázolja is azt. A rendszerben lekérdezhető a szavazás pillanatnyi állása is.
+
Szabadszavas kereső
Szabadszavas keresőnk minden modul, ill. funkció tartalmában keres. A találati lista RSS formátumban is lekérhető.
+
Oldaltérkép
Előfordult már Önnel, hogy nem talált vissza egy honlap adott oldalára, mert sehogy sem tudta, hogy hogy is jutott el ide? Az oldaltérkép a felhasználóknak nyújt segítséget az oldalon való könnyebb tájékozódásban, illetve a kereső robotok munkáját is segíti, így keresőoptimalizálási szempontból sem elhanyagolható.
MARKETING, LÁTOGATOTTSÁGNÖVELÉS
+
Marketingtudatos felépítés
Senki nem azért készíttet honlapot, hogy legyen. Mindenkinek célja van vele: tevékenység bemutatás, értékesítés, tartalom megosztás, és a többi. A PatroNet rendszert eleve úgy építettük fel, hogy az ne csak egy tartalomkezelő rendszer legyen, hanem rendelkezzen azokkal a tulajdonságokkal, melyekkel egy honlap aktív infokommunikációs és értékesítési csatornává válik és a vállalkozás marketing stratégiájának meghatározó elemévé léphet elő.
+
Egyedi érkező oldalak kampányokhoz
Marketing kampányainak eredményességét jelentősen növelheti, ha az egyes kampányokhoz külön fogadóoldalakat készít. Rendszerünkben erre korlátlan lehetősége nyílik.
+
Mobilra és táblagépekre is kompatibilis, reszponzív megjelenés kezelés
Az okostelefonok és tabletek korában ugrásszerűen nő az internetet ezen eszközökről használók száma, akik gyorsan elpártolnak weboldalunkról, ha az nem az adott készüléken megfelelően kezelhető formátumban érhető el. Ezzel szemben egy okostelefonra vagy tabletre optimalizált megjelenés szinte csábít a használatra és a vásárlásra! Honlaprendszerünk képes az okostelefonokra és tabletre is optimalizált - reszponzív - megjelenés kezelésére. Ehhez rendelkezésre kell állnia a honkap reszponzív grafikai terveinek is.
+
Statisztikák
A PatroNet CMS látogatói statisztikai rendszere minden látogató minden lépését regisztrálja a honlapon, így hasznos statisztikai adatokhoz juthat annak látogatottságáról, melyet marketing tevékenysége elemzéséhez is felhasználhat. Néhány ezek közül: összes látogatószám, összes oldalletöltés, honnan érkeztek a látogatók, milyen keresőszóra találtak a honlapra, mely oldalakat nézték meg a legtöbbször, hol hagyták el a honlapot a legtöbbször. A kimutatások táblázatos és grafikon formában egyaránt megtekinthetők, és Excelbe lementhetők.
+
Facebook like, Twitter és Google+ gombok, bokszok beépítése
Érdemes kihasználni a közösségi oldalakban rejlő kommunikációs és üzleti lehetőségeket, melynek érdekében Facebook like, Twitter és G+ gomb vagy rajongói boksz beépítésére is lehetőség van.
+
Google Analytics látogatottságelemző bekötése
A Google Analytics egy ingyenesen használható statisztikai elemzőprogram, mely számos hasznos információval egészíti ki a PatroNet rendszer által nyújtott statisztikai adatokat. Segítségével könnyedén elemezhető honlapja teljesítménye, ezáltal marketing tevékenysége is. Szolgáltatásunk részeként beregisztráljuk Önt az Analytics rendszerébe és beágyazzuk a Google Analytics nyomkövető kódját, ami lehetővé teszi az Analytics elemzésekhez való hozzáférést.
+
Megosztás
Szájról-szájra! Ez a legjobb reklám! A honlap látogatóinak lehetőségük van bizonyos tartalmi elemeket megosztani a különböző közösségi portálokon.
+
Keresőbarát URL-ek
Rendszerünk felismerhetetlen karakterekből álló webcímek helyett a felhasználó és a kereső robot számára is könnyen felismerhető és megjegyezhető URL-eket használ: pl. http://www.patronet.hu/szolgaltatasaink/honlaptervezes a http://www.patronet.hu/index.php?name=Blog&file=index helyett
+
Lapozható termékajánló
A színes, váltakozó képi elemek, vagy termékajánló - szakszóval slideshow - a mai webdesign tervek elengedhetetlen része. A slideshow elemei - a grafika által meghatározott méretű képek feltöltésével - az admin felületen programozói segítség nélkül cserélhetőek, módosíthatóak. Így minden újabb marketing kampányt látványos és hatásos elemmel erősítik.
+
Minden oldalon megjelenő, kiemelt infóboxok 
Vannak olyan fontos információk, kiemelt ajánlatok (pl. hírlevél feliratkozás, akciók, ingyenes házhozszállítás, stb.), melyeket nem elég egyszer, egy helyen feltüntetni a honlapon. Az ilyen információkat érdemes kiemelt boxokban, minden oldalon következetesen megjeleníteni. A boxok tartalma az admin felületen programozói segítség nélkül bármikor módosítható, és azokból újabbak is létrehozhatóak.
+
Google Webmaster Tools integráció
A Google Webmasters tools integráció lehetővé teszi, hogy további statisztikai adatokat kapjunk a honap látogatottságáról, a konverziókról és a Google találati listáján elért pozíciókról.
+
Google Adwords kampánytervezés
PatroNet Sortiment és PatroNet Prestige csomagunk részeként megtervezünk Önnek egy Google Adwords kampányt. Kulcsszóelemzéssel és -keresésselmegadjuk, hogy melyek azok a kucsszavak, amelyekre hatékonyan lehetne hirdetni, megtervezzük a hirdetések szövegeit, és kidolgozzuk a kampány struktúráját is. Ezek birtokában Ön jól felépített Adwords kampányokat menedzselhet weboldalához kapcsolódóan.
+
Egyedi érkező oldal készítése Adwords kampányhoz
PatroNet Prestige csomag részeként létrehozott Google Adwords kampányhoz egyedi érkező oldalt (landing page) tervezünk és alakítunk ki, mely az oldal szövegírását is tartalmazza.
TÁMOGATÁS,TECHNOLÓGIA
+
Örökgarancia
Örökgaranciát vállalunk saját fejlesztésű, PatroNet CMS rendszerben üzemeltetett honlapjaink működésére.
+
Böngészőfüggetlen kialakítás
Rendszerünk a legnagyobb arányban használt böngészők (pl. Explorer, Firefox, Chrome) alatt kifogástalanul üzemel, így a felhasználók szinte bármilyen böngészőt használjanak is, tökéletesen megjelenő, profi oldallal találkozhatnak.
+
Verziókövetés
Új operációs rendszerek, böngésző-programok, új szabványok megjelenése a legjobb rendszerek működését is képes ellehetetleníteni. Szolgáltatásunk része a verziókövetes, így az általunk üzemeltetett honlapok adminisztrációs rendszere évek múlva is képes lesz megfelelni a böngészők által megkívánt aktuális technikai elvárásoknak.
+
Továbbfejleszthető szerkezet
Rendszerünk a későbbiekben a megváltozott igényeknek megfelelően, moduláris felépítésének köszönhetően, bármely további funkcióval kiegészíthető, bővíthető. Így lehet a kis, bemutatkozó honlapból később akár egy funkciógazdag, interaktív portál.
+
Ingyenes rendszeroktatás
Bár honlaprendszerünk adminisztrációs felületeinek kezelése nem igényel különösebb webes szakismereteket, ám a rendszerben rejlő számos beállítási lehetőség és a széleskörű funkcionalitás indokolttá teszi az egyszeri, fél napos rendszeroktatást, melyet ingyenesen biztosítunk Partnereink számára.
+
Online súgó
Rendszerünk minden lépését online súgó is támogatja.
+
Telefonos vagy Skype support
Ha az online súgó helyett jobban szeretnéd, hogy egy kollégánk vezessen és segítsen végig telefonon vagy Skype-on keresztül az Általad végezni kívánt tartalomkezelési folyamaton, PatroNet Sortiment és PatroNet Prestige csomagunkban erre is van lehetőség!
CSOMAGÁR
390.000 Ft
+
HAVIDÍJ
9.500 Ft
Miért érdemes minket választani?
1
Testreszabott megoldások
Mert egyedi fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünk hosszú távra teszi lehetővé a legkülönbözőbb igények költséghatékony megvalósítását.
2
100 százalékos garancia
Mert számunkra fontos a bizalom – ha már egyszer megszereztük, minél hosszabb ideig szeretnénk meg is tartani. Ennek egyik eszközeként cégünk örökgaranciát vállal a PatroNet CMS alaprendszerében üzemeltetett honlapjaink működésére.
3
Átlátható árképzés
Mert arra törekszünk, hogy mindenki számára teljesen világos legyen: mi mennyibe kerül. Nálunk nincsenek „apró betűs” trükközések, járulékos költségek.
+
1 Biztos partner
Mert ügyfeleink válláról levesszük azokat a terheket, amelyekkel belső erőforrások és idő híján nem tudnak foglalkozni. Biztosak lehetnek abban, hogy ránk hosszú távon számíthatnak.
SZERETNÉK EGY HATÉKONY, VEVŐSZERZŐ HONLAPOT!

PatroNet Consulting Kft.

 

(+36-1) 452-0050

(+36-30) 585-5751

 

info--.at.--patronet.hu

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 5.
GPS: N 47° 30' 25.815"
E 19° 5' 11.4786"