PatroNet CMS
Piackutatási hírek 
az NRC piackutatótól
E-kereskedelem trendjei és a megváltozott vásárlói szokások
Tue, 28 Jun 2022 04:57:53
Szép szakma a kutatás. Meggyőződésem, hogy ez egy olyan hivatás, ami az emberi vélemények és viselkedések adattá alakításával segít jobban megérteni azt a komplex világot, amiben élünk. Sőt, a kutatóval szemben olykor az is elvárás, hogy valamelyest lássa legalább a közeljövőt, ha már alaposan elemzi a jelent. Intenzív időszakot él az emberiség, a korábban akár ... A E-kereskedelem trendjei és a megváltozott vásárlói szokások bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Fenntarthatósági vállalás a reklámpiac szereplői részéről
Tue, 21 Jun 2022 05:43:02
Milyen információkkal támogatja ezt az NRC? A múlt héten hivatalosan is elfogadták a Green Pledge – et, amely egy környezetvédelmi és fenntarthatósági vállalás a reklámpiaci szereplők részéről. A vállalást az Önszabályozó Reklám Tesület (ÖRT), a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) hívta életre. A Green Pledge tartalmazza egyebek mellett, hogy ... A Fenntarthatósági vállalás a reklámpiac szereplői részéről bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Az elmúlt 2 év e-kereskedelmi és társadalmi változásai 2022
Tue, 24 May 2022 21:36:22
A Research and more Podcast 21. adása az e-kereskedelmi változásokról Mi adott nekünk a Covid és mit vett el? Milyen hatással volt a társadalomra, a vásárlásra, a bankolásra és a médiafogyasztásra. Sági Ferenc és Molnár Zoltán kutatási igazgatókkal ezekről és még sok minden másról beszélgettünk ebben az adásban, ahol nem az adatok voltak fókuszban, hanem ... A Az elmúlt 2 év e-kereskedelmi és társadalmi változásai 2022 bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Fenntarthatóság: “Tudjuk, hogy ezzel foglalkozni kell, mégis kivárunk”
Wed, 18 May 2022 07:51:05
A napokban lett 96 éves Sir David Attenborough, aki mindannyiunk számára megszerettette és jó értelemben emberközelbe hozta az állatokat és a természetet. Közel a “százhoz” minden fórumon arra kér, sőt, felszólít minket: ha már ilyen közel kerültünk hozzá, védjük is meg! A cikk az NRC Fenntarthatóság trackingjének adatait használta.   MIT TUDUNK A FENNTARTHATÓSÁGRÓL ÉS MI AZ, ... A Fenntarthatóság: “Tudjuk, hogy ezzel foglalkozni kell, mégis kivárunk” bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Lezárul a Pandémia Index kutatásunk, két évvel az első hullám kezdete, a karantén magyarországi bevezetése után.
Wed, 27 Apr 2022 09:49:08
Nem folytatjuk tovább, de nem azért, mert a Covid teljesen eltűnt. Az ukrajnai háború kitörése óta várakozásaink, jövőképünk, aggodalmaink már nem annyira Covid és hatásai körül forognak, így amit mérünk, az már nem erről szól. Egyik baj most elfedi a másikat. Ideje hát ezt a történetet lezárnunk, remélve, hogy nem lesz újabb újabb epizód – ... A Lezárul a Pandémia Index kutatásunk, két évvel az első hullám kezdete, a karantén magyarországi bevezetése után. bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

 
Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.