PatroNet CMS
Piackutatási hírek 
az NRC piackutatótól
Facial Recognition Software projektbeszámoló
Thu, 16 Jan 2020 09:38:40
Az NRC által kifejlesztett Facial recognition Software az egész reklámszakma számára hasznot hajthat. Segítéségével pontosabban detektálhatják, milyen érzelmi és tudatos reakciókat váltott ki az általuk készített reklámfilm vagy kreatív anyag. A Facial Recognition Software projektbeszámoló bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Instant Marketing Research projektbeszámoló
Tue, 14 Jan 2020 08:44:39
Az NRC Kft. az Instant Marketing Research szoftver (IMR) kifejlesztésével egy olyan komplex, ugyanakkor rugalmasan használható piackutatási szoftvert hozott létre, amely online kvalitatív piackutatási eszköztárával egyedülálló a jelenlegi hazai piackutatási környezetben és egy platform keretén belül ad lehetőséget kvalitatív és kvantitatív kutatási eszközök használatára. A Instant Marketing Research projektbeszámoló bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Új kollégát keresünk!
Wed, 08 Jan 2020 12:54:43
Új kollégát keresünk INSIGHT RESEARCHER munkakörbe! Alapvetően kvantitatív kutató vagy, de emellett érdekel a kvalitatív kutatás is? Nyitott vagy az innovatív kvalitatív módszertanok megtanulására és használatára? Akkor lehet, hogy Te vagy a mi emberünk! A Új kollégát keresünk! bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

A FELTÁLALT HAGYOMÁNY: bejgli, halászlé és a többiek
Fri, 13 Dec 2019 09:12:25
Gasztro trendek ide vagy oda, úgy tűnik, hogy még mindig a tradicionális ételek játsszák a főszerepet a magyar családok ünnepi menüjében – ez derül ki az NRC 1000 fős november végi online felméréséből. Mi mindent tálalunk fel az ünnepi időszakban? Ennek jártunk utána kutatásunkban. A A FELTÁLALT HAGYOMÁNY: bejgli, halászlé és a többiek bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

AZ NRC AZ INTERNET HUNGARY 2019 KONFERENCIÁN – Letölthető prezentáció!
Wed, 27 Nov 2019 10:59:05
Az online fizetés szép új világa Revolut és társai, avagy nem banki pénzügyi szolgáltatók a fogyasztók szemében Online kvalitatív kutatási módszer – Instant Market Research szoftver az NRC-től Az immár huszadik alkalommal megrendezett Internet Hungary konferencián ezúttal az NRC által fejlesztett – és még fejlesztés alatt lévő – IMR szoftver segítségével készült kutatás eredményeiről számoltunk ... A AZ NRC AZ INTERNET HUNGARY 2019 KONFERENCIÁN – Letölthető prezentáció! bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

 
Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.