(+36-30) 585-5751
(+36-1) 452-0050
info--.at.--patronet.hu
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 5.
(+36-30) 585-5751

A PatroNet CMS rendszer fő funkciói és moduljai

TARTALOMSZERKESZTŐ
A tartalmi oldalak kialakítását megkönnyítő funkció lehetővé teszi a honlap adminisztrációját úgy, hogy miközben a tartalmat feltölti, az adminisztrátor folyamatosan a készülő oldal képét láthatja.
Minden szükséges elem beillesztése és formázása néhány kattintással megoldható, HTML ismeretek nélkül. Használatával a szöveges tartalmak beillesztésén túl létrehozható honlap térkép, címfelirat, beilleszthetők szöveges tartalmak, diagram, űrlap és multimédiás tartalmak is.

ARCULATSZERKESZTŐ
Az Arculatszerkesztő felel a honlap megjelenésének alapbeállításaiért. Szemben sok más CMS rendszerrel a PatroNet CMS lehetőséget biztosít felhasználói számára, hogy honlapja oldalainak bármely felületét (háttérszín, hasábolás, méretezés, stb. ) módosíthassák, méghozzá webes szakértelem nélkül. A felhasználók kialakíthatnak új grafikai sablonokat, vagy módosíthatják a meglévőt. A honlapon szereplő minden oldalon kiválaszthatják, hogy melyik arculatban jelenjen meg.

MENÜSZERKESZTŐ
A menüszerkesztő segítségével gyorsan alakíthatunk ki navigációs menüket a honlapon. A kialakított menü lehet egyszerű egyszintű, vagy több szintű, hierarchikus menü. Minden menüpont lehet kép, illetve szöveges.

STÍLUSLAPSZERKESZTŐ
A honlap egységes tipográfiai kialakítását teszi lehetővé. Előre meghatározhatók a honlapon használatos szövegstílusok, így egy-egy tartalmi elem felvitelekor az előre meghatározott stílusban, egységesen jelenhet meg.

BLOKKRENDSZER-SZERKESZTŐ
A honlap több oldalán ismétlődő elemeket elég csak egyszer, egy központi felületen beállítani és az a honlap összes kijelölt oldalán megjelenik.

STATISZTIKÁK
Pontos látogatói statisztika, amely a honlap minden látogatójának minden mozgását regisztrálja. Ezekből az adatokból az arra jogosult kezelők különböző kimutatásokhoz juthatnak a webhely, illetve egy-egy oldal látogatottságáról, a látogatók technikai hátteréről és a látogatók által bejárt útvonalakról, amit később felhasználhat oldala fejlesztésénél.

KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP MODUL
Biztonsági funkció, amely szerveren keresztüli kommunikációt tesz lehetővé. Használatával az oldalon a címzettek e-mail címeinek megjelenése nélkül vehető fel a kapcsolat az érintettekkel, így a munkatársak e-mail címeire a későbbiekben sem lehet kéretlen üzeneteket juttatni.

ŰRLAPSZERKESZTŐ
E funkció használatával tetszőleges számú kérdést tartalmazó űrlapot készíthet vevői, partnerei számára. Az űrlap bármilyen információ bekérésére alkalmas.

E-MAIL FIÓKOK KARBANTARTÁSA ÉS AKTUALIZÁLÁSA
Használatával gyorsan és könnyedén hozhatunk létre e-mail címeket, vagy törölhetjük azokat, aktualizálva ezzel cégünk aktív állományának levelezését.

FELHASZNÁLÓK ADMINISZTRÁCIÓJA ÉS JOGOSULTSÁGKEZELÉS
Jogokat oszthat ki a honlap adminisztrációját végző munkatársainak és a regisztrált látogatóknak bizonyos, Ön által meghatározott funkciókra.

RENDSZERNAPLÓ
Biztonsági funkció, amely regisztrálja a rendszerbe való be- és kilépéseket, illetve az abban végzett módosításokat. Használatával minden változtatás visszakereshető és felhasználóhoz köthető.

MÉDIATÁR
Multimédiás tartalmak (zene, képek, flash, stb.) tárolására, nyilvántartására és feltöltésére alkalmas.

A standard funkciók mellett a rendszer az Ön igényeinek megfelelően bővíthető további modulokkal:

HÍRPUBLIKÁCIÓ, RSS
A hírpublikációs modullal a honlapján megjeleníteni kívánt cikkeket, híreket tarthatja egyszerűen karban. A funkció a honlap aktualizálásán túl még keresőoptimalizálás szempontjából is fontos, hiszen a keresők azokat az oldalakat helyezik listáikban előkelő helyekre, amelyek gazdag tartalommal rendelkeznek, és gyakran mutatnak változást.

HÍRLEVÉL SZERKESZTÉS ÉS KIKÜLDÉS
Hírlevél kiküldés történhet az Ön által összeállított címlista alapján, vagy az Ön hírlevelére feliratkozott érdeklődőknek egyaránt. A rendelkezésre álló listák több szempont alapján szűrhetők. A rendszer azt is jelzi, hogy hányan és kik nyitották meg a nekik küldött hírlevelünket.

ESEMÉNYNAPTÁR
Havi naptárként megjelenítheti a cégével, termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatos eseményeket. A megjelölt napra kattintva megjelennek az esemény részletei (pl. pontos időpont, helyszín, téma, előadók, akciók, stb.) Az eseménynaptárban közölt eseményekhez jogosultságkezelés is köthető, így minden esemény bizonyos, meghatározott felhasználói csoporthoz is rendelhető.

E-KÖNYVTÁR
Használatával egy helyen tárolhatja honlapja összes dokumentumát, amelyeket a megfelelő jogosultsággal rendelkező személyek számára letölthetővé tehet. A különböző formátumú dokumentumok (Word, Excel, Power Point, PDF, stb.) egységesen kereshetők, áttekinthetően tárolhatók és publikálhatók. A könnyebb átláthatóság érdekében könyvtárakat hozhat létre, így kategorizálva dokumentumait. Közvetlen csatlakozással rendelkezik a Nemzeti Digitális Adattárhoz.

KÉPGALÉRIA
A Képgaléria modul kategorizálva jeleníti meg az ott publikált képeket és azok leírásait. A képek feltöltése – akár tömegesen is – néhány perc alatt elvégezhető.

SZAVAZÁS
A honlap látogatói lehetőséget kapnak, hogy a feltett kérdésre egy alkalommal válaszoljanak. A rendszer automatikusan feldolgozza a szavazatokat, amelyek grafikus és szöveges formában is lekérhetőek, azokból százalékos értékelést készít és diagramon ábrázolja is azt. A rendszerben lekérdezhető a szavazás pillanatnyi állása is.

KÉRDŐÍVSZERKESZTŐ
Online kérdőívek készítésére és lekérdezésére nyújt lehetőséget a honlapon. Akár többféle kérdéstípusból – egy- vagy többválaszos, nyitott, táblázatos, skálás kérdések, stb. – állíthat össze akár több oldalas kérdőívet, így információkat kaphat vevői igényeiről, szokásairól anélkül, hogy jelentős összegeket költene piackutatásra.

NYELVKEZELÉS
A rendszer többnyelvű megjelenésre alkalmas az adminisztrációs és publikációs felületen egyaránt. A magyar és az idegen nyelvű oldalakat a rendszer külön mappacsomagban tartja nyilván, amelynek segítségével a különböző nyelvű oldalak akár más-más menürendszerben is megjeleníthetők.


FÓRUM
Üzenőfalon megjelenő, maradandó közösségi kommunikációs felület, amely bármilyen témában indítható.

BLOG
Fontos információkat, érdekességeket, gondolatokat oszthat meg például ügyfeleivel, kollegáival, barátaival. Megtudhatja tőlük a bejegyzésekkel kapcsolatos véleményüket, valamint további tippekre, ötletekre tehet szert a bejegyzések olvasóitól, kommentek formájában.

VENDÉGKÖNYV
Honlapja látogatóinak teremt lehetőséget, hogy megosszák véleményüket cége szolgáltatásairól, termékeiről, eseményeiről. Az itt beérkezett vélemények első osztályú referencia anyag gyűjteményként is használhatók.

FAQ / GYIK: GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
A honlap szerkesztőjét mentesíti ugyanannak a kérdésnek a többszöri megválaszolásától. A látogatók a felsorolt, leggyakoribb kérdések közül az őket érdeklőre kattintanak és meg is kapják rá a választ. A kérdések tetszőlegesen bővíthetők a látogatók által feltett kérdésekkel, amelyek megválaszolás után megjelenek az oldalon, de az adminisztrátor is írhat olyan kérdéseket, amelyeket fontosak tart az adott témában.

WEBÁRUHÁZ
Az Ön által megálmodott design-nal rendelkező web-áruház korlátlan számú termék kezelésére képes, amelyek egyéni kategóriákba csoportosíthatóak. Minden kategóriában a listázott termékek tovább szűkíthetőek előre beállított paraméterek alapján. Az egyes termékeket akciós árral lehet ellátni, mennyiségi kedvezmények adhatók, amelyek időtartama akár dátum alapján előre is beállítható. Az árukészletet beszállítók és gyártók, vagy más paraméterek szerint egyszerűen nyilvántartja a rendszer. Többféle fizetési mód beállítására is lehetőség van.

ONLINE BANKI ÁTUTALÁS
A rendszerünkbe integrált biztonságos online bankkártyás fizetés során ún. háromszereplős (honlap/webáruház-vásárló-bank) eljárással történik a tranzakció, ahol a biztonságot a vásárlótól bekérendő adatok szétválasztása alapozza meg. A tranzakciót a vásárló minden esetben a webáruház oldaláról kezdeményezi, amelyen kizárólag a megrendeléssel kapcsolatos információk szükségesek. A fizetéshez szükséges kártyaadatokat pedig kizárólag a bank biztonságos fizetőoldalán adja meg.

TERMÉKKATALÓGUS
Alkalmas termékeinek, szolgáltatásainak jól strukturált, tematikus bemutatására. A katalógusban szereplő termékek alkategóriákba sorolhatók, illetve további szintekig szegmentálhatók. A kategóriákban elhelyezett konkrét termékek képekkel, termékadatokkal, szöveges leírással is rendelkeznek.

KÖNYVESBOLT
Speciálisan könyvértékesítésre kifejlesztett online értékesítési modul. A könyvek borító, összefoglaló, ISDN szám, kiadó, szerző vagy könyvcím alapján csoportosíthatók. Árak, akciós árak, mennyiségi kedvezmények beállítására is lehetőséget nyújt, nyilvántartja az aktuális árukészletet.

FELTÖLTÉSI JOGOSULTSÁG KÜLSŐ FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA
Jogosultsággal bíró, nem adminisztrátor felhasználók tartalmakat küldhetnek a dokumentumtárba vagy képgalériába, amelyeket az illetékesek jóváhagyását, esetleg korrektúráját követően lehet publikálni az oldalon.

BEÉPÍTETT SZÓTÁR, RÖVIDÍTÉSTÁR, AUTOLINK FUNKCIÓ
A rendszerben működik beépített szótár/rövidítéstár és autolink konverzió, így a gyakran előforduló, magyarázatra szoruló rövidítések, szómagyarázatok, vagy hivatkozások (linkek) automatikusan kerülnek a megjelenített szövegre.

SZABADSZAVAS KERESŐ
Szabadszavas keresőnk a honlapon paraméterezett minden modul, illetve funkció teljes tartalmában keres. A találati lista RSS formátumban is lekérhető.

AKADÁLYMENTES HOLNAP VAKOK ÉS GYENGÉN-LÁTÓK SZÁMÁRA
A PatroNet CMS rendszerben üzemelő honlapokon az akadálymentes megjelenés elérhetővé teszi az ott közzétett információkat vakok es gyengén-látók számára is.

Miért érdemes minket választani?
1
Testreszabott megoldások
Mert egyedi fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünk hosszú távra teszi lehetővé a legkülönbözőbb igények költséghatékony megvalósítását.
2
100 százalékos garancia
Mert számunkra fontos a bizalom – ha már egyszer megszereztük, minél hosszabb ideig szeretnénk meg is tartani. Ennek egyik eszközeként cégünk örökgaranciát vállal a PatroNet CMS alaprendszerében üzemeltetett honlapjaink működésére.
3
Átlátható árképzés
Mert arra törekszünk, hogy mindenki számára teljesen világos legyen: mi mennyibe kerül. Nálunk nincsenek „apró betűs” trükközések, járulékos költségek.
+
1 Biztos partner
Mert ügyfeleink válláról levesszük azokat a terheket, amelyekkel belső erőforrások és idő híján nem tudnak foglalkozni. Biztosak lehetnek abban, hogy ránk hosszú távon számíthatnak.
SZERETNÉK EGY HATÉKONY, VEVŐSZERZŐ HONLAPOT!

PatroNet Consulting Kft.

 

(+36-1) 452-0050

(+36-30) 585-5751

 

info--.at.--patronet.hu

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 5.
GPS: N 47° 30' 25.815"
E 19° 5' 11.4786"