(+36-30) 585-5751
(+36-1) 452-0050
info--.at.--patronet.hu
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 5.
(+36-30) 585-5751

A PatroNet CMS legfőbb előnyei

 
1. SOKRÉTŰ FUNKCIONALITÁS
A PatroNet CMS segítségével a legkorszerűbb igényeknek megfelelő honlapot tudjuk kialakítani; legyen szó egyszerű vállalati weboldalról, monumentális portálrendszerről, vagy hatékony vevőszerzést biztosító webáruházról. A PatroNet CMS moduláris felépítésű, ami azt jelenti, hogy a rendszer bizonyos funkciói teljesen személyre szabottan választhatók és variálhatók, a későbbiekben pedig akár bővíthetők is.Tartalomkezelő megoldásunk használatával weboldala az Interneten „jól látható”, áttekinthető lesz. Könnyen és gyorsan tud naprakész információkat, árlistákat, termékismertetőket, katalógusukat megjeleníteni, ügyfeleivel, érdeklődőivel kommunikálni, online értékesítést folytatni, a piaci igényekre pedig képes lesz azonnal reagálni.
 
2. KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG
Az alacsony ár fontos ugyan, de önmagában még nem jelent valódi előnyt egy szolgáltatás megvásárlásakor. Ki szeretne például lassan készülő, nehézkesen használható, korszerűtlen, az üzleti célok megvalósítására alkalmatlan és csúnya weboldalt még akkor is, ha azt olcsón kínálják? A folyamatosan fejlesztett PatroNet CMS költséghatékony rendszer. Már a tervezése és megvalósítása is jól tervezhető, használatához nem szükséges külön szakember, hatékonyan segít a marketing terv megvalósításában, egyedi grafikai megoldások alkalmazását teszi lehetővé. Mindezt kedvező áron, ráadásul üzemeltetési költségei is havi bontásban tervezhetők.
 
3. KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG
Alapszintű szövegszerkesztői ismeretek – manapság szinte mindenki, aki valaha is dolgozott számítógéppel, rendelkezik ezekkel a készségekkel. Ha pedig ezek az alapszintű szövegszerkesztői ismeretek nem okoznak problémát, akkor könnyedén képes lesz kezelni a PartoNet CMS rendszerét is. A rendszeresen és folyamatosan frissülő weboldal nem csupán a keresőoptimalizálás szempontjából fontos, hanem azért is, mert tulajdonosa egy fejlődő, versenyképes cég képét sugározza magáról. A tartalom frissítése mellett azonban a napi adminisztrációs teendők is feladatot róhatnak a site üzemeltetőjére. A PatroNet CMS rendszere segítségével ezeket a teendőket „házon belül” is könnyen megoldhatjuk: nincs szükség további munkaerőre, például informatikus foglalkoztatására, vagy a weboldal fejlesztőjének megbízására ahhoz, hogy honlapunkat üzemeltessük és naprakésszé tegyük. A rendszer használata egyszerű, gyors és bárki számára könnyen megtanulható, amit a honlap átadásakor személyes oktatással és konzultációs lehetőséggel is segítünk.
 
4. EGYEDI WEBDESIGN
„Mutasd a weboldalad, megmondom ki vagy” – ha a régi szólás-mondás némileg módosított változata nem is teljesen igaz, az kétségtelen tény: honlapunkkal bizonyítványt állítunk ki magunkról. Ideális esetben az oldal tökéletesen illeszkedik a vállalat arculatába, kiegészíti és erősíti azt. Az egységes arculat megőrzése érdekében fontos tehát, hogy a honlap külső megjelenése és tartalmi elemeinek stílusa is jól illeszkedjen a cég arculatához. A PatroNet fontosnak tartja a tartalom és a forma egységét. Erősségünknek tekintjük honlapjaink esztétikus megjelenését. Ennek alapja, hogy grafikusaink „testreszabott” webgrafikái természetesen illeszkednek partnereink elképzeléseihez, az Internet technikai adottságaihoz, valamint a látogatók szokásaihoz és igényeihez.
 
5. TESTRESZABOTT MEGOLDÁSI LEHETŐSÉGEK
A PatroNet CMS már alapszinten is számtalan funkcióval rendelkezik. Ügyfeleink igényeinek megfelelően azonban a rendszer további modulokkal bővíthető. Legyen szó például akár kérdőívszerkesztőről, vagy éppen egy-egy kérdést szavazásra bocsátó és azt értékelő, valamint az eredményt diagramon is megjelenítő funkcióról, a rendszer mindazokat az alkalmazási lehetőséget biztosítja, amelyeket egy, az interaktivitásra nagy hangsúlyt helyező vállalkozás elvár egy weboldaltól.
 
6. HATÉKONY MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉS TÁMOGATÁS
Kenyeret ugyan még a sarki boltban veszünk, de az internetes kereskedelem térhódítása egyértelmű: az egész világon és hazánkban is gyors ütemben emelkedő tendenciát mutat. Vannak olyan termékfajták, ahol az online vásárlások aránya már meghaladja a hagyományos értékesítését. A PatroNet CMS rendszer online értékesítési moduljával Ön könnyedén kiaknázhatja az internetes eladásban rejlő lehetőségeket! Megoldásunkkal levesszük az Ön válláról a kereskedői feladatok jelentős részét, legyen szó árukészlet nyilvántartásról, árkedvezmények, akciók időtartamának nyomon követéséről, korlátlan számú listázható fotóval ellátott termék kezeléséről, de akár többféle fizetési módról. Az igény szerint több nyelven működő webáruházban megvalósíthatja a széleskörű tájékoztatással egybekötött azonnali értékesítést. A PatroNet CMS a felhasználó marketing és értékesítés támogatásához járul hozzá azzal is, hogy regisztrációs rendszerei – pl. hírlevél regisztráció - segítségével saját, értékes adatbázisokat építhet. E direkt marketing eszközként alkalmazható címlistákra olyanoknak lehet ajánlatokat, hírleveleket küldeni, akik valóban érdeklődnek az Ön cége, terméke vagy szolgáltatása iránt. A címlistán szereplők bármilyen paraméter alapján csoportosíthatók, ezzel pedig még pontosabb, személyre szabottabb és követhetőbb szolgáltatást érhetünk el. Előkelő helyen a keresőkben – a PatroNet CMS rendszerben készült honlapoknak technológiai hátterüknek köszönhetően egy kis keresőoptimalizálással szinte bérelt helyük van a keresők élmezőnyében. Így ezek a weboldalak nem tűnnek el a weben található információtengerben. Az érdeklődők könnyen megtalálják, ez a látogatottságot növeli, ami pedig egyenes arányban áll az Ön üzleti sikereivel.
 
7. STABIL, FOLYAMATOSAN FEJLESZTETT, MODERN TECHNOLÓGIÁJÚ, BIZTONSÁGOS RENDSZER.
Egy honlap készítése és üzemeltetése nem egyszeri feladat. A weboldal megvalósításának akkor van üzletileg is értelme, ha azt utána tervszerűen üzemeltetik. Mindez azonban hosszú távú, stabil együttműködést kíván a honlap készítőjével. A PatroNet-ről sokat elárul az a tény, hogy ma is meglévő ügyfelei nagy része azután kereste meg, miután az előző honlapjuk készítőjével teljesen megszűnt, vagy ellehetetlenült a kapcsolatuk. A tervezhető, kiszámítható, hosszú távú együttműködés egyik legfontosabb alapja az, hogy a PatroNet CMS nem csupán egy szoftver. Több annál. Egy megfizethető rendszer, amely mögött állandó szakértői háttér áll. Partnereink részére folyamatos szakértő és konzultációs hátteret biztosítunk, így Önnek mindig van kihez fordulnia. Ügyfeleink élvezik a folyamatos verziófrissítés és folyamatos rendszerfejlesztések előnyeit is. Az Interneten jelen lévő cégek számára létfontosságú, hogy a korszerű, jól kezelhető rendszerekben lévő adataikat biztonságban tudhassák. A PatroNet CMS megfelel ennek az igénynek. A rendszerben működtetett honlapok adatbázisairól rendszeresen készülnek biztonsági mentések, így az adatok a legnagyobb biztonságban vannak. A technikai hibák megelőzése mellett legalább olyan fontos az is, hogy az adatok ne kerüljenek illetéktelen kezekbe. A PatroNet CMS rendszerében ezért több szintű egyéni és csoportos jogosultsági vizsgálat üzemel, ami lehetővé teszi az adminisztrációs feladatok kiosztását, és a honlap látogatóinak testre-szabott kiszolgálását.
 
 
 
Miért érdemes minket választani?
1
Testreszabott megoldások
Mert egyedi fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünk hosszú távra teszi lehetővé a legkülönbözőbb igények költséghatékony megvalósítását.
2
100 százalékos garancia
Mert számunkra fontos a bizalom – ha már egyszer megszereztük, minél hosszabb ideig szeretnénk meg is tartani. Ennek egyik eszközeként cégünk örökgaranciát vállal a PatroNet CMS alaprendszerében üzemeltetett honlapjaink működésére.
3
Átlátható árképzés
Mert arra törekszünk, hogy mindenki számára teljesen világos legyen: mi mennyibe kerül. Nálunk nincsenek „apró betűs” trükközések, járulékos költségek.
+
1 Biztos partner
Mert ügyfeleink válláról levesszük azokat a terheket, amelyekkel belső erőforrások és idő híján nem tudnak foglalkozni. Biztosak lehetnek abban, hogy ránk hosszú távon számíthatnak.
SZERETNÉK EGY HATÉKONY, VEVŐSZERZŐ HONLAPOT!

PatroNet Consulting Kft.

 

(+36-1) 452-0050

(+36-30) 585-5751

 

info--.at.--patronet.hu

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 5.
GPS: N 47° 30' 25.815"
E 19° 5' 11.4786"