(+36-30) 585-5751
(+36-1) 452-0050
info--.at.--patronet.hu
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 5.
(+36-30) 585-5751

Mik a PatroNet CMS előnyei?

 1. Ügyfélszerzés, ügyfélkapcsolat építés

Meglévő és az új ügyfeleink kiszolgálása, a velük való gördülékeny kommunikáció, illetve igényeik pontos ismerete és az azokra való gyors reagálás ma már létkérdés egy cég életében.

A PatroNet CMS lehetőséget biztosít ügyfeleinkkel való folyamatos kapcsolattartásra, továbbá ösztönzi látogatóit a honlapra való többszöri visszatérésre a fórum, vendégkönyv, hírlevél küldés funkciók segítségével. Szavazások, kérdőívek, űrlapok használatával véleményük is eljut hozzánk, így piackutatási információkhoz is juthatunk a számunkra fontos célcsoportról. Honlapunk látogatóit statisztikai rendszer regisztrálja, melyekről összesítés készíthető, így számszerűsíthető adatokat kapunk.

 1. Értékesítés-növelés

Az üzleti életben sosincs olyan, amit ne lehetne, ne kéne túlteljesíteni. Az internetes megjelenésünk oldaláról ennek sikere sok mindenen múlhat. Megtalálják-e a honlapunkat, könnyen eligazodnak-e rajta? Tartalmaz-e honlapunk naprakész információkat, árlistákat, termékkatalógusokat, termékismertetőket? Van-e lehetőség azonnal rendelésre, vásárlása?

A PatroNet CMS honlapjai mindezekre a kérdésekre igennel felelnek! Legyen az Önök honlapja is a keresők által gyorsan megtalálható, átlátható, aktuális, mely a piaci igényekre azonnal képes reagálni!

 1. Új értékesítési csatorna - a webáruház

Az internetes kereskedelem az egész világon és hazánkban is gyors ütemben emelkedő tendenciát mutat. A PatroNet CMS rendszer online értékesítési moduljával Ön könnyedén kiaknázhatja az ebben rejlő lehetőségeket! Ez a megoldás mindent levesz az Ön válláról, legyen szó árukészlet nyilvántartásról, árkedvezmények, akciók időtartamának nyomon követéséről, korlátlan számú listázható fotóval ellátott termék kezeléséről, de akár többféle fizetési módról. Az akár több nyelven működő webáruházban megvalósíthatja a széleskörű tájékoztatással egybekötött azonnali értékesítést, és mindezt az Ön által megálmodott design-nak megfelelően.

 1. Adatbázisépítés

A vásárolt adatbázisok hatékonyságáról megoszlanak a vélemények. Miért ne építene Ön saját adatbázist élő, aktuális és az Ön számára fontos adatokból?

A PatroNet CMS regisztrációs rendszerei – pl. a hírlevél regisztráció - segítségével saját, értékes adatbázisokat építhet. E címlisták fontossága többek között abban áll, hogy e listákon kizárólag olyan partnerek, érdeklődők, stb. szerepelnek, akik valóban érdeklődnek az Ön cége, terméke vagy szolgáltatása iránt, tehát potencális ügyfelek az Ön számára.

Hírleveleikkel, és ajánlataikkal, melyeket e címlistára küldenek, jelentősen növelhetik cégük ismertségét, értékesítésük hatékonyságát.

De egy adatbázis nemcsak direkt marketing eszközként funkcionálhat. Bármilyen paraméter alapján rendszerezheti vevőit, mely egy még testreszabottabb és követhetőbb kiszolgálást tesz lehetővé.

 1. Látogatottság növelés

Az internetezők legnagyobb része keresők segítségét használja az interneten, ha konkrétan keres valamit. Ám Ön hiába rendelkezik a legmodernebb technológiával készült honlappal, ha az a keresők listáján csak sokadik helyen, vagy nem szerepel. Magunkról is tudjuk, hogy a keresők listájának csak első néhány tagjára kattintunk, a hátrébb lévőkkel már nem foglalkozunk, pedig lehet, hogy ott van, akit keresünk. A PatroNet CMS rendszerben készült honlapok technológiai hétterüknek köszönhetően tartósan előkelő helyen szerepelnek a keresőkben, így minden érdeklődő könnyedén megtalálja az Ön weboldalát. A honlap látogatottsága pedig egyenes arányban áll az Ön üzleti sikereivel.

 1. Interaktivitás

Ha egy honlap pusztán egyoldalú közlést tesz lehetővé, az manapság már nem elég hatékony. Az érdeklődőkkel, ügyfelekkel, vevőkkel való kapcsolattartásnak mindkét irányban működnie kell. Ezt az interaktív kommunikációs igényt elégíti ki többek között a PatroNet CMS fórum, hírlevél funkciója, a kérdőív vagy éppen a szavazás. Ezek használata a honlapunkon a célcsoportunkkal való kétoldalú kapcsolattartáson túl azt is biztosítják, hogy látogatóink többször visszatérjenek oldalunkra. A hírek, friss információk publikálása sem jelent problémát.

 1. Költséghatékonyság

Egy honlap tervezésekor általában elszabadul a fantázia a megrendelő és kivitelező oldaláról egyaránt, hiszen napjainkban már valóban szinte minden elképzelés megvalósítható. A kérdés csupán az, hogy mindez mennyi idő alatt és milyen áron történik.

A PatroNet CMS költséghatékonysága nemcsak a kedvező árban és a tervezhető havidíjban rejlik. Mivel működtetéséhez és szerkesztéséhez alapszintű szövegszerkesztői ismeretek elegendők, nincs szükség további munkaerőre, például informatikus foglalkoztatására ahhoz, hogy honlapunkat üzemeltessük és naprakésszé tegyük. A rendszer használata egyszerű, gyors és bárki számára könnyen megtanulható, amit a honlap átadásakor személyes oktatás és konzultációs lehetőség is segít.

 1. Stabil, partneri kapcsolat

Az Ön számára is megtévesztő lehet az internetet elárasztó sok ingyenes, filléres ajánlat, mely honlap készítést hirdet. Honlap készíttetéskor hajlamosak vagyunk kizárólag az árak alapján dönteni és nem vesszük figyelembe azt, hogy egy honlap készítése és üzemeltetése hosszútávú, stabil együttműködést kíván a honlap készítőjével. Ügyfeleink nagy része azután keresett meg minket, miután az előző honlapjuk készítőjével teljesen megszűnt vagy ellehetetlenült a kapcsolata.

A PatroNet CMS nem csupán egy szoftver. Egy megfizethető rendszer, mely mögött állandó szakértői háttér áll. Partnereink részére folyamatos szakértő és konzultációs hátteret biztosítunk, így Önnek mindig van kihez fordulnia. Ügyfeleink élvezik a folyamatos verziófrissítés és folyamatos rendszerfejlesztések előnyeit is.

 1. Egyedi grafika

Egy cég honlapja a vállalat arculatát kell, hogy tükrözze. Az egységes arculatának megőrzése érdekében fontos tehát, hogy a honlap külső megjelenése és tartalmi elemeinek stílusa is jól illeszkedjen a cég arculatához. Éppen ezért tevékenységünk során a tartalmi és formai egységre, és a megvalósítás minőségére egyaránt nagy hangsúlyt fektetünk. Erősségünknek tekintjük honlapjaink esztétikus megjelenését. Ennek alapja, hogy grafikusaink „testreszabott” webgrafikái természetesen illeszkednek partnereink elképzeléseihez, az Internet technika adottságaihoz, valamint a látogatók szokásaihoz és igényeihez.

 1. Biztonság

Bármilyen céllal működtetünk is honlapot, az azon elérhető adatok és információk védelme kiemelkedően fontos. A PatroNet CMS rendszerű holnapok adatbázisairól rendszeresen készülnek biztonsági mentések, így adataink a legnagyobb biztonságban tudhatjuk. Ám adatvédelem címszó alatt nemcsak a számítógép működési zavarai ellen kell felvérteznünk magunkat, hanem az ellen is védekeznünk kell, hogy a honlapunkon létrehozott oldalak és dokumentumok ne kerüljenek illetéktelen kezekbe sem. Éppen ezért rendszerünkben több szintű egyéni és csoportos jogosultsági vizsgálat üzemel, ami lehetővé teszi az adminisztrációs feladatok kiosztását, és a honlap látogatóinak testre-szabott kiszolgálását.

 1. Kormányzati előírásoknak való megfelelés

Az elektronikus ügyintézés kormányzati előírás az intézmények, szervezetek számára. Ennek megvalósítására a PatroNet CMS hosszú távú, megbízható megoldást és partnerséget kínál. Ez a megbízható, egyszerűen megtanulható és kezelhető ügyfélszolgálati, kommunikációs és adatbázis-kezelő rendszer képes kiszolgálni Intézménye többszintű kommunikációs igényét; Mindezek mellett megfelel a kormányzat tartalmi és formai ajánlásainak is, értve ezalatt pl. a Kormányzati Informatikai Egyeztető Tárcaközi Bizottság 19 sz. ajánlását az elektronikus ügyintézésről, a honlapok akadálymentesítését vakok és gyengén látók számára, a közvetlen csatlakozást az egységes közadat kereső rendszerhez, ill.törvényileg elfogadott megjelenést biztosít éves közhasznúsági jelentései számára;

PatroNet Consulting Kft.

 

(+36-1) 452-0050

(+36-30) 585-5751

 

info--.at.--patronet.hu

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 5.
GPS: N 47° 30' 25.815"
E 19° 5' 11.4786"