(+36-30) 585-5751
(+36-1) 452-0050
info--.at.--patronet.hu
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 5.
(+36-30) 585-5751

fénykocka - a világító jégkocka

Ha Ön is fel akarja dobni a hangulatot,
dobja be jégkocka helyett a fénykocka felhozatal bármelyikét!

világító jégkockaKereső-optimalizálás mintaoldal.

A megfelelően használt HTML formázással elérhető, hogy a kívánt kulcsszavakra a honlap jó helyezést érjen el a keresőkben. Ez az oldal - némi odafigyelés árán - akár az első helyezést is elérheti a fénykocka vagy a

világító jégkocka

keresőszavakra.

Fontos, hogy az a szó illetve szókapcsolat, amire szeretnénk, hogy a honlapunk találatként kerüljön elő, szerepeljen oldalaink szövegében. Pontosan az. Az, amit a gépe elé ülve és a mi termékünkre vágyódva, begépel leendő vásárlónk a kereső kis űrlapjába. Ha nem az a szó lesz amit begépel, mint a amit mi írtunk a szövegünkbe - elveszítettünk egy vásárlót.
Az a szó - már ha jelen esetben abból indulunk ki, hogy világító jégkockát keres leendő vásárlónk -, hogy

fénykocka

, nem fog eszébe jutni. Inkább azt fogja begépelni, hogy

világító jégkocka

.

 

fénykocka a Yahoo keresőn
fénykocka a Yahoo keresőn

A fénykocka garantáltan feldobja a hangulatot!

A világító jégkocka a poharunkban kidomborítja egyéniségünket, természetessége, finoman megmunkált felülete és diszkrét fénye felhívja környezetünk figyelmét a MI szépségünkre.


Arra is ügyelnünk kell oldalaink kereső-optimalizálásánál, hogy a szó, ill. szókapcsolat (keresőkulcs) többször is forduljon elő a szövegben. Nem árt, ha több ragozott formában is beépítjük, mivel a keresők számára a '

világító jégkocka

', a 'világító jégkockát' vagy 'világító jégkockák' nem azonosak, így ha leendő vásárlónk azt a szókapcsolatot gépeli be a keresőbe, hogy 'világító jégkockák', mi pedig azt írtuk szövegünkbe, hogy 'világító jégkocka' - nem kerülünk be a találati listába.

Érdemes a terméket vagy szolgáltatást bemutató oldalainkat úgy elkészíteni, hogy az egyrészt a látogatóink számára adjon átfogó képet a termékről ill. szolgáltatásról, másrészt a keresők robotjainak is megfeleljen.

Ez azt jelenti, hogy egy-egy oldalt igazából két célközönségnek kell mefogalmaznunk. Az egyik - és nyilván a fontosabbik - a humán látogatóink köre, a másik a robotoké. Mindkettő mást szeret – tehát kompromisszumot kell kötnünk a szöveges tartalom tekintetében.
Az emberek jobb szeretik a tömören, röviden megfogalmazott gondolatokat, míg a robotok a bő lére eresztett szövegeket kedvelik inkább. Az emberek nem szeretik a szócséplést, a robotok pedig akkor fogják oldalunkat előre sorolni egy szókapcsolatra keresve, ha az a szövegben minél több ízben szerepel (méghozzá ugyanolyan formában).

Bulikon rendezvényeken sokszor probléma a saját pohár megtalálása ebben is segítség lehet ha színes világító jégkocka villog a poharunkban - most már csak a színt kell megjegyeznünk :)

 

Pohárba tétel elött oda köll kocintani az asztalhoz és világit. Ezért is hívjuk úgy: világító jégkocka.
Nem csak világít, hanem igény esetén villog is, ráadásul több színben!


Világító jégkocka bolt itt, vagy itt vagy itt http://www.szanalmas.hu vagy itt.

világító jégkocka

Akár online is megrendelhető jégkocka - egyenesen műanyagból.
(de izlésesen világító)

 

Világító jégkocka - a fénykocka
és a dolgok rendben mennek!

Mi is a fénykocka valójában?

Az időtükrök olyan időhullám felszínek, hártyaszerű rétegek, melyek egy forrásból, két külön időpillanatban kerültek kibocsátásra, de a forrás sebes mozgása miatt (körpálya) fizikailag egy helyre esnek, különleges interferenciát hozva létre. Gyakorlatilag itt, egy eszményien vékony felszínen egyszerre két különböző időpillanat van jelen. Szemléletes hasonlattal élve, mintha egy papírlap egyik oldalán hétfő lenne, a másikon pedig szerda. Ez a felszínjelenség csak nagyon szűk tartományban jön létre, tehát az időtükrök alulról folyamatosan keletkeznek, és felfelé áradva azonnal elmállanak, szétesnek a hullámtérben. Mivel a keletkezési helyük az őket kibocsátó forrás pozíciójától függ, azt pedig az összes többi időforrás saját hullámtere állandóan perturbálja, ezért az időtükrök is folytonosan remegnek, vibrálnak a részecske felszínén.

Az anyagi rendszerek megfoghatósága pontosan abban rejlik, hogy az időtükör felületének ütközõ időforrások nem képesek áthatolni rajta. Ez szó szerint egy abszolút áthatolhatatlan, száz százalékosan tükröző, keménynek mutatkozó felszín, amelyről mind a többi részecskék, mind a fénykvantumok és egyéb időforrás rendszerek egyszerűen lepattannak.
A fénykvantumok mérete eltörpül a neutronéhoz képest. A fotinót hét tachion kelti ciklikusan körbemásolódva, egy nyolc forráshellyel rendelkező szimmetriában.

Ez a fénykocka.


(

bővebben a fénykocka

e megközelítéséről: http://esemenyhorizont.uw.hu/2001/reszecsk.html )

 

PatroNet Consulting Kft.

 

(+36-1) 452-0050

(+36-30) 585-5751

 

info--.at.--patronet.hu

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 5.
GPS: N 47° 30' 25.815"
E 19° 5' 11.4786"