(+36-30) 585-5751
(+36-1) 452-0050
info--.at.--patronet.hu
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 5.
(+36-30) 585-5751

Hogyan dolgozunk?

Nálunk az első és az utolsó szó is az ügyfélé

Valljuk: egyedi igényeknek megfelelő szolgáltatásokat csak úgy lehet nyújtani, hogy ha meghallgatjuk
és megértjük a hozzánk fordulókat.

Az ügyfél igényeihez, cége szervezeti felépítéséhez és munkafolyamataihoz leginkább illő megoldás
érdekében több lépcsős munkafolyamatot alakítottunk ki.

MUNKAMÓDSZERÜNK
Az ügyfél igényeihez, cége szervezeti felépítéséhez és munkafolyamataihoz leginkább illő megoldás
érdekében több lépcsős munkafolyamatot alakítottunk ki.

 1. Lépcső: igényfelmérés
  Ügyfelünkkel közösen áttekintjük a munkafolyamatokat, a szervezeti szerepköröket, feladatokat és célokat annak érdekében, hogy már az ajánlatot is a tényleges igényeknek megfelelően a legoptimálisabb szolgáltatási csomagra tudjuk kidolgozni
 2. Lépcső: koncepció
  Személyes és online egyeztetések során pontosítjuk a megvalósítandó célokat, funkciókat és folyamatokat, majd elkészítjük a majdani alkalmazás működési és logikai modelljeit vagy a javasolt megoldási és szolgáltatási koncepciókat.
 3. Lépcső: megoldások kidolgozása
  Kiválasztjuk azokat a lehetőségeket, amelyek ügyfelünk igényeit, valamint a kitűzött célt legoptimálisabban szolgálják és véglegesítjük a koncepciót.
 4. Lépcső: megvalósítás
  A hatékonyság és minőség jegyében, a határidők maximális betartásával nyújtjuk szolgáltatásainkat; elkészítjük az alkalmazást, a weboldalt, majd az esetleges hibákat a tesztelés alatt javítjuk.
 5. Lépcső: követés
  Az általunk átadott szoftver megoldások követését és üzemeltetését igény szerint egyaránt vállaljuk. Rendszereink és szolgáltatásaink minőségét folyamatosan garantáljuk. Munkafolyamatunk során a tervezés első szakaszától kezdve célunk, hogy a személyes egyeztetések sorozatán keresztül minél jobban megismerjük partnerünk konkrét igényeit, hiszen így tudjuk közösen kialakítani számára a legoptimálisabb, testreszabott megoldást.

HONLAP KÉSZÍTÉS FOLYAMATA
Út az ötlettől az első kattintásig: a honlap megtervezését, elkészítését és folyamatos üzemeltetését a lehető legátláthatóbbá tesszük.

 1. Igényfelmérés, specifikáció elkészítése
  Személyes konzultáció keretében, a megbízóval együtt határozzuk meg a honlap funkcióit, amelyeket ügyfelünk instrukciói alapján dokumentálunk. 
 2. Grafikai tervezés
 3. Kialakítjuk a honlap grafikai megjelenését és keretrendszerét a meglévő arculati elemek, illetve a megbízó szempontjai alapján. A forma és a funkció figyelembevételével tervezzük meg a honlap menürendszerét. 
 4. PatroNet CMS paraméterezése
  Elvégezzük a PatroNet CMS rendszer konfigurálását, átvezetjük a céges adatokat, például a domainnevet, telepítjük az adatbázist, kialakítjuk a fájlrendszert, valamint a menüstruktúrát és a navigációt. Meghatározzuk a keresés szempontjából kulcsfontosságú szavakat. 
 5. Grafikai implementáció
  „Formába öntjük” a honlapot, vagyis az ügyfél által elfogadott koncepciónak megfelelően megvalósítjuk az oldal arculatát.
 6. Tördelés
  Feltöltjük a honlapra az induláshoz szükséges szöveges tartalmakat és illusztrációkat. 
 7. Tesztelés
  Megvizsgáljuk, hogy a honlap működése megfelel-e az elvárásoknak, kijavítjuk az esetleges hibákat és teszteljük a böngésző kompatibilitását. 
 8. Élesítés, átadás
 9. Üzemeltetés
  Fenntartjuk a domain nevet. Ügyelünk a PatroNet CMS rendszer használati jogosultságára, elvégezzük a PatroNet CMS verziókövetését, valamint a honlap tárolási és technikai karbantartási munkáit. Napi mentéseket készítünk az adatbázisokról. Biztosítunk 500 MB tárterületet. Üzemeltetünk 10 darab e-mail postafiókot, 500 MB tárterülettel a saját domain névhez rendelve, ügyelünk a webmail szolgáltatás zavartalanságára.

PatroNet Consulting Kft.

 

(+36-1) 452-0050

(+36-30) 585-5751

 

info--.at.--patronet.hu

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 5.
GPS: N 47° 30' 25.815"
E 19° 5' 11.4786"