(+36-30) 585-5751
(+36-1) 452-0050
info--.at.--patronet.hu
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 5.
(+36-30) 585-5751

Miért pont a PatroNet?

A PatroNet CMS több, mint egy honlap-építő program.

Honlapját akár Ön is tíz perc alatt módosíthatja.
Honlapja minimális költségekkel
és minimális időráfordítással lehet naprakész.
Ez Önnek annyiba kerül, mint egy egyszerű honlapot fenntartani.

A PatroNet CMS tartalommenedzsment-rendszer rendelkezik minden olyan funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy Ön vagy munkatársa képes legyen honlapjának tartalmát frissíteni és oda új információkat elhelyezni.

A PatroNet mint szolgáltatás vehető igénybe, így nem kell kifizetnie egy drága szoftvert, mégis annak minden előnyét élvezheti.
A rendszer folyamatosan bővül, és a változásokat, fejlesztéseket ingyenesen vezetjük át előfizetőink honlapjaira. A folyamatos rendszerfelügyelet – melyet szintén díjmentesen biztosítunk – garantálja, hogy előfizetőink weboldalai megfelelően működjenek úgy ma, mint egy év múlva.

A rendszer felhasználói felületeinek kialakításakor a legfontosabb szempont az volt, hogy az adminisztráció elvégzése semmilyen előképzettséget ne igényeljen, az adminisztrációs folyamatok egyszerűek és áttekinthetőek legyenek.

A PatroNet rendszerben a honlapok sablonokból építkeznek és a tartalmakat adatbázisból nyerik. Amennyiben a felhasználó meg kívánja változtatni a honlap egyes grafikai elemeit vagy a keretrendszer bármely egyéb részét, úgy azt is megteheti az e célra kialakított adminisztrációs felületeken keresztül.

A PatroNet több nyelvű rendszer. Minden tartalmi egység és a honlap adminisztrációs felületei is változtatható nyelven jelennek meg. Az oldalak szerkesztésekor kiválaszthatja az adminisztrátor, hogy melyik nyelvi változatot kívánja módosítani. Ilyenkor a rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy az oldal már meglévő nyelvi változatát sablonként átvegye, így a képeket, linkeket és egyéb elemeket nem kell újra elhelyezni az oldalon.

A honlap teljes felülete módosítható.
Szemben sok tartalommenedzsment-rendszerrel, a PatroNet lehetőséget biztosít felhasználói számára, hogy honlapjuk oldalainak bármely területét módosíthassák. A felhasználók kialakíthatnak új grafikai sablonokat, vagy módosíthatják a meglévőt. A honlapon szereplő minden oldalnál egyenként kiválasztható, hogy melyik arculatban jelenjen meg.

Kereső-optimalizálás PatroNet rendszerben

Tartalom-menedzsment rendszerünk lehetővé teszi, hogy honlapja folyamatosan a keresők találati listáinak élvonalában maradjon. A tartalmak gyors és egyszerű frissítése, valamint a megjelenítés technológiája a kereső-robotok kedvelt anyagává teszi honlapjának tartalmát.
Bőbebben itt olvashat a kereső-optimalizálásról.

PatroNet Consulting Kft.

 

(+36-1) 452-0050

(+36-30) 585-5751

 

info--.at.--patronet.hu

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 5.
GPS: N 47° 30' 25.815"
E 19° 5' 11.4786"