(+36-30) 585-5751
(+36-1) 452-0050
info@patronet.hu
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 5.
(+36-1) 452-0050
WebOkos

Hibáztunk, elnézést kérünk!

RSS csatorna
Hibáztunk, elnézést kérünk!

Veled is volt már olyan, hogy este, elalvás előtt végigpörgetted magadban a napi történéseket, és csaptál a fejedre, mert hiába hajtottál egész álló nap, pár fontos dolog így is elmaradt, amit aznapra terveztél?


Igazságtalanság, de egy nap sajnos egy vállalkozónak is csak 24 órából áll, és már régóta tudjuk, hogy ez nem mindenre elég. És ha döntened kell, hogy kiszolgálod a Vevőidet, válaszolsz az érdeklődőknek vagy intézed a fogyóban lévő termékeid utánrendelését vagy üzletfejlesztéssel foglalkozol, bizonyára nálad is mindig ez utóbbi kerül a sor végére, „Na, majd holnap, de tényleg!„ felkiáltással.

Mi ugyanígy voltunk ezzel. Hónapokig.:(

Megállás nélkül honlapokat terveztünk, értékesítési stratégiákat csiszoltunk és tettünk a Google kedvére, így rég óta dédelgetett saját blogunk beindítása újra és újra a feladatlista végére került.

Ez hiba volt, amit végre orvosoltunk!

Hiszen mi végre is beszél egy webfejlesztéssel, honlap készítéssel és online marketinggel foglalkozó cég a tartalommarketing és a közösségi média fontosságáról, ha ő maga nem gyakorolja?

Annál is inkább, mert az évek alatt számos olyan kérdéssel, témafelvetéssel találkozunk Partnereink körében, amelyekre válaszaink, megoldásaink sok más kis- és középvállalkozás számára is hasznosnak és tanulságosnak bizonyulnak.

Ezeket a leendő és gyakorló honlap tulajdonosokat segítő témákat vesszük mostantól szépen sorra, sőt külön örülnénk, ha Ti magatok is vetnétek fel ötleteket, hogy mi mindenről olvasnátok szívesen!

Ne aggódjatok, száraz szakmai maszlaggal nem untatunk itt benneteket, sokkal inkább célunk, hogy tudásunkat, tapasztalatunkat, véleményünket és szakmai információkat közérthető formában – olykor talán még humorosan is?  - bedobjuk mostantól a közösbe!

A síri csendnél sokkal jobban fogadjuk a kritikát, úgyhogy ne csak olvassatok, kommenteljetek is!:)


Kulcsszavak: A bejegyzéshez nem tartozik kulcsszó
« Vissza
Hozzászólások

PatroNet Consulting Kft.

 

(+36-1) 452-0050

(+36-30) 585-5751

 

info--.at.--patronet.hu

1146 Budapest,
Ajtósi Dürer sor 5.
GPS: N 47° 30' 25.815"
E 19° 5' 11.4786"