Amennyiben nem tudja megjeleníteni a levél tartalmát, kérjük,  kattintson ide!

Kedves Partnerünk!

Június végén megrendezett PatroNet Szemináriumunkon részt vett Partnereink újfent rávilágítottak arra, hogy több figyelmet kell fordítanunk rendszerünk teljes funkcionalitásának megismertetésére.
Ezt támasztja alá, hogy a képzésen is számos kérdés irányult rendszerünk elérhető funkcióira, ezért mi sem lehet aktuálisabb, mint hogy erről tájékoztassuk Önöket e havi "Jó, ha tudja!" hírlevelünkben!

A PatroNet CMS moduláris felépítésű, ami azt jelenti, hogy a rendszer bizonyos funkciói teljesen személyre szabottan választhatók és variálhatók, a későbbiekben a meglévő honlap új funkciókkal bővíthető.

A modulok honlapba integrálásra egyszeri paraméterezési költséggel jár, illetve minimális összegként (500-2500 Ft) megjelenik a szolgáltatás havidíjában.

PatroNet CMS moduljaink rövid leírása után azt is megtalálják, hogy a funkciót működés közben mely Partnerünk oldalán tudják megtekinteni!

Amennyiben moduljaink felkeltették érdeklődését, azokról bővebb információ és árajánlat Vass Szilviánál kérhető a 06-1-452-0050-es telefonszámon vagy a vass--.at.--patronet.net e-mail címen! 

Képgaléria
Fórum
Eseménynaptár
Kérdőív szerkesztő
Beépített szótár, rövidítéstár, Autolink
Akadálymentes honlap vakok és gyengénlátók számára
Szabadszavas kereső 

E-könyvtár

Az integrált dokumentum-kezelő vagy e-Library (e-könyvtár) rendszer segítségével a honlapon megoszthatók bármilyen formátumú dokumentumok (PDF, Word, Excel, PowerPoint stb.), melyek hivatkozásai bármelyik oldalba beilleszthetők. A dokumentum-kezelőbe másolt fájlokat szintén védetté tudják tenni. 

Az alábbi Partnerünk oldalán tekintheti meg az E-Könyvtár modult működés közben:
www.mkeh.gov.hu 
www.demos.hu

Képgaléria

A Képgaléria modul kategorizálva jeleníti meg az ott publikált képeket és azok leírásait. A képek feltöltése –akár tömegesen is– néhány perc alatt elvégezhető.

Az alábbi Partnerünk oldalán tekintheti meg a Képgaléria modult működés közben:
www.abstractrendezveny.hu
www.demos.hu 
www.fitness.hu
 
www.landsea.hu 

Hírlevél

E modul segítségével a hírlevél-adatbázisban szereplő címekre formázott, perszonalizált  HTML hírleveleket tudnak küldeni, mely Text verzióval is rendelkezik, azaz az is meg tudja nyitni, akinek a rendszere nem engedélyezi a HTML levelek megnyitását. A hírlevélre a honlap látogatóinak lehetőségük van automatikusan –egy linkre kattintva– fel- és leiratkozni, de külső adatbázisból is feltölthetők e-mail címek a rendszerbe. A rendelkezésre álló címlisták több szempont alapján szűrhetők, ezzel több címlista csoport is kezelhető. A kiküldött hírlevelek a honlap arculatában jelennek meg a címzetteknél. (a hírlevél arculata tetszőlegesen alakítható). A rendszer azt is jelzi, hogy hányan és kik nyitották meg a nekik küldött hírlevelet.

A modul további előnye, hogy a hírlevelek kiküldéséhez és menedzseléséhez lényegesen kevesebb idő szükségeltetik, ha a címlista kezelést és a hírlevél kiküldést egyaránt a PatroNet rendszeren keresztül végzik.

Az alábbi Partnerünk oldalán tekintheti meg a Hírlevél modult működés közben:
www.k-v.hu
www.mora.hu 

Fórum

A fórum (üzenőfal) modul módot ad honlapjuk látogatóinak, hogy az ott megnyitott témákhoz hozzászóljanak, vagy új témákat indítsanak. A megjelenő üzenetek moderálhatók és igény esetén cenzúrázva jeleníthető meg. (a szalonképtelen kifejezések ill. szavak automatikusan törlődnek). 

Az alábbi Partnerünk oldalán tekintheti meg a Fórum modult működés közben:
www.mora.hu
www.pszmirodalom.hu

Vendégkönyv

A Vendégkönyv honlapja látogatóinak teremt lehetőséget, hogy megosszák véleményüket cége szolgáltatásairól, termékeiről, eseményeiről. Az itt beérkezett vélemények elsőosztályú referencia anyag gyűteményként funkcionálhatnak. A nem kívánt vélemények kivédése érdekében a vendégkönyvön beküldött tartalmak moderálhatók, szerkeszthetők.

Az alábbi Partnerünk oldalán tekintheti meg a Vendégkönyv modult működés közben:
www.magyarokhusa.hu 

Eseménynaptár

E modul használatával lehetőség nyílik az oldalon elhelyezett naptáron havi bontásban bemutatni az adott időszak eseményeit, melyen a bejelölt napokra kattintva további információt közölhetünk az eseményről (pl. helyszín, időpont, szervező, fellépők listája, program, stb.). A modulon belül is üzemel a jogosultságkezelés, azaz külön beállítható, hogy mely események mely felhasználói csoport számára legyenek láthatóak és hozzáférhetők.

Az alábbi Partnerünk oldalán tekintheti meg az Eseménynaptár modult működés közben:
www.micalkusz.hu

Gyakran Ismételt Kérdések (GyIK)

A honlap szerkesztőjét mentesíti ugyanannak a kérdésnek a többszöri megválaszolásától. A látogatók a felsorolt, leggyakoribb kérdések közül az őket érdeklőre kattintanak és meg is kapják rá a választ. A kérdések tetszőlegesen bővíthetők a látogatók által feltett kérdésekkel, melyek megválaszolás után megjelenek az oldalon, de az adminisztrátor is írhat olyan kérdéseket, melyeket fontosak tart az adott témában.

Az alábbi Partnerünk oldalán tekintheti meg a Gyakran Ismételt Kérdések modult működés közben:
www.mkeh.gov.hu
www.coolpanel.hu
www.netpanel.hu

Kérdőív szerkesztő

A kérdőív szerkesztő online kérdőívek készítésére és lekérdezésére nyújt lehetőséget a honlapon, mely meglévő ügyfeleik elégedettségének vizsgálatára is alkalmas. Akár többféle kérdéstípusból - egy vagy több válaszos, nyitott, táblázatos, skálás kérdések, stb. - állíthat össze kérdőívet, így információkat kaphat vevői igényeiről, szokásairól anélkül, hogy jelentős összegeket költene piackutatásra. A lekérdezések eredményei adatbázisba tárolódnak, és Excel formátumban exportálhatók.

Az alábbi oldalon tekintheti meg a Kérdőív szerkesztő modult működés közben:
www.patronet.hu/Ugyfelkerdoiv

Online banki átutalás

A rendszerünkbe integrált biztonságos online bankkártyás fizetés során ún. háromszereplős (honlap/webáruház-vásárló-bank) eljárással történik a tranzakció, ahol a biztonságot a vásárlótól bekérendő adatok szétválasztása alapozza meg. 
A tranzakciót a vásárló minden esetben a webáruház oldaláról kezdeményezi, melyen kizárólag a megrendeléssel kapcsolatos információkat adja meg. A fizetéshez szükséges kártyaadatokat pedig kizárólag a bank biztonságos fizetőoldalán adja meg. Így a banki fizetőoldal adattartalmáról a honlap/webáruház tulajdonosa nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal. A fizetés befejeztével a vásárló visszatér a kereskedő honlapjára, ahol a vásárlás eredménye jelenik meg a honlapon.
A háromszereplős eljárással történő fizetés során a vásárló minden egyes alkalommal átkerül a bank fizetőoldalára, a webáruháznak tehát nincs lehetősége automatikusan megterhelni a vásárló kártyáját.

Az online bankkártyás fizetés jelenleg rendszerünk két moduljába - a webáruházba és a könyváruházba - került integrálásra, de természetesen lehetőség van e moduloktól eltérő felhasználásokra is.

Beépített szótár, rövidítés-tár, Autolink 

A rendszerben működik beépített szótár/rövidítés-tár és autolink konverzió, így a gyakran előforduló, magyarázatra szoruló rövidítések, szómagyarázatok vagy hivatkozások (linkek) automatikusan kerülnek a megjelenített szövegre.

Az alábbi oldalon tekintheti meg a Beépített szótár, rövidítés-tár, Autolink modult működés közben:
www.patronet.hu (CMS, domain autolinkek)

Szavazás

A szavazás funkcióval egy-egy kérdést intézhetünk a honlap látogatóihoz. A rendszer automatikusan feldolgozza a szavazatokat, melyek grafikus és szöveges formában is lekérhetőek, azokból százalékos értékelést készít és diagramon ábrázolja is azt. A rendszerben lekérdezhető a szavazás pillanatnyi állása is.

Az alábbi Partnerünk oldalán tekintheti meg a Szavazás modult működés közben:
www.prizmanet.hu
www.mkeh.gov.hu

Akadálymentes honlap vakok és gyengénlátók számára

A PatroNet CMS rendszerben üzemelő honlapokon az akadálymentes megjelenés elérhetővé teszi az ott közzétett információkat vakok és gyengénlátók számára is. Ez az elvárás elsősorban a közigazgatási, kormányzati szféra honlapjainál jelentkezik, de egyre nagyobb számban igénylik egyéb tevékenységet végző cégek is.

Az alábbi Partnerünk oldalán tekintheti meg az Akadálymentes honlap modult működés közben:
www.mkeh.gov.hu
www.demos.hu
www.nrc.hu

Szabadszavas kereső

Szabadszavas keresők a honlapon paraméterezett minden modul, ill. funkció teljes tartalmában keres. A találati lista RSS formátumban is lekérhető.

Az alábbi Partnerünk oldalán tekintheti meg a Szavazás modult működés közben:
www.termekinformaciospont.hu
www.demos.hu
www.mkeh.hu
www.eneron.hu
www.mora.hu
www.jegyzetelte.hu
www.lhsport.hu

Hasznosnak találta hírlevelünket?

Igen

       Nem

Kérjük, kérdésünkre való válaszadásával jelezze, hogy  "Jó, ha tudja" Hírlevelünkben hasznos és közérthető információkat kapott-e!

A szavazáson túl a johatudja--.at.--patronet.hu e-mail címen szívesen vesszük egyéb javaslataikat, észrevételeiket Hírlevelünkkel kapcsolatban.

  

Szép napot kíván,
a PatroNet csapata

Amennyiben a jövőben nem kíván tájékoztatót kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze felénk szándékát e-mailben.