PatroNet CMS
Piackutatási hírek 
az NRC piackutatótól
ONLINE MÉLYINTERJÚK – DISTANCE INTERVIEWING
Tue, 31 Mar 2020 13:24:01
Korábban az online fókuszcsoportokat, a chat vs. voice módszert mutattuk be, mostani cikkünkben pedig a személyes (one-on-one) interjúzás új útjait és tanulságait igyekeztünk áttekinteni: módszertani megoldások összevetése és támogató szoftverek számba vétele az NRC tapasztalatai alapján. A ONLINE MÉLYINTERJÚK – DISTANCE INTERVIEWING bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

FÓKUSZCSOPORT CHAT VS VOICE
Wed, 25 Mar 2020 16:09:32
Chat alapú és voice alapú fókuszcsoportok összevetése: jellemzők, előnyök-hátrányok, különbségek | online kvalitatív kutatások az NRC-nél. A FÓKUSZCSOPORT CHAT VS VOICE bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

TARGET NOW – VILLÁMGYORS KUTATÁSI SZOLGÁLTATÁS
Thu, 05 Mar 2020 14:25:00
Startol a tarGet now 2020. márciusától: a Netpanel-Kantar Hoffmann közös szupergyors kutatási megoldásával eredmények akár 3 napon belül! A TARGET NOW – VILLÁMGYORS KUTATÁSI SZOLGÁLTATÁS bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

KÉRDŐÍV – RESZPONZÍVAN: 10 TANÁCS MOBILOS KÉRDEZÉSHEZ
Mon, 02 Mar 2020 08:48:35
Kérdőív reszponzívan: 10 tanács az NRC-től mobilos kérdezéskhez: manapság a kérdőívet elkezdők közel kétharmada mobilról érkezik! A KÉRDŐÍV – RESZPONZÍVAN: 10 TANÁCS MOBILOS KÉRDEZÉSHEZ bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

EVOLUTION KONFERENCIA: HÁROM NRC ELŐADÁS
Wed, 19 Feb 2020 13:13:09
Az NRC évről évre képviselteti magát az Evolution Konferencián, idén is érdekes témával jelentkezünk a rangos szakmai eseményen. A EVOLUTION KONFERENCIA: HÁROM NRC ELŐADÁS bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.


Mióta létezik a Móra kiadó?


Az Ön neve:


Email címe:

Köszönjük, hogy válaszával hozzájárult szolgáltatásunk további fejlesztéséhez!

Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.