PatroNet CMS
Piackutatási hírek 
az NRC piackutatótól
Mindenki netezik? – Az internetpenetráció 20 éve
Fri, 29 Mar 2019 14:03:03
Ma már szinte mindenki netezik. 2019-ben leírni egy ilyen mondatot talán már nem tűnik annyira túlzónak, és nem csak azért, mert az olvasók zömének vélhetőleg alig van olyan ismerőse, aki tényleg soha, egyetlen percet sem töltött el a világhálón – hanem mert a több mint 6 millió felnőtt internetező, vagy a 15-69 évesek körében mért ... A Mindenki netezik? – Az internetpenetráció 20 éve bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Kata visszatérése jót tett a Pepsi márkának
Fri, 29 Mar 2019 12:56:31
Kétheti rendszerességgel indítunk reklámkutatásokat, hogy a 2009 óta fennálló, immáron többszáz szpotot magába foglaló, így akár szektorspecifikus benchmarkok megadására is képes Spotlight rendszerünket frissen tartsuk. Ezúttal a tavaly megjelenő Pepsi reklámot választottuk. Egy tévéreklám sikere alapvetően három kulcstényezőtől függ. Egyrészről fontos, hogy megfelelő médiasúllyal jelentkezzen, hiszen az erős reklámzajból súly nélkül nehéz. Fontos a célzás ... A Kata visszatérése jót tett a Pepsi márkának bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

NRC karrier – Piackutatási projekt koordinátor pozíció
Tue, 19 Mar 2019 14:10:58
  Az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. új kollégát keres projekt koordinátor munkakörbe a NetPanel csapatába. Az új kolléga feladata az online adatfelvételi projektek koordinálása: – online kérdőívek szerkesztése, tesztelése – adatbázisok tartalmi, logikai ellenőrzése – kapcsolattartás ügyfelekkel Elvárások: – felsőfokú végzettség – jó kommunikációs készség magyarul és angolul egyaránt – monotonitástűrés – pontosság, precizitás ... A NRC karrier – Piackutatási projekt koordinátor pozíció bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Kutatás a vásárlói utakról
Mon, 04 Mar 2019 15:17:45
  Mikor és hogyan kezdődnek a vásárlói utak? Ezzel a címmel (is) tartottunk előadást az idei Evolution konferencián, természetesen exkluzív, kifejezetten a konferenciára készített kutatásunk alapján. A prezentáció innen letölthető.   A Kutatás a vásárlói utakról bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Médiahasználat – ahogy a fogyasztók látják (Letölthető prezentációval!)
Sun, 03 Mar 2019 11:57:37
  Ahogy az elmúlt két évben, úgy ezúttal is exkluzív kutatást készítettünk az Evolution konferenciára, amelyből kiderül, hogyan látják a hazai internetezők saját médiafogyasztásukat, és milyen változásokat érzékeltek a közelmúltban, illetve valószínűsítenek a következő egy évben az egyes médiatípusok használata terén. A kutatás eredményeit szokás szerint a konferencia első napján, a reklámtorta bemutatását követően ismertettük. ... A Médiahasználat – ahogy a fogyasztók látják (Letölthető prezentációval!) bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.


Mióta létezik a Móra kiadó?


Az Ön neve:


Email címe:

Köszönjük, hogy válaszával hozzájárult szolgáltatásunk további fejlesztéséhez!

Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.