PatroNet CMS

RSS hírek ügyfeleink honlapjáról

Online Piackutatás
hírek az NRC-től

SZEMÉLYI KÖLCSÖN – AKIK (EDDIG) NEMET MONDTAK RÁ
Tue, 11 Jun 2019 22:44:27
A személyi kölcsönt hirdető számos TV reklám és plakát közepette csábítóvá válhat a gondolata egy új autónak, mosógépnek vagy a rég áhított konyhafelújításnak, mégis sokan vannak, akik ellenállnak a kísértésnek. Kutatásunkban annak jártunk utána, miért van ez, illetve, hogy van-e olyan helyzet, amikor mégis igent mondanak.  Nem szívesen nyújtózunk a takarón túl Azok, akik még ... A SZEMÉLYI KÖLCSÖN – AKIK (EDDIG) NEMET MONDTAK RÁ bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

NRC CUSTOMER XPERIENCE INDEX
Fri, 07 Jun 2019 07:19:38
Az NRC Customer Xperience index terméke 2017 nyara óta követi nyomon az egyes márkák által nyújtott ügyfélélmény alakulását. A jelenleg 108 ezer fogyasztói visszajelzést tartalmazó márkaélmény-kutatás szektoriális kontextusban és időben is széleskörű benchmarkot szolgáltat a brandek által nyújtott élmény feltérképezéséhez. Közel 60 márka esetében, márkánként több mint 20 touchpointon külön-külön is vizsgálja a közelmúltban szerzett vásárlói/fogyasztói ... A NRC CUSTOMER XPERIENCE INDEX bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Multiscreen: Impulzusvásárlás kanapéról?
Tue, 04 Jun 2019 08:12:43
Az NRC három előadással is képviseltette magát az idei MediaHungary-n, amiből az egyik az egyre inkább aktuálissá váló (média)fogyasztói viselkedést, a multiscreen-ing jelenséget vizsgálta egy 1000 fős 18+-os internetezői kutatás keretében 2019-ben. Vajon mit csinálunk televíziózás közben, híreket nézünk, kommunikálunk vagy éppen vásárolunk? Az egyes tartalmak azonos időben, két vagy több eszközön, párhuzamosan történő fogyasztása ... A Multiscreen: Impulzusvásárlás kanapéról? bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Hány napot szórakozunk a nap huszonnégy órájában?
Tue, 04 Jun 2019 05:44:32
Bármennyire is úgy tűnik, a fenti mondat nem elírás – a Media Hungary szervezői valóban ezt a címet adták meg nekünk ahhoz az exkluzív kutatáshoz, amelyet kifejezetten a májusi konferenciára készítettünk. Üresjáratok nélkül? Mobil eszközeinknek hála ma már szinte nincsenek üresjárataink. Az utazás, vagy a várakozás amúgy unalmas perceit is szórakoztatóbbá tudjuk tenni általuk, de ... A Hány napot szórakozunk a nap huszonnégy órájában? bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Media Hungary 2019 – Siófok
Fri, 03 May 2019 07:44:27
3 NRC előadás, 2 előadó és egy jó hangulatú konferencia Az NRC mint minden évben most is exkluzív kutatási adatokat mutat be a Média Hungary konferencián 2019. május 7-8-án. 05. 07. szerda, 11:55Zöld terem (Many Screens)Hány napot szórakozom a nap 24 órájában?(Kurucz Imre) 05. 07. szerda, 12:20Lila terem (Televíziózás)Mit csinálsz tévézés közben? Netán netezel is?(Sági ... A Media Hungary 2019 – Siófok bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

A Demos alapítvány
legfrissebb hírei

WWF - PanParks
(Protected Area Network)

L&H Sport

Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.