PatroNet CMS

Friss hírek - RSS beillesztésével

Az InfoRádió legfrissebb híreiből

Az [origo] friss híreiből

Mennyit tudsz a D-vitaminról? - Kvíz
Thu, 5 Dec 2019 21:20:00
Tudtad, hogy télen legalább két órát kellene a napsütésben töltenünk - fényvédő nélkül - minden nap, hogy meglegyen az elegendő D-vitamin adagunk? Ehhez hasonló tudásra tehetsz szert, méghozzá az egyik legfontosabb vitamin megismerésének révén. Tesztre fel!

Késelés történt egy győri iskolában: az áldozat egy tanár, a tettes a diákja
Thu, 5 Dec 2019 21:00:00
Késelés történt egy győri iskolában: egy diák többször megszúrt egy tanárnőt csütörtök délben. A rendőrség az ügyben emberölési kísérlet gyanúja miatt indított nyomozást. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) azt közölte, hogy kész minden támogatást megadni a tanárnőnek és az érintett szakképzési intézménynek. Az M1-nek a diák osztálytársai azt nyilatkozták, hogy a késelő lobbanékony természetű - adta hírül az MTI.

Varga Judit: Az Európai Unió válságban van
Thu, 5 Dec 2019 20:49:00
Varga Judit igazságügyi miniszter azt mondta, hogy az Európai Unió válságban van, de ez utat nyithat valami újnak. Varga Judit csütörtökön Budapesten, a Polgári Magyarországért Alapítvány által az emberi jogok napja alkalmából rendezett konferencián beszélt erről.

Király Gábort köszöntötte az UEFA
Thu, 5 Dec 2019 20:43:00
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) egy képmontázzsal tiszteleg Király Gábor, a magyar válogatott korábbi kapusa előtt. 

Tatár Csilla megmutatta meztelen terhespocakját - Fotók
Thu, 5 Dec 2019 20:30:00
Tatár Csilla második gyermekével várandós, és láthatóan nagyon büszke csodaszép kerek pocakjára. Egy kedves mini-fotósorozattal is meglepte rajongóit.

 

Az [origo] hírportál üzleti negyed rovatának friss hírei

Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.