PatroNet CMS

Friss hírek - RSS beillesztésével

Az InfoRádió legfrissebb híreiből

Az [origo] friss híreiből

Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Ábrahám Edit
Mon, 12 Aug 2019 12:00:00
Editnek már egészen kicsi korában is az élete része volt a szereplés, így beszélgetésünkben elkerülhetetlen volt a sorsszerűség, sőt még a reinkarnáció témája is. Az utazás a lelked körül című sorozatomban ezúttal Ábrahám Edittel beszélgettem.

Heti horoszkóp (augusztus 12-18.)
Mon, 12 Aug 2019 08:00:00
Az Oroszlánok remek hét elé néznek: váratlan pénz vagy egyéb pozitív dolog, hír érkezhet hozzájuk. A Szüzek érdekes, fordulatokban bővelkedő napokra számíthatnak. A Mérlegeket sok pozitív hatás éri, ugyanakkor érzelmi téren meglepő fordulatokban reménykedhetnek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Súlyos erdőtűz pusztít Gran Canaria hegyeiben
Sun, 11 Aug 2019 21:30:00
Számos település lakóit kitelepítették a Kanári-szigetekhez tartozó Gran Canarián, ahol súlyos erdőtűz pusztít a hegyekben.

Varga Judit: A multicégek túlhatalmát szabályozni kell
Sun, 11 Aug 2019 21:15:00
Az elkövetkező évtizedek egyik legnagyobb kihívása lesz, hogy miként lehet szabályozni a nagy multinacionális vállalatok túlhatalmát. Az Igazságügyi Minisztériumban munkacsoport alakul a kérdés áttekintésére, hogy meddig terjed a véleménynyilvánítás és a techcégek által gyakorolt cenzúra szabadsága, mi a helyzet az adózás, az adatvédelem terén. Erről Varga Judit igazságügyi miniszter beszélt vasárnap a Sziget fesztivál európai uniós pontján.

Nagy erőkkel kerestek Németországban egy nőt a Dunában, miközben ő már régen otthon volt
Sun, 11 Aug 2019 21:00:00
Nagy erőkkel kutattak Németországban csaknem egy napon át a Dunában egy nő után, miközben ő már régen otthon volt - adta hírül vasárnap a rendőrség.

 

Az [origo] hírportál üzleti negyed rovatának friss hírei

Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.