Amennyiben nem tudja megjeleníteni a levél tartalmát, kérjük,  kattintson ide!

Kedves Partnerünk!

A PatroNet CMS moduláris felépítésű, ami azt jelenti, hogy a rendszer bizonyos funkciói teljesen személyre szabottan választhatók és variálhatók, a későbbiekben a meglévő honlap új funkciókkal bővíthető.

PatroNet CMS moduljaink rövid leírása után azt is megtalálják, hogy a funkciót működés közben mely Partnerünk oldalán tudják megtekinteni!

Amennyiben moduljaink felkeltették érdeklődését, azokról bővebb információ és árajánlat Kalocsai Gabriellánál kérhető a 06-1-452-0050-es telefonszámon vagy a kalocsai--.at.--patronet.net e-mail címen! 

 

Online banki átutalás

A rendszerünkbe integrált biztonságos online bankkártyás fizetés során ún. háromszereplős (honlap/webáruház-vásárló-bank) eljárással történik a tranzakció, ahol a biztonságot a vásárlótól bekérendő adatok szétválasztása alapozza meg. 
A tranzakciót a vásárló minden esetben a webáruház oldaláról kezdeményezi, melyen kizárólag a megrendeléssel kapcsolatos információkat adja meg. A fizetéshez szükséges kártyaadatokat pedig kizárólag a bank biztonságos fizetőoldalán adja meg. Így a banki fizetőoldal adattartalmáról a honlap/webáruház tulajdonosa nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal. A fizetés befejeztével a vásárló visszatér a kereskedő honlapjára, ahol a vásárlás eredménye jelenik meg a honlapon.
A háromszereplős eljárással történő fizetés során a vásárló minden egyes alkalommal átkerül a bank fizetőoldalára, a webáruháznak tehát nincs lehetősége automatikusan megterhelni a vásárló kártyáját.

Az online bankkártyás fizetés jelenleg rendszerünk két moduljába - a webáruházba és a könyváruházba - került integrálásra, de természetesen lehetőség van e moduloktól eltérő felhasználásokra is.

Hasznosnak találta hírlevelünket?

Igen

       Nem

Kérjük, kérdésünkre való válaszadásával jelezze, hogy  "Jó, ha tudja" Hírlevelünkben hasznos és közérthető információkat kapott-e!

A szavazáson túl a johatudja--.at.--patronet.hu e-mail címen szívesen vesszük egyéb javaslataikat, észrevételeiket Hírlevelünkkel kapcsolatban.

  

Szép napot kíván,
a PatroNet csapata

Amennyiben a jövőben nem kíván tájékoztatót kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze felénk szándékát e-mailben.