Amennyiben nem tudja megjeleníteni a levél tartalmát, kérjük,  kattintson ide!

Kedves Partnerünk!

A PatroNet CMS moduláris felépítésű, ami azt jelenti, hogy a rendszer bizonyos funkciói teljesen személyre szabottan választhatók és variálhatók, a későbbiekben a meglévő honlap új funkciókkal bővíthető.

PatroNet CMS moduljaink rövid leírása után azt is megtalálják, hogy a funkciót működés közben mely Partnerünk oldalán tudják megtekinteni!

Amennyiben moduljaink felkeltették érdeklődését, azokról bővebb információ és árajánlat Kalocsai Gabriellánál kérhető a 06-1-452-0050-es telefonszámon vagy a kalocsai--.at.--patronet.net e-mail címen! 

 

Kérdőív szerkesztő

A kérdőív szerkesztő online kérdőívek készítésére és lekérdezésére nyújt lehetőséget a honlapon, mely meglévő ügyfeleik elégedettségének vizsgálatára is alkalmas. Akár többféle kérdéstípusból - egy vagy több válaszos, nyitott, táblázatos, skálás kérdések, stb. - állíthat össze kérdőívet, így információkat kaphat vevői igényeiről, szokásairól anélkül, hogy jelentős összegeket költene piackutatásra. A lekérdezések eredményei adatbázisba tárolódnak, és Excel formátumban exportálhatók.

Az alábbi oldalon tekintheti meg a Kérdőív szerkesztő modult működés közben:
www.patronet.hu/Ugyfelkerdoiv

Online kérdőívek készítésére és lekérdezésére nyújt lehetőséget a honlapon. Akár többféle kérdéstípusból - egy- vagy többválaszos, nyitott, táblázatos, skálás kérdések, stb. - állíthat össze akár több oldalas kérdőívet, így információkat kaphat vevői igényeiről, szokásairól anélkül, hogy jelentős összegeket költene piackutatásra.

Hasznosnak találta hírlevelünket?

Igen

       Nem

Kérjük, kérdésünkre való válaszadásával jelezze, hogy  "Jó, ha tudja" Hírlevelünkben hasznos és közérthető információkat kapott-e!

A szavazáson túl a johatudja--.at.--patronet.hu e-mail címen szívesen vesszük egyéb javaslataikat, észrevételeiket Hírlevelünkkel kapcsolatban.

  

Szép napot kíván,
a PatroNet csapata

Amennyiben a jövőben nem kíván tájékoztatót kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze felénk szándékát e-mailben.