PatroNet CMS
Piackutatási hírek 
az NRC piackutatótól
Mi a Service Design? Miben más a nagyvállalati Service Design?
Wed, 01 Jul 2020 09:02:37
A Service Design feladata az, hogy a szolgáltatásfejlesztés eszközeivel a teljes ügyfélutat, a szolgáltatás folyamatát is fejlesztve nyújtson jobb élményt. A Mi a Service Design? Miben más a nagyvállalati Service Design? bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

MEDIA-DIGITAL HUNGARY ONLINE KONFERENCIA: HÁROM NRC ELŐADÁS
Fri, 05 Jun 2020 08:25:50
2020. június 10-11-én kerül megrendezésre a Media-Digital Hungary Konferencia, az NRC munkatársai három előadással is készülnek előadóként. A MEDIA-DIGITAL HUNGARY ONLINE KONFERENCIA: HÁROM NRC ELŐADÁS bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

PIACKUTATÁSI ASSZISZTENST KERESÜNK
Wed, 03 Jun 2020 08:53:58
Új kollégát keresünk piackutatási asszisztens munkakörbe kutatási projektekhez kapcsolódó részfeladatok elvégzésére, a kutatók munkájának támogatására. A PIACKUTATÁSI ASSZISZTENST KERESÜNK bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

ONLINE KVALITATÍV MÓDSZEREK – MELYIKET VÁLASSZAM?
Tue, 02 Jun 2020 09:06:45
Ellenőrző listánk segít a célok és kutatási módszerek átgondolásában példákkal, és az előnyök-hátrányok összevetésével. A ONLINE KVALITATÍV MÓDSZEREK – MELYIKET VÁLASSZAM? bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

LETÖLTHETŐ ELŐADÁS: MIVEL TÖLTJÜK AZ IDŐT A KARANTÉNBAN?
Tue, 19 May 2020 13:37:38
Bár lassan kiszabadulunk a bezártságból, az elmúlt héten még a magyarok 82 százaléka nyilatkozott úgy, hogy igyekszik eleget tenni a #maradjotthon felhívásnak. De mivel múlatjuk az időt a négy fal között? A LETÖLTHETŐ ELŐADÁS: MIVEL TÖLTJÜK AZ IDŐT A KARANTÉNBAN? bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

 
Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.