Amennyiben nem tudja megjeleníteni a levél tartalmát, kérjük,  kattintson ide!

Kedves Partnereink!

Különösen fontos számunkra, hogy az Önök által használt PatroNet CMS rendszerünk adminisztrációs felülete felhasználóbarát és praktikus legyen, és ebben a folyamatosan fejlődő rendszerben Ön továbbra is elégedett felhasználóként dolgozhasson weboldala tartalmán.

A rendszerünket érintő fejlesztések jelentős része Partnereink igényeit követi, hiszen olykor éppen az Önök által jelzett nehézségek indítanak minket arra, hogy megoldást keressünk az adott problémára. Gyakran aprócska dolgokra is felhívják figyelmünket, melyek nem igényelnek jelentős fejlesztést, de meglétük mégis nagy könnyebbséget jelent a felhasználóknak. A legújabb, szövegszerkesztőt érintő fejlesztésünk is ebbe a kategóriába tartozik.

Csak stílusosan!

A szövegszerkesztőnkben a Stílusok legördülő listában eddig nem voltak láthatóak, hogy az egyes stílus elnevezések valójában milyen megjelenésű (színű, méretű, stb.) szöveget eredményeznek.

Fejlesztésünk során a betűstílusok kiválasztására szolgáló legördülő listát - közkívánatra -  kibővítettük azzal a tulajdonsággal, hogy már a lista legördítése során láthatóak legyenek az egyes stílusok sajátosságai (betűk nagysága, betűszín, dőlt, félkövér stb.), ezzel is gyorsabbá és átláthatóbbá téve a megfelelő stílus kiválasztását és a szöveges tartalmak szerkesztését.

 

Reméljük, hogy fejlesztésünk hozzájárul a szöveges tartalmak  még kényelmesebb és gyorsabb szerkesztéséhez!

Sikeres, szép napot kíván,

a PatroNet csapata

Amennyiben a jövőben nem kíván fejlesztéseinkről tájékoztatót kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze felénk szándékát e-mailben.