Kedves {NAME}!

Nagy örömömre szolgált, hogy Szabó Tímea vendégeként részt vehettem a 2010. március 30-án megrendezett BNI találkozón.

Jó volt megtapasztalni, hogy létezik az üzleti életben egy olyan rendszer, melyben a tagok egymást segítve képesek elérni üzleti céljaikat és melynek hátterében megbízható, leinformált vállalkozások állnak, minőségi szolgáltatást nyújtva.

Mivel a csoporton belül jelenleg hiány mutatkozik az internetes megoldásokat kínáló vállalkozásból, üzlettársammal fontolóra vettük a rendszerhez való csatlakozást is.
Addig is engedd meg, hogy címszavakban bemutassam, hogy cégünk, a PatroNet Kft. mely területeken nyújt hosszú távú, megbízható szolgáltatást:

- Domain regisztráció, tárhely, e-mail szolgáltatás

- Honlapkészítés, -átalakítás

- Webáruház készítés

- Keresőoptimalizálás

- Egyedi alkalmazásfejlesztés

Honlapkészítés szolgáltatásunkat elsősorban olyan vállalkozásoknak ajánljuk, akik az internetes megjelenésüket nem pusztán egy bemutatkozó brosúraként, hanem aktív értékesítési és/vagy infokommunikációs eszközként kívánják használni. Saját fejlesztésű, PatroNet CMS rendszerünk használatával, honlapját a napi adminisztrációs munka szintjén önállóan tudja tartalmilag karbantartani, programozói segítség nélkül. 

A keresőoptimalizálás pedig mindenki számára aktuális, aki szeretné, hogy honlapja a keresők találati listában előkelő helyezést foglaljon el.

Tevékenységünkről bővebb információt találsz honlapunkon, a www.patronet.hu oldalon.

Amennyiben a jövőben ilyen irányú fejlesztéseket terveztek, kérlek, tisztelj meg bizalmaddal, és keress meg minket!

Szép napot kívánok!

Üdvözlettel,
Molnár Erika

PatroNet Kft.
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 5.
Tel.:06-1-452-0050
Fax:06-1-452-0051
E-mail: erika.molnar--.at.--patronet.net
Web:www.patronet.hu