Amennyiben nem tudja megjeleníteni a levél tartalmát, kérjük,  kattintson ide!

Vállalati honlap vagy webáruház pályázati támogatással!

 

Most végre itt a lehetőség Önnek is!

A "Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása" címmel kiírt uniós pályázat vállalkozások informatikai fejlesztését tűzte ki célul! E pályázat keretében 5,7 milliárd Ft kerül kiosztása azok között, akik időben lépnek és pályáznak vállalkozásuk technológiai /informatikai fejlesztésére! Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy Ön céges honlapja vagy webáruháza elkészítési költségének 35-50%-át pályázati forrásból fedezheti!

A pályázat kapcsán többek között az alábbi területek fejlesztésére lehet pályázni:

  • Internetes megjelenés (Vállalati portál);
  • Internetes értékesítés (Vállalati webáruház)
  • Táv- és csoportmunka támogatás;

 (A pályázati kiírás további fejlesztési területekre is vonatkozik, melyekről a http://www.cooperconsulting.hu/blog/elerheto-informatikai-palyazatok tud részletesebben tájékozódni.)

Kik nyerhetnek?

 Jelen pályázat normatív pályázatnak minősül, így azok, akik pályázata a formai és tartalmi követelményeknek megfelel, gyakorlatilag a pályázatok beérkezési sorrendjében garantáltan kapnak támogatást egészen odáig, amíg a rendelkezésre álló 5,7 milliárd összeg tart.

Mit kell tennie, ha élni szeretne a lehetőséggel?

 Cégünk közel 10 éve foglalkozik honlap- és webáruház tervezéssel és egyedi alkalmazásfejlesztéssel. Informatikai megoldásaink minden olyan kritériumnak garantált an megfelelnek, melyeket a pályázati kiírás támaszt a megvalósítandó fejlesztésekkel, honlapokkal, webáruházakkal szemben.

Önnek nem kell mást tennie, csak kapcsolatba lépnie velünk, és a további pályázati procedúrát - sikerdíjért* dolgozó pályázatíró partnerünk segítségével - már levesszük az Ön válláról!

(* Önnek a pályázatírásért csak akkor kell fizetnie, ha pályázata nyer!)

Referenciáinkat megtekintheti a www.patronet.hu/referenciaink oldalon.

 Az idő most tényleg pénzt jelent! 

Amennyiben úgy érzi, hogy szívesen kihasználná a pályázat nyújtotta támogatást, ne késlekedjen, mert ez idő alatt mások már mozdulni fognak és az Ön honlapjára szánt pénzt is elnyerik.

Újabb ilyen irányú pályázati lehetőség idén már nem kerül kiírásra, tehát valóban csak azok tudnak élni a lehetőséggel, akik időben lépnek!

 Kezdhetjük?

Az alábbi elérhetőségeinken várjuk jelentkezését, de mi is keresni fogjuk, hogy ne teljenek értékes napok a pályázat beadásáig!

Telefon: 06-1-452-0050

E-mail: vass--.at.--patronet.net

 

Sikeres, szép napot kívánunk!

Üdvözlettel,

Vass Szilvia
ügyfélkapcsolati és marketing vezető

 

PatroNet Kft.
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 5. IV.2.
Tel.:06-1-452-0050
Fax:06-1-452-0051
E-mail:vass--.at.--patronet.net
Skype:patronet.vass.szilvia
Web: www.patronet.hu

Ezt a levelet kizárólag egyetlen alkalommal küldjük el Önnek, a pályázati lehetőségről való tájékoztatás céljából. A jövőben további hírleveleket nem küldünk Önnek.