Amennyiben nem tudja megjeleníteni a levél tartalmát, kérjük,  kattintson ide!

Kedves Partnereink!

Menüszerkesztőnkben is változások történtek az elmúlt egy hónapban: elsősorban a böngészőkkel lépést tartva fejlesztettük a háttér-technológiát, szépült a külcsíny, de gyarapodott a belbecs is. Köszönjük, hogy jelezték a rendszer esetleges ideiglenes instabilitását, így gyorsan kiküszöbölhettük. Engedjék meg, hogy néhány szót szóljunk az újdonságokról is. . .

Menüszerkesztés adminisztrátor módra

Bizonyára Ön is tudja: honlapja navigációjának nélkülözhetetlen eleme a jól felépített és strukturált menürendszer. Előfordul, hogy honlapunk tartalmával együtt a menüstruktúra is módosításra szorul: ki kell cserélni egy-egy menüpont szövegét, vagy módosítani szeretnénk a menüelemek sorrendjét, törölni, vagy éppen ellenkezőleg, újat létrehozni.  Ezeknek a módosításoknak a biztonságosabb adminisztrálásához építettünk be új elemeket.

Mentés másként, ahogy Ön szereti

A parancsgomb lehetőséget biztosít arra, hogy a már létező menüt minden tulajdonságával más néven is elmenthessük. Ezért, ha változtatni szeretnénk a menüstruktúrán, törölni vagy létrehozni elemeket, biztonságban tehetjük ezt meg, az eredeti menüszerkezetet is megtartva.
A menü mentését is biztonságosabbá tettük: amíg nem zárult le a mentés teljes folyamata, addig nem lehet bezárni a menüszerkesztő párbeszédablakát. Így nem fordulhat elő, hogy idő előtt megszakítsuk a mentési folyamatot.

Mi is így szeretjük: gyorsan, egyszerűen, kényelmesen és biztonságban szerkesztve

Elhelyeztünk három új ikont is a menüszerkesztéshez. Itt szeretnénk bemutatni feladatukat:

Beállítás egyéni alapértelmezettként Ez az ikon lehetővé teszi, hogy az aktuálisan kijelölt menü tulajdonságait érvényesítsük a menüstruktúra egészén.
Egyéni alapértelmezett visszaállítása gyári alapértelmezettből Amennyiben szeretne visszatérni az eredetileg (még programozóink által) beállított menütulajdonságokhoz, ez az ikon biztosít lehetőséget rá.
Visszaállítás Az utolsó 20 mentett menüállapotot tárolja, ezek közül választhatja ki, melyik mentési állapotot szeretné visszaállítani.

 Reméljük, hogy az új menüszerkesztő egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi honlapja adminisztrációs feladatait!

Sikeres, szép napot kíván,

a PatroNet csapata

Amennyiben a jövőben nem kíván fejlesztéseinkről tájékoztatót kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze felénk szándékát e-mailben.