Amennyiben nem tudja megjeleníteni a levél tartalmát, kérjük,  kattintson ide!

 

A PatroNet bemutatja: "Autosave, az Önműködő szövegőrző"

Kedves Partnereink!

Mi nem tudunk páncélszekrényt vagy csúcsminőségű zárat biztosítani Önnek. . . Amit mi tehetünk Önért, hogy létrehozzuk azt a technológiai környezetet, amiben munkáját folyamatos biztonságban tudhatja, amíg Ön a weben, CMS-ünk szövegszerkesztőjében dolgozik. . .

Örömmel mutatjuk be most Önöknek PatroNet szövegszerkesztőnk legújabb funkcióját, az automatikus mentést. E biztonsági funkció egyszerűen bekapcsolható és elég csak egyszer aktiválnia. Igény szerint beállíthatja azt is, hogy a szövegszerkesztő ablak tartalma milyen időközönként kerüljön mentésre.

A kulisszák mögött, avagy mi zajlik a háttérben

Az autosave funkció kialakítását az tette lehetővé, hogy kiépítettük a szövegszerkesztő szerkesztés ideje alatti szerverkapcsolatát. Így amíg Ön dolgozik, CMS rendszere addig is folyamatosan tartja a kapcsolatot a szerverrel. Az Ön beállítása szerinti időszakaszonként automatikusan menti el a szerveren a változtatásokat egy szerkesztői-adatbázisba, anélkül, hogy a szövegszerkesztő ablakot munkája közben Önnek be kellene zárnia. A legkisebb beállítható mentési időintervallum 30 másodperc. Így ha Ön a weben, nem pedig Wordben alakítja és szerkeszti szöveges tartalmait, legrosszabb esetben is mindössze harminc másodperc alatt begépelhető szövegmennyiséget veszíthet el. . .

 Így munkáját a szerkesztés teljes ideje alatt is folyamatos biztonságban tudhatja!

Öné a főszerep: így használhatja. . .

Aktiválja a szövegszerkesztő felületének alján található Auto Mentés funkciót a checkbox bejelölésével, majd állítsa be, hogy milyen időközönként mentse el az ablak tartalmát. Az alapbeállítás 60 másodperc.
Ezután a szokásos módon használhatja a szövegszerkesztőt. A szövegszerkesztő ablak bezárása előtt ne feledkezzen meg a "Mentés" gomb megnyomásáról, mert önmagában az automatikus mentés használatával az Ön által módosított tartalmak még nem kerülnek mentésre az adott oldal szerkesztő nézeti képébe, és ennek megfelelően később megjelenítésre sem! Az Auto Save csupán a szövegszerkesztő felületre felvitt adatok mentéséért felelős.

 Reméljük, hogy az automatikus mentés funkció növeli rendszerünkbe vetett bizalmát, valamint azt is, hogy használatával egyszerűbbé és biztonságosabbá tettük adminisztrációs feladatait!

Sikeres, szép napot kíván,

a PatroNet csapata

Amennyiben a jövőben nem kíván fejlesztéseinkről tájékoztatót kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze felénk szándékát e-mailben.