PatroNet CMS

RSS hírek ügyfeleink honlapjáról

Online Piackutatás
hírek az NRC-től

ONLINE VÁSÁRLÁS: TRENDEK A 2000-ES ÉVEKTŐL
Fri, 15 Nov 2019 12:15:05
E-kereskedelem alakulása, online vásárlás trendjei. Melyek a gyakran vásárolt termékkategóriák, mik az online vásárlók elvárásai, attitűdjei A ONLINE VÁSÁRLÁS: TRENDEK A 2000-ES ÉVEKTŐL bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

ADATVEZÉRELT CÉGEK – A JÖVŐ LEGNAGYOBB NYERTESEI
Fri, 08 Nov 2019 09:00:17
A „data driven” kulcsszóra nagyjából 3 400 000 000 találatot becsül a Google keresője és a Google Trendsben az is látható, hogy az elmúlt években folyamatosan növekedett a keresés erre a kulcsszóra. Ha csak a Google adatokat nézzük, akkor akár azt is gondolhatnánk, hogy a legtöbb vállalatnál nagy népszerűségnek örvend az adatvezérelt gondolkodás és az ... A ADATVEZÉRELT CÉGEK – A JÖVŐ LEGNAGYOBB NYERTESEI bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

20 ÉVES AZ NRC, 20 ÉVES AZ ONLINE PIACKUTATÁS
Tue, 05 Nov 2019 04:24:47
Idén ősszel ünnepli huszadik születésnapját az NRC és az online piackutatás. Ebből az alkalomból beszélgettünk a cég két tulajdonos-ügyvezetőjével, Klenovszki Jánossal és Kurucz Imrével. Ma már szinte természetes, ha egy új vállalkozás az internetre épül, 20 évvel ezelőtt azonban ez még nem volt evidens, sőt! Nagy kaland volt belevágni az online piackutatás világába? Egyáltalán honnan ... A 20 ÉVES AZ NRC, 20 ÉVES AZ ONLINE PIACKUTATÁS bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Okosotthon kutatás 2019
Fri, 14 Jun 2019 14:32:10
Az amerikai tech- és befektetési cégek évek óta öntik a dollármilliárdokat az okosotthon-iparágba. Itthon is egymást érik az Internet of Things-zel (IoT), az eljövendő 5G-vel és az okosvárosokkal foglalkozó konferenciák, és egyre szaporodnak a futurisztikus megoldásokat – persze leginkább külföldi eladásra – gyártó magyar startupok. A potenciális vásárlók mégsem tűnnek elragadtatottnak. Miért várat magára az ... A Okosotthon kutatás 2019 bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

SZEMÉLYI KÖLCSÖN – AKIK (EDDIG) NEMET MONDTAK RÁ
Tue, 11 Jun 2019 22:44:27
A személyi kölcsönt hirdető számos TV reklám és plakát közepette csábítóvá válhat a gondolata egy új autónak, mosógépnek vagy a rég áhított konyhafelújításnak, mégis sokan vannak, akik ellenállnak a kísértésnek. Kutatásunkban annak jártunk utána, miért van ez, illetve, hogy van-e olyan helyzet, amikor mégis igent mondanak.  Nem szívesen nyújtózunk a takarón túl Azok, akik még ... A SZEMÉLYI KÖLCSÖN – AKIK (EDDIG) NEMET MONDTAK RÁ bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

A Demos alapítvány
legfrissebb hírei

WWF - PanParks
(Protected Area Network)

L&H Sport

Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.