PatroNet CMS

 

RSS alkalmazás

„Az RSS demokratizálja a hírelosztást, mivel ezentúl bárki lehet potenciális hírszolgáltató. Kiemeli a web legértékesebb tulajdonságát: a tartalmat, és lehetővé teszi a legszínvonalasabb, legrelevánsabb hírek megjelenítését saját weblapunkon”. Andrew B. King a WebReference.com alapítója és főszerkesztője

Mi az RSS ?

Az RSS (Really Simple Sindication) egy kommunikációs szabvány, melynek segítségével információs csomagokat közvetíthetünk a világba. A rendszer 2 féle információt tud RSS formátumban „sugározni”:

  • Híreket, melyek akár szűrve is lehetnek a Rovat ill. Kategória alapján
  • Belső keresési találatok listáját

Az RSS szabvány lényege, hogy ezzel az eszközzel a technológiát alkalmazó weboldalakon megjelenő aktuális, friss híreket, információkat lehet továbbítani az ügyfélhez.

A felhasználók az RSS révén előre beállíthatják, hogy honnan szeretnék a friss híreket megkapni, amelyek egyetlen felületen hozzáférhetők, kezelhetők lesznek.

A dokumentum, amely ilyen kiterjesztéssel rendelkezik, tulajdonképpen egy szimpla XML fájl, amellyel főcímeket és az azokhoz tartozó egyéb HTML tartalmakat jeleníthetünk meg.

Az RSS előnye a híreket olvasó számára?

  • az olvasónak nem kell regisztrálnia, nem kell megadnia személyes adatait,
  • egy RSS olvasó segítségével a saját számítógépén olvashatja az aktuális híreket,
  • folyamatos frissítést tesz lehetővé,
  • a valódi tartalom fogyasztható formában (reklám nélkül) válogatható.

Az RSS előnye a híreket szolgáltató számára?

  • sajátján kívül ezer másik oldalon megjelenhet,
  • külsőségektől, formázástól és főleg reklámoktól mentesen teheti közzé véleményét, híreit egyéb oldalakon,
  • külsős médiakutató cégek igénybevétele nélkül a keresés találataiból lemérhetik, termékük vagy szolgáltatásuk megítélését.

Mit nyújt Önnek a PatroNet RSS szolgáltatása?

A PatroNet Hírek modulja az Ön által felvitt híreket az Ön igényei szerinti csoportosításban és időpontban automatikusan megjeleníti. Így akár az Ön távollétében automatikusan is frissülhet honlapja. A PatroNet RSS motorja azt is garantálja, hogy híreiről értesíti azokat a felhasználókat, akik ez iránt korábban kifejezték igényüket.

Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.