Amennyiben nem tudja megjeleníteni a levél tartalmát, kérjük,  kattintson ide!

Kedves Partnereink!

Önök közül sokan használják vagy tervezik használni PatroNet CMS rendszerünk Hírlevél funkcióját, mely a hírlevél feliratkozás lehetőségén túl hírlevél kiküldésre is lehetőséget nyújt. Hírlevél funkciónkat folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy a Partnereink által kiküldött hírlevelek a különböző levelezőprogramokban (pl. Outlook, Gmail, Freemail, stb.) való egységes megjelenését biztosítsuk. Most azonban a hírlevelezés egy másik fontos területen tettünk komoly fejlesztést, és ez pedig a visszapattanó hírlevelek kezelése.

Az élő címlista

A hírlevél kiküldés népszerű formája az ügyfelekhez vagy potenciális partnerekhez történő információátadásnak. Némelyek vásárolt adatbázisokkal dolgoznak, míg mások fáradságos munkával összeállított saját címlistát készítenek, melyre időről időre eljuttatják aktualitásaikat. Bárhonnan is származnak a hírlevél adatbázis címei, egy biztos: mindenki számára kiemelkedően fontos információ, hogy a kiküldött hírlevelek közül mennyi ért célba, azaz jutott el a címzetthez, és hány olyan cím van a listákban, amely időközben megszűnt vagy megtelt postafiókokat, vagy egyéb nem valós címzetteket takar.

A ping-pong jó játék, de nem a hírlevél kiküldésben!

Legújabb feljesztésünk lehetővé teszi a visszapattanó levelek összetett kezelését. Ezen fejlesztéssel láthatóvá válik, hogy a kiküldött hírlevelek közül hány pattant vissza, azaz nem jutott el a címzetthez. De tovább megyünk. Nem csak ezek számát láthatjuk, hanem azt is, hogy azok mi okból nem értek célba. Az új fejlesztés lehetővé teszi továbbá, hogy a címlistában szereplő minden egyes postafiók egyedi pontértéket kapjon aszerint, hogy mennyire sikeres a felé történő sorozatos hírlevél küldés. A meghatározott hibapont értéket elérő e-mail címek egy külön listára is rákerülnek, azaz egy felületen láthatjuk, hogy melyek azok a címek, amelyekre már többízben sikertelen volt a kiküldésünk. Ezen címekről - egyesével vagy akár csoportosan is  - eldönthetjük, hogy töröljük őket a címlistánkról vagy a sikertelen kiküldések ellenére is bennehagyjuk őket.

Fejlesztéseinknek köszönhetően tehát hírlevél adatbázisunk könnyedén megtisztítható a már nem élő, megtelt vagy egyéb okból nem aktív postafiókoktól.

Hogy is van ez?

Mivel Hírlevél modulunkat Partnereink jelentős része használja és a visszapattanó levelek kezelésével kapcsolatos fejlesztés sok apró lekérdezésre, beállításra ad lehetőséget, e fejlesztés bemutatását és használatának betanítását egy közös oktatás keretében tesszük meg irodánkban, mely természetesen ingyenes! Az oktatás időpontját igyekszünk Parrtnereink igényeinek és lehetőségeinek megfelelően kitűzni.

A megfelelő gombra kattintva kérjük jelezze, hogy részt kíván-e venni "Visszapattanó e-mailek kezelése a Hírlevél modulban" c.oktatásunkon!

A beérkezett részvételi igényeket követően kezdjük meg az oktatás időpontjának egyeztetétést!

Bízunk benne, hogy a fentiekben bemutatott rendszerfejlesztésünk hozzájárul hírlevél kampányaik sikeréhez!

Sikeres, szép napot kíván,

a PatroNet csapata

Amennyiben a jövőben nem kíván fejlesztéseinkről tájékoztatót kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze felénk szándékát e-mailben.