Amennyiben nem tudja megjeleníteni a levél tartalmát, kérjük,  kattintson ide!

 

Megsúgjuk: ez egy jó tipp!

Kedves Partnereink!

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy megszületett a PatroNet CMS Help, a CMS rendszer adminisztrációs felületéhez készült online súgó rendszer!

... (nem mindig) olyan mint a biciklizés...

Azon partnereink, akik nap, nap után számítógép előtt, Word-öt, internetet használva, az újdonságokat, webes (nem csupán patronetes) fejlesztéseket már nem is észlelve ebben a közegben mozognak, biztonsággal felelnek honlapjuk adminisztrációs rendszerének párbeszédablakainkban feltett kérdésekre, mentéssel, bezárással, ok-val.
Azonban rendszerünk használatának magabiztos elsajátítása sokszor csak később, sok gyakorlás útján válik készséggé. Éppen ezért gondolnunk kell azon Patronereinkre is, akik most kezdik a rendszerrel, az adminisztrációs felülettel való ismerkedést, vagy csupán ritkán módosítják honlapjukat és emiatt nem sikerült mélységében elsajátítani a rendszer használatát.

Mert a szó elszáll...

Bár telefonon és Skype-on továbbra is Partnereink rendelkezésére állunk, webre is véstük mindazt az ismeretanyagot, tippeket, ötleteket, hogyan továbbot, amelyekkel kérdés vagy segítségkérés formájában találkoztunk, hogy partnereinknek egy összegző, bármikor elérhető tudásbázist biztosíthassunk.

PatroNet Help, "e-learning" kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak!

A Help rendszert úgy alakítottuk ki, hogy azon partnereink, akik most ismerkednek az admin felülettel, az alapvetőbb funkciók használatát, műveletek sorrendjét is nehézség nélkül nyomon tudják követni. 
Haladó felhasználóink pedig az egyszerűbb,"nem vagyok biztos benne, hogy is volt ez?" bizonytalanságokra is választ találjanak,sőt, hasznos tippekkel és ötletekkel mélyíthessék ismereteiket.

Tizenhat témakörön belül kérdés-felelet formában foglaltuk össze a tudnivalókat. Egy-egy művelet menetét, vagy funkció működését úgy alakítottuk ki, hogy egy-két perc elegendő legyen az ismereteiket felfrissíteni. Tematikus súgónkat a help.patronet.hu címen találják.

Ez még nem minden!

Azokra a partnereinkre is gondoltunk, akik csak egy-egy folyamat következő lépésében bizonytalanodtak el, vagy éppen egy parancsgomb működését szeretnék ellenőrizni.
Ők az admin felületen, illetve az admin felület párbeszédablakaiban található kérdőjel ikonra kattintva hívhatnak elő egy súgó ablakot.
Sőt, kérdőjel ikonnal előhívható súgóablakban a modulokhoz részletes tudnivalókat és leírásokat is találnak.

 

Reméljük, hogy a Patronet CMS Help egyszerűbbé teszi rendszerünk használatát, valamint azt is, hogy a benne foglalt információk hasznos ötletekkel szolgálnak a mindennapi adminisztrációs feladatok megoldásában és kivitelezésében!

Sikeres, szép napot kíván,

a PatroNet csapata

Amennyiben a jövőben nem kíván fejlesztéseinkről tájékoztatót kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze felénk szándékát e-mailben.