Amennyiben nem tudja megjeleníteni a levél tartalmát, kérjük,  kattintson ide!

Tisztelt Partnerünk!

 Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani PatroNet CMS rendszerünk új szolgáltatását, a honlapba integrált biztonságos online bankkártyás fizetés lehetőségét.

Jelenleg az OTP Bank online bankkártyás fizetési rendszere áll az Önök rendelkezésére, de ettől eltérő igények esetén további bankok rendszereit is integrálni tudjuk PatroNet CMS-ünkbe.

Miért biztonságos?

A PatroNet CMS rendszerben üzemelő honlapokon ún. háromszereplős (honlap/webáruház-vásárló-bank) eljárással történik a tranzakció. A biztonságot a vásárlótól bekérendő adatok szétválasztása alapozza meg. 

Hogyan működik?

A tranzakciót a vásárló minden esetben a webáruház oldaláról kezdeményezi, melyen kizárólag a megrendeléssel kapcsolatos információkat adja meg. A fizetéshez szükséges kártyaadatokat pedig kizárólag a bank biztonságos fizetőoldalán adja meg. Így a banki fizetőoldal adattartalmáról a honlap/webáruház tulajdonosa nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal. A fizetés befejeztével a vásárló visszatér a kereskedő honlapjára, ahol a vásárlás eredménye jelenik meg a honlapon.
A háromszereplős eljárással történő fizetés során a vásárló minden egyes alkalommal átkerül a bank fizetőoldalára, a webáruháznak tehát nincs lehetősége automatikusan megterhelni a vásárló kártyáját.

Az online bankkártyás fizetés előnyei az Ön számára:

  • a megrendelt áru azonnal kifizetésre kerül
  • nem fordulhat elő, hogy az interneten megrendelt árut mégsem veszik át és fizetik ki
  • biztonságos
  • kiszámítható költségekkel bír
  • növeli honlapja presztízsét, Megrendelői magasabb szintű kiszolgálását teszi lehetővé

Az online bankkártyás fizetés előnyei az Önök Megrendelői számára:

  • biztonságos
  • nincs plusz költsége
  • nem fordulhat elő, hogy az utánvétes csomag kézbesítésekor nincs nálunk a szükséges összeg, és emiatt nem tudjuk átvenni a megrendelt árut
  • gyors
  • használata egyszerű
  • bárhonnan lebonyolítható

Milyen típusú bankkártyák használhatók a fizetéshez?

A vásárlásra alkalmas bankkártyák közül a rendszerünkbe integrált OTP online bankkártyás fizetés modulban az alábbiakkal lehet online tranzakciót kezdeményezni:

  • MasterCard
  • VISA
  • VISA Electron
  • American Express

Milyen költséggel jár az online bankkártyás fizetés aktiválása az Ön honlapján? 

Az online bankkártyás fizetés modul paraméterezésének egyszeri díja:                                   49.900 Ft + Áfa
A modul használatának havidíja:                                                                                                  2.500 Ft + Áfa

Az OTP Bank által egy egyszeri regisztrációs költség (30.000 Ft) és egy forgalom utáni 2%-os jutalék kerül felszámolásra.
(A bank oldaláról mutatkozó költségek csupán tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlatnak.)

Az online bankkártyás fizetés jelenleg rendszerünk két moduljába - a webáruházba és a könyváruházba - került integrálásra. Természetesen lehetőség van e moduloktól eltérő felhasználásokra is, de ezekre a konkrét igények ismertetében egyéni árajánlatot készítünk.

Mit kell tennie, ha Partnerei számára honlapján biztosítani szeretné az online bankkártyás fizetés lehetőségét?

Önnek nem kell mást tennie, mint jeleznie nekünk igényét a 06-1-452-0050-es telefonszámon vagy a vass--.at.--patronet.net e-mail címen, és az OTP Bankkal szükséges adminisztratív teendők elvégzésében is a segítségére leszünk!

Tegye Ön is korszerűbbé Megrendelői számára az online vásárlást!

Sikeres, szép napot kíván,

a PatroNet csapata

Amennyiben a jövőben nem kíván fejlesztéseinkről tájékoztatót kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze felénk szándékát e-mailben.