Amennyiben nem tudja megjeleníteni a levél tartalmát, kérjük,  kattintson ide!

Kedves Partnerünk!

Fontos Önnek, hogy honlapja tartósan előkelő helyezést érjen el a Google találati listájában?
És hajlandó lenne tenni is ezért!

Ahogyan azt már korábban is tárgyaltuk, a PatroNet CMS rendszer technológiai hátterét tekintve már önmagában is keresőbarát felépítéssel rendelkezik. Gondoljunk csak az egyedi címmel és META fejléccel rendelkező oldalakra, a paraméterezhető ShortLinkekre, az RSS kimenetelre, a Sitemapre vagy az Autolink funkcióra, melyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a rendszerünkben működő honlapok a találati listák élbolyába kerüljenek.

 Új távlatok a PatroNet CMS honlapok önálló keresőoptimalizálásában!

Aki a rendszer által nyújtott lehetőségeknél többet akart, az eddig hozzánk fordulhatott segítségért. Természetesen keresőoptimalizálási (SEO)  szolgáltatásunk továbbra is elérhető az Önök számára, de szeretnénk bemutatni legfrissebb PatroNet CMS fejlesztéseinket, melyek áttörést jelentenek az önálló keresőoptimalizálásban!

 Fejlesztőink olyan PatroNet modulokat alkottak meg, amely használatával külső segítség nélkül, önállóan is az élbolyba küldheti honlapját!

Link Exchange

Korábbi hírleveleinkben már hangsúlyoztuk az oldalunkra mutató linkek mennyiségének és minőségének fontosságát, hiszen a Google kiemelt rangsorolási szempontjai közé tartozik website-unk relevanciájának vizsgálata, az Internetbe, mint nagy egészbe való integrálódása. A linkszaporítás lehetőségeiről is szó esett már, illetve arról, hogy mennyire fontos, hogy létrehozott linkkapcsolataink aktívak maradjanak. Hiszen ha a linkcserét követően linkpartnerünk törli oldaláról a honlapunkra való hivatkozást (linket), azzal ő már nem erősít minket, csupán mi erősítjük az ő website-ját, és ez ugyebár már nem az, amit a linkcserével el akartunk érni.

Új Link Exchange modulunk használatával Ön a megszokott adminisztrációs felületen

  • nyilvántarthatja, hogy mely linkcsere oldalakra regisztrált (felhasználóneve és jelszava rögzítésével)
  • nyilvántarthatja az Önre mutató és az Öntől kifelé mutató linkek HTML kódjait
  • létrehozhat olyan, a Google számára látható, de látogatóink számára láthatatlan oldalakat, melyeken linkpartnerei linkjeit elhelyezheti
  • nyilvántarthatja, hogy egy adott linket mely oldalon helyezett el, így gyorsan megtalálhatja és adott esetben törölheti is azt, ha a másik oldalon megszűnik az Önre linkelés
  • a rendszer egy gombnyomásra lefuttatja a rögzített linkkapcsolatokat, hogy azok még mindig kölcsönös, élő hivatkozásokat takarnak-e

Használatával túl azon, hogy jó esetben száz számra létrehozott linkkapcsolatait rendszerezve nyilvántarthatja, elkerülheti, hogy olyan hivatkozásokat tartson fenn, melyekkel csak Ön erősíti linkpartnere oldalát, de az már nem mutat Önre.

 Beszédes webcímek már a Hírek ShortLinkjeiben is!

 Rendszerünk már eddig is erős volt a "beszédes" webcímek tekintetében, gondoljunk csak arra, hogy rendszerünkben az adott oldal azonosítására szolgáló kódsorból összeálló ShortLink mellett - pl. http://www.konyvnet.hu/kategoria.php?kategoria_id=541&knsid=GcWHZOa59smDb6u6dA7rKldNKa2fn1JA0y2p9i8IqjuZguARr5 -  keresőbarát módon is paraméterezhettük őket, és beszédes, keresőbarát webcímeket hozhatunk létre, melyek akár adott termék nevét is tartalmazhatják: http://www.zarkakft.hu/termekeink/Furnér_ajtók/DEMEDICI_furnér_beltéri_ajtó. A "beszédes" ShortLinkek pedig igen nagy súllyal esnek latba a keresők által generált találati lista sorrendjét tekintve.

Új feljesztésünk eredményeképpen  "beszédes" webcímek már a rendszerbe felvitt hírek esetében is megadhatók. És nem csak hogy megadhatók, de azokban akár ékezetes betűk is használhatók, melyeket a Google igen nagy mértékben díjaz a találati listájának kialakításakor, jelentősen előrébb helyezve oldalunkat a rangsorban. Ékezetes, beszédes ShortLinkek a már korábban a rendszerbe felvitt hírekhez utólag is megadhatók.

Legyen az Ön honlapja a Google kedvence!

Nos, röviden bemutattuk hogy küldheti Ön önállóan is a Google találati lista élvonalába meglévő PatroNet CMS rendszerű honlapját két új SEO modulunk használatával!

Amennyiben szeretne Ön is élni az önálló, eredményes és hosszútávú keresőoptimalizás lehetőségével, szándékát az alábbi linkre kattintva jelezheti, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

 

 Szeretném honlapomat önálló keresőoptimalizálással segíteni!

Hasznosnak találta hírlevelünket?

Igen

       Nem

Kérjük, kérdésünkre való válaszadásával jelezze, hogy  "Jó, ha tudja" Hírlevelünkben hasznos és közérthető információkat kapott-e!

A szavazáson túl a johatudja--.at.--patronet.hu e-mail címen szívesen vesszük egyéb javaslataikat, észrevételeiket Hírlevelünkkel kapcsolatban.

  

Szép napot kíván,
a PatroNet csapata

Amennyiben a jövőben nem kíván tájékoztatót kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze felénk szándékát e-mailben.