Amennyiben nem tudja megjeleníteni a levél tartalmát, kérjük,  kattintson ide!

Kedves Partnerünk!

Jó, ha tudja, hogy lézetik egy olyan hatékony online hirdetési lehetőség, melyben a hirdetés megjelenítéséért egyáltalán nem kell fizetnie!
Ez pedig a méltán oly népszerű Google Adwords, a Google kattintás alapú hirdetése.

Legyen első az elsők között...

Google Adwords hirdetések használata lehetőséget ad azok számára is a Google keresőjének első találati oldalára kerülni, akik egyébként nem rendelkeznek jól optimalizált weboldallal, vagy  tevékenységi körükben akkora a verseny a jó helyezésekért, hogy nem lenne kifizetődő a honlap keresőoptimalizálása. Emiatt a természetes találatok között nem lennének megtalálhatók az első találati oldalakon.
A Google Adwords hirdetések a Google találati listájának elején - az első találati oldal tetején -  és jobb oldali hasábjában, Szponzorált hirdetések címszó alatt jelennek meg.


 A meddőszórás helyett célzott megjelenés!

A meddőszórás minden marketinges rémálma. E kifejezés fedi azt embertömeget, akikhez eljut ugyan a hirdetésünk, bár nem tekinthetők célcsoportnak. A televízió- és sajtóhirdetések meddőszórása pl. azért kiugróan nagy, hiszen több millió ember láthatja a hirdetésünket, holott mi lehet hogy csak töredékükhöz, de célzottan szeretnénk eljuttatni az üzenetünket. Ezzel még önmagában nem is lenne probléma, de a médiahirdetések áraiban meg kell fizetnünk mindenkit, aki látja vagy láthatja a hirdetésünket! Azokat is, akik számunkra egyáltalán nem is fontosak!
A Google AdWords ezzel szemben az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy leggyorsabban és leginkább költséghatékonyan célzott látogatókat szerezzen weboldalára. Olyanokat, akik kifejezetten az Ön szolgáltatásai után érdeklődnek!

 Hogyan működik?

A Google Adwords kattintás alapú hirdetés. Ez azt jelenti, hogy hirdetései megjelenéseiért egyáltalán nem kell fizetnie! Költség csupán a hirdetésére való kattintáskor keletkezik, amely kattintással az érdeklődő az Ön honlapjának megadott aloldalára érkezik. Onnantól kezdve már csak Önök múlik, hogy a honlapján található információk, ajánlatok mennyire csábítóak az érdeklődők számára.

Ön döntheti el, hogy milyen kulcsszavakra, kifejezésekre jelenjenek meg hirdetései, mit tartalmazzon azok szövege - és csak a tényleges látogatók után kell fizetnie! Maximalizálhatja a hirdetésekre elkölteni kívánt napi kattintási költséget - így előre tervezhető hirdetési költségekkel számolhat! Az AdWords hirdetések azonnal indíthatók és adminisztrálhatók - bármikor változtathat a kulcsszavakon, hirdetési szövegeken, beállításokon!

A Google Adwords hirdetés előnyei:

 • gyors eredményeket hoz – a hirdetések néhány órán belül már láthatóak az interneten!
 • költségei tervezhetőek – Ön adhatja meg, hogy mekkora költséget kíván naponta hirdetésre költeni
 • bármikor módosítható – a hirdetések szövegei, a kulcsszavak, a költségkeret, stb. bármikor módosíthatóak
 • célzott látogatásokat eredményez – a hirdetések csak előre beállított kulcsszavak beírásával jelennek meg, így azok csak azok számára érhetőek el, akik valóban az Ön szolgáltatásai iránt érdeklődik
 • bármikor leállítható – a hirdetések szinte azonnal leállíthatók

 

Spórolja meg a tanulópénzt!

A Google AdWords hirdetési felület mindenki számára ingyenesen hozzáférhető. Mégis sokan választanak külső szakértőt, ügynökséget hirdetéseik menedzselésével. Hogy miért? Egy nem kellő szakértelemmel, körültekintéssel beállított és futtatott hirdetés nemcsak hogy a kívánt eredményeket nem hozza, de a legtöbb esetben sokkal többe kerül a hirdetőnek, mintha Adwords szakértőt bízott volna meg a hirdetések kialakításával és menedzselésével.
Ezért Ügyfeleink számára segítünk a legtöbbet kihozni az AdWords kampányokra fordított hirdetési keretből!

Többéves tapasztalatunk a kulcsszavak kiválasztásában, a hirdetési szövegek írásában, a licitek menedzselésében és optimalizálásában, valamint az egyéb hirdetésekkel kapcsolatos beállításokban garancia az általunk indított illetve felügyelt kampányok sikerességére!
A fizetett hirdetések hatékonyságát az alábbi feladatok elvégzésével érjük el:

 • kulcsszavak helyes meghatározása
 • egyedi hirdetési szövegek megírása
 • napi költségvetés kialakítása
 • fizetett hirdetések elhelyezése a Google Adwords rendszerén keresztül
 • hirdetések napi többszöri vizsgálata, heti riportok készítése
 • hatékonysági elemzés készítése

Ha Ön is szeretne élni a Google Adwords kattintás alapú hirdetéseivel és ebben szakértőink segítségétvenné igénybe, kérjük lépjen kapcsolatba kollégánkkal, aki e szolgáltatásunk bemutatásán túl az Ön igényeinek és lehetőségeinek ismeretében egy személyre szabott Adwords hirdetési ajánlattal szolgál.

 

Hasznosnak találta hírlevelünket?

Igen

       Nem

Kérjük, kérdésünkre való válaszadásával jelezze, hogy  "Jó, ha tudja" Hírlevelünkben hasznos és közérthető információkat kapott-e!

A szavazáson túl a johatudja--.at.--patronet.hu e-mail címen szívesen vesszük egyéb javaslataikat, észrevételeiket Hírlevelünkkel kapcsolatban.

  

Szép napot kíván,
a PatroNet csapata

Amennyiben a jövőben nem kíván tájékoztatót kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze felénk szándékát e-mailben.