Amennyiben nem tudja megjeleníteni a levél tartalmát, kérjük,  kattintson ide!

Kedves Partnerünk!

A PatroNet CMS moduláris felépítésű, ami azt jelenti, hogy a rendszer bizonyos funkciói teljesen személyre szabottan választhatók és variálhatók, a későbbiekben a meglévő honlap új funkciókkal bővíthető.

PatroNet CMS moduljaink rövid leírása után azt is megtalálják, hogy a funkciót működés közben mely Partnerünk oldalán tudják megtekinteni!

Amennyiben moduljaink felkeltették érdeklődését, azokról bővebb információ és árajánlat Kalocsai Gabriellánál kérhető a 06-1-452-0050-es telefonszámon vagy a kalocsai--.at.--patronet.net e-mail címen! 


Termékkatalógus

A termékkatalógus alkalmas termékeinek, szolgáltatásainak jól strukturált, tematikus bemutatására. A katalógusban szereplő termékek alkategóriákba sorolhatók, illetve további szintekig szegmentálhatók. A kategóriákban elhelyezett konkrét termékek képekkel,  termékadatokkal, szöveges leírással is rendelkeznek. A termékekhez kapcsolódó fájlok is (pl. termékismertető, szórólap) rendelhetők.

Hasznosnak találta hírlevelünket?

Igen

       Nem

Kérjük, kérdésünkre való válaszadásával jelezze, hogy  "Jó, ha tudja" Hírlevelünkben hasznos és közérthető információkat kapott-e!

A szavazáson túl a johatudja--.at.--patronet.hu e-mail címen szívesen vesszük egyéb javaslataikat, észrevételeiket Hírlevelünkkel kapcsolatban.

  

Szép napot kíván,
a PatroNet csapata

Amennyiben a jövőben nem kíván tájékoztatót kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze felénk szándékát e-mailben.