Amennyiben nem tudja megjeleníteni a levél tartalmát, kérjük,  kattintson ide!

Kedves Partnerünk!


A PatroNet CMS moduláris felépítésű, ami azt jelenti, hogy a rendszer bizonyos funkciói teljesen személyre szabottan választhatók és variálhatók, a későbbiekben a meglévő honlap új funkciókkal bővíthető.

PatroNet CMS moduljaink rövid leírása után azt is megtalálják, hogy a funkciót működés közben mely Partnerünk oldalán tudják megtekinteni!

Amennyiben moduljaink felkeltették érdeklődését, azokról bővebb információ és árajánlat Kalocsai Gabriellánál kérhető a 06-1-452-0050-es telefonszámon, vagy a kalocsai--.at.--patronet.net e-mail címen! 

 

Hírlevél

E modul segítségével a hírlevél-adatbázisban szereplő címekre formázott, perszonalizált  HTML hírleveleket tudnak küldeni, mely Text verzióval is rendelkezik, azaz az is meg tudja nyitni, akinek a rendszere nem engedélyezi a HTML levelek megnyitását. A hírlevélre a honlap látogatóinak lehetőségük van automatikusan –egy linkre kattintva– fel- és leiratkozni, de külső adatbázisból is feltölthetők e-mail címek a rendszerbe. A rendelkezésre álló címlisták több szempont alapján szűrhetők, ezzel több címlista csoport is kezelhető. A kiküldött hírlevelek a honlap arculatában jelennek meg a címzetteknél. (a hírlevél arculata tetszőlegesen alakítható). A rendszer azt is jelzi, hogy hányan és kik nyitották meg a nekik küldött hírlevelet.

A modul további előnye, hogy a hírlevelek kiküldéséhez és menedzseléséhez lényegesen kevesebb idő szükségeltetik, ha a címlista kezelést és a hírlevél kiküldést egyaránt a PatroNet rendszeren keresztül végzik.

 

Ön honlapja grafikai arculatához illő megjelenésű hírlevelek kiküldését végezheti a PatroNet rendszeren belül. A hírlevelek kiküldése történhet az Ön által összeállított címlista alapján vagy az Ön hírlevelére feliratkozott érdeklődőknek egyaránt. A rendelkezésre álló listák több szempont alapján szűrhetők. A rendszer azt is jelzi, hogy hányan és kik nyitották meg a nekik küldött hírlevelünket.

 

Legújabb hírlevél fejlesztéseink

A hírlevelezés két fontos területen tettünk komoly fejlesztéseket.

Legújabb újításunk egyike lehetővé teszi a visszapattanó levelek összetett kezelését.

Ezen fejlesztéssel láthatóvá válik, hogy a kiküldött hírlevelek közül hány pattant vissza, azaz nem jutott el a címzetthez. De tovább megyünk! Nem csak ezek számát láthatjuk, hanem azt is, hogy azok mi okból nem értek célba. Az új fejlesztés lehetővé teszi továbbá, hogy a címlistában szereplő minden egyes postafiók egyedi pontértéket kapjon aszerint, hogy mennyire sikeres a felé történő sorozatos hírlevél küldés. A meghatározott hibapont értéket elérő e-mail címek egy külön listára is rákerülnek, azaz egy felületen láthatjuk, hogy melyek azok a címek, amelyekre már többízben sikertelen volt a kiküldésünk. Ezen címekről - egyesével vagy akár csoportosan is  - eldönthetjük, hogy töröljük őket a címlistánkról vagy a sikertelen kiküldések ellenére is bennehagyjuk őket.

Ennek köszönhetően hírlevél adatbázisunk könnyedén megtisztítható a már nem élő, megtelt vagy egyéb okból nem aktív postafiókoktól.

 

Hírlevélküldő modulunk másik területén tett fejlesztésünk az időszakos kampány hírlevelek kiküldése

Ezen rendeltetés lehetővé teszi a hírlevelek időszakos kézbesítését. Példával élve egy 10 részes hírlevél kampány kiküldése adott időszakonként -pl. 2 naponta- adott címzetteknek könnyedén és gond nélkül megoldható. Amennyiben időközben új személy csatlakozik a kampányhoz, számára a hírlevél sorozat az első levéllel kezdődik, nem pedig becsatlakozik a csoport régi tagjai közi. Így nem kell fáradoznia a hírlevelek nyomonkövetésével, melyik címzet melyik hírlevelet kapta. Nyugodtan bízza ezt új hírlevél kampány funkciónkra!

 

Az alábbi Partnereink oldalán tekintheti meg a Hírlevél modult működés közben:
www.k-v.hu
www.mora.hu 

 

Hasznosnak találta hírlevelünket?

Igen

       Nem

Kérjük, kérdésünkre való válaszadásával jelezze, hogy  "Jó, ha tudja" Hírlevelünkben hasznos és közérthető információkat kapott-e!

A szavazáson túl a johatudja--.at.--patronet.hu e-mail címen szívesen vesszük egyéb javaslataikat, észrevételeiket Hírlevelünkkel kapcsolatban.

  

Szép napot kíván,
a PatroNet csapata

Amennyiben a jövőben nem kíván tájékoztatót kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze felénk szándékát e-mailben.