Amennyiben nem tudja megjeleníteni a levél tartalmát, kérjük,  kattintson ide!

Kedves Partnerünk!


A PatroNet CMS moduláris felépítésű, ami azt jelenti, hogy a rendszer bizonyos funkciói teljesen személyre szabottan választhatók és variálhatók, a későbbiekben a meglévő honlap új funkciókkal bővíthető.

PatroNet CMS moduljaink rövid leírása után azt is megtalálják, hogy a funkciót működés közben mely Partnerünk oldalán tudják megtekinteni!

Amennyiben moduljaink felkeltették érdeklődését, azokról bővebb információ és árajánlat Kalocsai Gabriellánál kérhető a 06-1-452-0050-es telefonszámon vagy a kalocsai--.at.--patronet.net e-mail címen! 

 

Fórum

A fórum (üzenőfal) modul módot ad honlapjuk látogatóinak, hogy az ott megnyitott témákhoz hozzászóljanak, vagy új témákat indítsanak. A megjelenő üzenetek moderálhatók és igény esetén cenzúrázva jeleníthető meg. (a szalonképtelen kifejezések ill. szavak automatikusan törlődnek). 

Az alábbi Partnerünk oldalán tekintheti meg a Fórum modult működés közben:
www.mora.hu
www.pszmirodalom.hu

Interaktív, üzenőfalon megjelenő, maradandó közösségi kommunikációs felület, mely lehetőséget ad a honlap látogatóinak, hogy az ott megnyitott témákhoz hozzászóljanak, vagy új témákat indítsanak. A megjelenő üzenetek moderálhatók és igény esetén cenzúrázva jeleníthetők meg. (a szalonképtelen kifejezések ill. szavak automatikusan törlődnek). 

Hasznosnak találta hírlevelünket?

Igen

       Nem

Kérjük, kérdésünkre való válaszadásával jelezze, hogy  "Jó, ha tudja" Hírlevelünkben hasznos és közérthető információkat kapott-e!

A szavazáson túl a johatudja--.at.--patronet.hu e-mail címen szívesen vesszük egyéb javaslataikat, észrevételeiket Hírlevelünkkel kapcsolatban.

  

Szép napot kíván,
a PatroNet csapata

Amennyiben a jövőben nem kíván tájékoztatót kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze felénk szándékát e-mailben.