Amennyiben nem tudja megjeleníteni a levél tartalmát, kérjük,  kattintson ide!

Kedves Partnerünk!

...
Szeretnénk Önt további tippekkel segíteni, honlapja sikeressége érdekében.

A praktikus megoldás!

Az Ön üzleti tevékenységében sok nyílt nap, konferencia, work shop vagy egyéb rendezvény fordul elő? Érdemes ezeket az eseményeket, (dátumokkal, helyszínnel, rövid leírással) láthatóvá tenni weboldalán. Remek, praktikus funkció, hiszen szem előtt van weboldalán, így többször felkelti egy közelgő programra a figyelmet honlapja látogatói, vagy munkatársai körében.

Eseménynaptár

Az eseménynaptár havi naptárként megjelenítheti a cégével, termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatos eseményeket. A havi naptár azon napjai, melyekhez esemény van rendelve, más színnel jelennek meg, ezzel is kiemelve azokat. A megjelölt napra kattintva megjelennek az esemény részletei (pl. pontos időpont, helyszín, téma, előadók, akciók ,stb.) Az eseménynaptárban közölt eseményekhez jogosultságkezelés is köthető, így minden esemény bizonyos, meghatározott felhasználói csoporthoz is rendelhető. 

Az alábbi Partnerünk oldalán tekintheti meg az Eseménynaptár modult működés közben:
www.micalkusz.hu

 

Amennyiben moduljaink felkeltették érdeklődését, azokról bővebb információ és árajánlat Kalocsai Gabriellánál kérhető a 06-1-452-0050-es telefonszámon vagy a kalocsai--.at.--patronet.net e-mail címen! 

Hasznosnak találta hírlevelünket?

Igen

       Nem

Kérjük, kérdésünkre való válaszadásával jelezze, hogy  "Jó, ha tudja" Hírlevelünkben hasznos és közérthető információkat kapott-e!

A szavazáson túl a johatudja--.at.--patronet.hu e-mail címen szívesen vesszük egyéb javaslataikat, észrevételeiket Hírlevelünkkel kapcsolatban.

  

Szép napot kíván,
a PatroNet csapata

Amennyiben a jövőben nem kíván tájékoztatót kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze felénk szándékát e-mailben.