Amennyiben nem tudja megjeleníteni a levél tartalmát, kérjük,  kattintson ide!

Kedves Partnerünk!

Gondolkodott már azon, milyen további funkciók lehetnének még hasznosak honlapja sikerességének növelése érdekében?

Szeretne elhelyezni honlapján letölthető dokumentumokat (pl. termékbemutató prospektus)? Fontos nyomtatványokat (kérelem, nyilatkozat, pályázat stb.) feltölteni, elérhetővé tenni ügyfelei számára?

Erre is van egy jó tippünk: ismerkedjen meg E-könyvtár modulunkkal!

A PatroNet CMS moduláris felépítésű, ami azt jelenti, hogy a rendszer bizonyos funkciói teljesen személyre szabottan választhatók és variálhatók, a későbbiekben a meglévő honlap új funkciókkal bővíthető.

PatroNet CMS moduljaink rövid leírása után azt is megtalálják, hogy a funkciót működés közben mely Partnerünk oldalán tudják megtekinteni!

E-könyvtár

Az E-könyvtár modul használatával egy helyen tárolhatja honlapja összes dokumentumát, melyeket a megfelelő jogosultsággal rendelkező személyek számára letölthetővé is tehet. A különböző formátumú dokumentumok (Word, Excel, Power Point, PDF, stb.) egységesen kereshetően és áttekinthetően kerülnek tárolásra és publikálásra. A könnyebb átláthatóság érdekében könyvtárakat hozhat létre, így kategorizálva dokumentumait. A dokumentum-kezelőbe másolt fájlokat szintén védetté tudja tenni. 

Az alábbi Partnerünk oldalán tekintheti meg az E-Könyvtár modult működés közben:
www.mkeh.gov.hu 
www.demos.hu

 

Amennyiben moduljaink felkeltették érdeklődését, azokról bővebb információ és árajánlat Kalocsai Gabriellánál kérhető a 06-1-452-0050-es telefonszámon vagy a kalocsai--.at.--patronet.net e-mail címen! 

Hasznosnak találta hírlevelünket?

Igen

       Nem

Kérjük, kérdésünkre való válaszadásával jelezze, hogy  "Jó, ha tudja" Hírlevelünkben hasznos és közérthető információkat kapott-e!

A szavazáson túl a johatudja--.at.--patronet.hu e-mail címen szívesen vesszük egyéb javaslataikat, észrevételeiket Hírlevelünkkel kapcsolatban.

  

Szép napot kíván,
a PatroNet csapata

Amennyiben a jövőben nem kíván tájékoztatót kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze felénk szándékát e-mailben.