Amennyiben nem tudja megjeleníteni a levél tartalmát, kérjük,  kattintson ide!

Kedves Partnerünk!

Gondolkodott már azon, milyen további funkciók lehetnének még hasznosak honlapja sikerességének növelése érdekében?

Segíthetünk?

Számunkra is nagyon fontos, hogy PatroNet CMS rendszerű honlapjával Ön a lehető legjobb eredményességgel képviselje vállalkozását, szolgáltatásait az interneten. Ezért is figyelünk különösen Partnereink véleményére, újonnan felmerülő igényeikre! Hiszen ezek alapján az igények, ötletek alapján bővítjük folyamatosan rendszerünket, praktikusabbnál praktikusabb modulokkal. 

A PatroNet CMS moduláris felépítésű, ami azt jelenti, hogy a rendszer bizonyos funkciói teljesen személyre szabottan választhatók és variálhatók, a későbbiekben a meglévő honlap új funkciókkal bővíthető.

PatroNet CMS moduljaink rövid leírása után azt is megtalálják, hogy a funkciót működés közben mely Partnerünk oldalán tudják megtekinteni!

Eszébe jutott már?

Vajon milyen lehet egy honlap olvasása, böngészése egy vak vagy gyengén látó ember számára? Mennyire tud tájékozódni és a számára éppen aktuális információkat megkeresni egy weboldalon? Ebben szeretnénk segítséget nyújtani Akadálymentes honlap modulunkkal.

Akadálymentes honlap vakok és gyengénlátók számára

A PatroNet CMS rendszerben üzemelő honlapokon az akadálymentes megjelenés elérhetővé teszi az ott közzétett információkat vakok és gyengénlátók számára is. Ez az elvárás elsősorban a közigazgatási, kormányzati szféra honlapjainál jelentkezik, de egyre nagyobb számban igénylik egyéb tevékenységet végző cégek is.

Az alábbi Partnerünk oldalán tekintheti meg az Akadálymentes honlap modult működés közben:
www.mkeh.gov.hu
www.demos.hu
www.nrc.hu

 

Amennyiben moduljaink felkeltették érdeklődését, azokról bővebb információ és árajánlat Kalocsai Gabriellánál kérhető a 06-1-452-0050-es telefonszámon vagy a kalocsai--.at.--patronet.net e-mail címen! 

Hasznosnak találta hírlevelünket?

Igen

       Nem

Kérjük, kérdésünkre való válaszadásával jelezze, hogy  "Jó, ha tudja" Hírlevelünkben hasznos és közérthető információkat kapott-e!

A szavazáson túl a johatudja--.at.--patronet.hu e-mail címen szívesen vesszük egyéb javaslataikat, észrevételeiket Hírlevelünkkel kapcsolatban.

  

Szép napot kíván,
a PatroNet csapata

Amennyiben a jövőben nem kíván tájékoztatót kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze felénk szándékát e-mailben.